Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dokázal jsem toho víc, než jsem čekal. Cítím ale, že se můžu stále zlepšovat, tvrdí medailista Rohan

Dokázal jsem toho víc, než jsem čekal. Cítím ale, že se můžu stále zlepšovat, tvrdí medailista Rohan

2. 8. 2021

16 min

Obrázek epizody Dokázal jsem toho víc, než jsem čekal. Cítím ale, že se můžu stále zlepšovat, tvrdí medailista Rohan

Dokázal jsem toho víc, než jsem čekal. Cítím ale, že se můžu stále zlepšovat, tvrdí medailista Rohan

2. 8. 2021

16 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Oscar nad Bořila? Slabý Liberec a pohárové šance

Fotbal fokus podcast: Oscar nad Bořila? Slabý Liberec a pohárové šance

2. 8. 2021

1 hod 46 min

Obrázek epizody Fotbal fokus podcast: Oscar nad Bořila? Slabý Liberec a pohárové šance

Fotbal fokus podcast: Oscar nad Bořila? Slabý Liberec a pohárové šance

2. 8. 2021

1 hod 46 min

Obrázek epizody Jel jsem s radostí dítěte a velkým srdcem, říká olympijský vítěz ve vodním slalomu Jiří Prskavec

Jel jsem s radostí dítěte a velkým srdcem, říká olympijský vítěz ve vodním slalomu Jiří Prskavec

2. 8. 2021

6 min

Obrázek epizody Co se děje se Simou a musí Slavia prodávat? Odejdou Kolář nebo Stanciu?

Co se děje se Simou a musí Slavia prodávat? Odejdou Kolář nebo Stanciu?

2. 8. 2021

40 min

Obrázek epizody Šokujúci Hungaroring | GP Maďarsko 2021

Šokujúci Hungaroring | GP Maďarsko 2021

2. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody TIKI-TAKA (1/2021-22) 2. část

TIKI-TAKA (1/2021-22) 2. část

2. 8. 2021

30 min

Obrázek epizody TIKI-TAKA (1/2021-22) 1. část

TIKI-TAKA (1/2021-22) 1. část

2. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Je v poriadku nebyť v poriadku. Nastupuje generácia, ktorá nemlčí o duševnom zdraví (ŠNF)

Je v poriadku nebyť v poriadku. Nastupuje generácia, ktorá nemlčí o duševnom zdraví (ŠNF)

2. 8. 2021

12 min

Obrázek epizody Klíčem k úspěchu je správná kombinace výdrže, trpělivosti a štěstí, radují se zlaté tenistky

Klíčem k úspěchu je správná kombinace výdrže, trpělivosti a štěstí, radují se zlaté tenistky

2. 8. 2021

28 min

Obrázek epizody Kopačák #14: Ženský fotbal, aneb i holky mohou hrát nejkrásnější sport světa

Kopačák #14: Ženský fotbal, aneb i holky mohou hrát nejkrásnější sport světa

2. 8. 2021

1 hod 17 min

Obrázek epizody Dušan Neuwirth: Díky kontaktům ze sportu jsem rozjel své podnikání

Dušan Neuwirth: Díky kontaktům ze sportu jsem rozjel své podnikání

1. 8. 2021

49 min

Obrázek epizody Hokej fokus podcast: Nové destinace českých brankářů a hodnocení trhu s volnými hráči

Hokej fokus podcast: Nové destinace českých brankářů a hodnocení trhu s volnými hráči

1. 8. 2021

1 hod 13 min

Obrázek epizody HOVORY ZE SLEZSKÉ, DÍL 9: Roman "Cactus" Popek

HOVORY ZE SLEZSKÉ, DÍL 9: Roman "Cactus" Popek

1. 8. 2021

1 hod 1 min

Obrázek epizody 56 | FOTBAL | 21/22–02 | Vítězně do nové sezóny

56 | FOTBAL | 21/22–02 | Vítězně do nové sezóny

1. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody OH, 9. deň: Slovensko má jednu z najprekvapujúcejších medailí. Kto je Rory Sabbatini

OH, 9. deň: Slovensko má jednu z najprekvapujúcejších medailí. Kto je Rory Sabbatini

1. 8. 2021

20 min

Obrázek epizody F&T #81 - Vojto Barborík, Ivan Buchinger tě vie zlomit

F&T #81 - Vojto Barborík, Ivan Buchinger tě vie zlomit

1. 8. 2021

1 hod 8 min

Obrázek epizody Tokio fokus podcast: O zlatém a stříbrném finále pro český tenis

Tokio fokus podcast: O zlatém a stříbrném finále pro český tenis

1. 8. 2021

34 min

Obrázek epizody Česká atletika prochází krizí a generační výměnou, myslí si olympijská medailistka Kašpárková

Česká atletika prochází krizí a generační výměnou, myslí si olympijská medailistka Kašpárková

1. 8. 2021

13 min

Obrázek epizody Česká atletika prochází krizí a generační výměnou, myslí si olympijská medailistka Kašpárková

Česká atletika prochází krizí a generační výměnou, myslí si olympijská medailistka Kašpárková

1. 8. 2021

13 min

Obrázek epizody Úspěch českých tenistek na hrách v Tokiu: „Mám z holek hroznou radost,“ říká Barbora Strýcová

Úspěch českých tenistek na hrách v Tokiu: „Mám z holek hroznou radost,“ říká Barbora Strýcová

1. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody Úspěch českých tenistek na hrách v Tokiu: „Mám z holek hroznou radost,“ říká Barbora Strýcová

Úspěch českých tenistek na hrách v Tokiu: „Mám z holek hroznou radost,“ říká Barbora Strýcová

1. 8. 2021

15 min

Obrázek epizody David Foller

David Foller

1. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Kvalifikační InstaPokec z Maďarska: o kontroverzním taktizování

Kvalifikační InstaPokec z Maďarska: o kontroverzním taktizování

31. 7. 2021

30 min