Obrázek epizody RIP BENZÍN, AŤ ŽIJE BATERIE! (Elektrorevoluce automobilového průmyslu)

RIP BENZÍN, AŤ ŽIJE BATERIE! (Elektrorevoluce automobilového průmyslu)

23. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody MiroPodcast: Volby do akademického senátu 2

MiroPodcast: Volby do akademického senátu 2

23. 11. 2022

51 min

Obrázek epizody Erasmus mundus s Lenkou: jeden diplom, tři země

Erasmus mundus s Lenkou: jeden diplom, tři země

23. 11. 2022

53 min

Obrázek epizody Tomáš Vyoral: Dají na Vánoce Mrazíka? Ruská propaganda nebo podprahová příprava na sezónu svetrů?

Tomáš Vyoral: Dají na Vánoce Mrazíka? Ruská propaganda nebo podprahová příprava na sezónu svetrů?

23. 11. 2022

1 hod 7 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Právník Věnek Bonuš: Oznamovatelé korupce by díky zákonu nemuseli být bráni jako nějací práskači

Dvacet minut Radiožurnálu: Právník Věnek Bonuš: Oznamovatelé korupce by díky zákonu nemuseli být bráni jako nějací práskači

23. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Právník Věnek Bonuš: Oznamovatelé korupce by díky zákonu nemuseli být bráni jako nějací práskači

Dvacet minut Radiožurnálu: Právník Věnek Bonuš: Oznamovatelé korupce by díky zákonu nemuseli být bráni jako nějací práskači

23. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Snažíme se být pro syny vzorem. Jsme v pořádku tak, jak jsme, říká máma z duhové rodiny

Houpačky: Snažíme se být pro syny vzorem. Jsme v pořádku tak, jak jsme, říká máma z duhové rodiny

23. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Snažíme se být pro syny vzorem. Jsme v pořádku tak, jak jsme, říká máma z duhové rodiny

Houpačky: Snažíme se být pro syny vzorem. Jsme v pořádku tak, jak jsme, říká máma z duhové rodiny

23. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Vít Klusák: Ztratili jsme naivitu, ale taky důvěru. /Nebát se 60/

Vít Klusák: Ztratili jsme naivitu, ale taky důvěru. /Nebát se 60/

23. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Ešus 21/11/2022: Vladimír a Vinnetou

Ešus 21/11/2022: Vladimír a Vinnetou

23. 11. 2022

56 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Moje dítě se trápí

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Moje dítě se trápí

23. 11. 2022

32 min

Obrázek epizody Filip Švarc: Váš hlas ukáže, kolik máte prožito. Dabing Přátel lidé milují, protože neznají originál

Filip Švarc: Váš hlas ukáže, kolik máte prožito. Dabing Přátel lidé milují, protože neznají originál

23. 11. 2022

1 hod 7 min

Obrázek epizody Pro mě to promlčené není, říká jedna z Cimického obětí Martina Vrbová Hynková

Pro mě to promlčené není, říká jedna z Cimického obětí Martina Vrbová Hynková

23. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Jak ožívá jih Ukrajiny po ústupu Putinových okupantů

Jak ožívá jih Ukrajiny po ústupu Putinových okupantů

23. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Dala jsem život dítěti s hemofilií a nikdy nebudu litovat | Kateřina Altmanová o životě s hemofilií

Dala jsem život dítěti s hemofilií a nikdy nebudu litovat | Kateřina Altmanová o životě s hemofilií

23. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Jindřich Vobořil - Je možný svět bez drog a závislostí?

Jindřich Vobořil - Je možný svět bez drog a závislostí?

23. 11. 2022

1 hod 15 min

Obrázek epizody Věděli jsme, že karikatury sebe sama unesem, říká duo Foukal a Romanutti o svém filmu Sami doma

Věděli jsme, že karikatury sebe sama unesem, říká duo Foukal a Romanutti o svém filmu Sami doma

23. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody On Air: Věděli jsme, že karikatury sebe sama unesem, říká duo Foukal a Romanutti o svém filmu Sami doma

On Air: Věděli jsme, že karikatury sebe sama unesem, říká duo Foukal a Romanutti o svém filmu Sami doma

23. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Děláme užitečnou, rychlou a špičkovou vědu, říká vědecká ředitelka Národního institutu SYRI

Děláme užitečnou, rychlou a špičkovou vědu, říká vědecká ředitelka Národního institutu SYRI

23. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Alex a host: Operní pěvec Marian Vojtko: Ze zdi jsem strhl lebky a vylepil tam Pavarottiho a Dominga

Alex a host: Operní pěvec Marian Vojtko: Ze zdi jsem strhl lebky a vylepil tam Pavarottiho a Dominga

23. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Jiří Fröhlich: Při Black Friday se nenechte zlákat magickým procentem, sledujte konečnou cenu

Jiří Fröhlich: Při Black Friday se nenechte zlákat magickým procentem, sledujte konečnou cenu

23. 11. 2022

7 min

Obrázek epizody Monika: Uměl mě zmlátit tak, aby to nikdo nepoznal

Monika: Uměl mě zmlátit tak, aby to nikdo nepoznal

23. 11. 2022

48 min

Obrázek epizody Bourání: Fialová s panelákovou zelenou? Nebojte se barev v interiéru. Slovenský ateliér Grau se také nebojí

Bourání: Fialová s panelákovou zelenou? Nebojte se barev v interiéru. Slovenský ateliér Grau se také nebojí

23. 11. 2022

40 min

Obrázek epizody Svár o spisovatele je důležitou součástí války na Ukrajině. Ta se nebojuje jen na zbraněmi

Svár o spisovatele je důležitou součástí války na Ukrajině. Ta se nebojuje jen na zbraněmi

23. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Svár o spisovatele je důležitou součástí války na Ukrajině. Ta se nebojuje jen na zbraněmi

Zápisník zahraničních zpravodajů: Svár o spisovatele je důležitou součástí války na Ukrajině. Ta se nebojuje jen na zbraněmi

23. 11. 2022

3 min