Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sparta proti Monaku narazila na strop. Co chybělo Hložkovi a co rasismus na Letné?

Sparta proti Monaku narazila na strop. Co chybělo Hložkovi a co rasismus na Letné?

3. 8. 2021

36 min

Obrázek epizody Zlín, Jablonec, pozvánka na stadion i do Baník Baníku – Baník Blog podcast #8

Zlín, Jablonec, pozvánka na stadion i do Baník Baníku – Baník Blog podcast #8

3. 8. 2021

1 hod 7 min

Obrázek epizody OH, 11. deň: Od štartu do cieľa na 13 krokov

OH, 11. deň: Od štartu do cieľa na 13 krokov

3. 8. 2021

17 min

Obrázek epizody #76 VELKÉ PREVIEW: ARSENAL A TOTTENHAM POD MIKROSKOPEM PLUS KAUZA KANE

#76 VELKÉ PREVIEW: ARSENAL A TOTTENHAM POD MIKROSKOPEM PLUS KAUZA KANE

3. 8. 2021

1 hod 26 min

Obrázek epizody Seemanová a Choupenitch: Vedro v Tokiu bylo šílené. Klobou dolů před těmi, kteří závodili venku

Seemanová a Choupenitch: Vedro v Tokiu bylo šílené. Klobou dolů před těmi, kteří závodili venku

3. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Seemanová a Choupenitch: Vedro v Tokiu bylo šílené. Klobou dolů před těmi, kteří závodili venku

Seemanová a Choupenitch: Vedro v Tokiu bylo šílené. Klobou dolů před těmi, kteří závodili venku

3. 8. 2021

26 min

Obrázek epizody Pepa Dostál byl na závod dobře připravený. Finále bylo ohromně těžké, myslí si kanoista Štěrba

Pepa Dostál byl na závod dobře připravený. Finále bylo ohromně těžké, myslí si kanoista Štěrba

3. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Pepa Dostál byl na závod dobře připravený. Finále bylo ohromně těžké, myslí si kanoista Štěrba

Pepa Dostál byl na závod dobře připravený. Finále bylo ohromně těžké, myslí si kanoista Štěrba

3. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek

Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek

3. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek

Jaká byla olympiáda v Tokiu? „Jiná, ale pěkná,“ říká Prskavec. „Byla krásná,“ tvrdí Krpálek

3. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Co bude s Kanem? A co s hlavičkami? A už hrajete Fantasy Premier League s Angličanem?

Co bude s Kanem? A co s hlavičkami? A už hrajete Fantasy Premier League s Angličanem?

3. 8. 2021

59 min

Obrázek epizody 11. EisKing DEBRIEFING - Armaggedon v prvej zákrute. Šokujúce momenty na Hungaroringu

11. EisKing DEBRIEFING - Armaggedon v prvej zákrute. Šokujúce momenty na Hungaroringu

3. 8. 2021

55 min

Obrázek epizody Matěj Švancer - Trenér mi řekl, ať skočím, co chci, tak jsem udělal quad cork. / Tupý hrany #25

Matěj Švancer - Trenér mi řekl, ať skočím, co chci, tak jsem udělal quad cork. / Tupý hrany #25

3. 8. 2021

55 min

Obrázek epizody WE ARE HERE FOR FOOTBALL

WE ARE HERE FOR FOOTBALL

3. 8. 2021

46 min

Obrázek epizody 10. EisKing DEBRIEFING - Nevraživý boj o titul? Nehoda Hamiltona s Verstappenom pod drobnohľadom.

10. EisKing DEBRIEFING - Nevraživý boj o titul? Nehoda Hamiltona s Verstappenom pod drobnohľadom.

2. 8. 2021

1 hod 15 min

Obrázek epizody 9. EisKing DEBRIEFING - Hrdina Norris, babrák Pérez, smoliar Russell a (ne)pochopiteľné tresty

9. EisKing DEBRIEFING - Hrdina Norris, babrák Pérez, smoliar Russell a (ne)pochopiteľné tresty

2. 8. 2021

40 min

Obrázek epizody 8. EisKing DEBRIEFING - Mercedes zmierený s osudom? Mal byť jazdec dňa potrestaný?

8. EisKing DEBRIEFING - Mercedes zmierený s osudom? Mal byť jazdec dňa potrestaný?

2. 8. 2021

40 min

Obrázek epizody Závodní InstaPokec z Hungaroringu: Co dál v případě diskvalifikace a odvolání Sebastiana Vettela?

Závodní InstaPokec z Hungaroringu: Co dál v případě diskvalifikace a odvolání Sebastiana Vettela?

2. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody Závodní InstaPokec z Hungaroringu: Co dál v případě diskvalifikace a odvolání Sebastiana Vettela?

Závodní InstaPokec z Hungaroringu: Co dál v případě diskvalifikace a odvolání Sebastiana Vettela?

2. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody OH, 10. deň: Zapletalová plakala, ale pri pohľade na Maďarské tabuľky sa môže usmievať

OH, 10. deň: Zapletalová plakala, ale pri pohľade na Maďarské tabuľky sa môže usmievať

2. 8. 2021

14 min

Obrázek epizody Po třetí brance jsem věděla, že nemám šanci na medaili, říká o své finálové jízdě kanoistka Fišerová

Po třetí brance jsem věděla, že nemám šanci na medaili, říká o své finálové jízdě kanoistka Fišerová

2. 8. 2021

19 min

Obrázek epizody Po třetí brance jsem věděla, že nemám šanci na medaili, říká o své finálové jízdě kanoistka Fišerová

Po třetí brance jsem věděla, že nemám šanci na medaili, říká o své finálové jízdě kanoistka Fišerová

2. 8. 2021

19 min

Obrázek epizody Cesta českých tenistů na LOH v Tokiu a skvělé tažení Jiřího Lehečky | TTP #8

Cesta českých tenistů na LOH v Tokiu a skvělé tažení Jiřího Lehečky | TTP #8

2. 8. 2021

32 min

Obrázek epizody Cesta českých tenistů na LOH v Tokiu a skvělé tažení Jiřího Lehečky | TTP #8

Cesta českých tenistů na LOH v Tokiu a skvělé tažení Jiřího Lehečky | TTP #8

2. 8. 2021

32 min