Obrázek epizody Dirigent Marek Štilec představuje znovuobjevenou Vánoční kantátu Leopolda Koželuha

Dirigent Marek Štilec představuje znovuobjevenou Vánoční kantátu Leopolda Koželuha

1. 12. 2022

6 min

Obrázek epizody Tinder, seznamky a hledání lásky v dnešní době

Tinder, seznamky a hledání lásky v dnešní době

1. 12. 2022

58 min

Obrázek epizody Jana Plodková: Myslím si, že je důležitý mít sny, abychom měli kam směřovat

Jana Plodková: Myslím si, že je důležitý mít sny, abychom měli kam směřovat

1. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Exkluzivní zpověď: Maminku finalistky České Miss v centru Prahy napadli, následkům zranění podlehla

Exkluzivní zpověď: Maminku finalistky České Miss v centru Prahy napadli, následkům zranění podlehla

1. 12. 2022

17 min

Obrázek epizody Štěpán Křeček: Není vhodná doba na výrazné škrty ve výdajích

Štěpán Křeček: Není vhodná doba na výrazné škrty ve výdajích

1. 12. 2022

7 min

Obrázek epizody Chci dát naději všem malým holkám. Své sny si mohou plnit, věří kandidátka Danuše Nerudová

Chci dát naději všem malým holkám. Své sny si mohou plnit, věří kandidátka Danuše Nerudová

1. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Krása: Krásná žena v bikinách mluví o feminismu a politice. Jak se mění kultura influencerek?

Krása: Krásná žena v bikinách mluví o feminismu a politice. Jak se mění kultura influencerek?

1. 12. 2022

44 min

Obrázek epizody Myslím, teda som a subjektívnosť pravdy

Myslím, teda som a subjektívnosť pravdy

1. 12. 2022

52 min

Obrázek epizody Hrdinové kapitalistické práce 2 #3: Když mě bude chtít ojebat, tak mě ojebe

Hrdinové kapitalistické práce 2 #3: Když mě bude chtít ojebat, tak mě ojebe

1. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody kľudne mi dajte Vémolu #54

kľudne mi dajte Vémolu #54

1. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Animátorka Diana Cam Van Nguyen: Úspěchy se přeceňují

Brambora s vejcem: Animátorka Diana Cam Van Nguyen: Úspěchy se přeceňují

1. 12. 2022

14 min

Obrázek epizody Máme hosty: Borci z Pardubic to zase dali. Jeden přešel Beskydy v žabkách

Máme hosty: Borci z Pardubic to zase dali. Jeden přešel Beskydy v žabkách

1. 12. 2022

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Kolik lidí uživí planeta? Možná 10 miliard. Za předpokladu, že lidstvo omezí své nároky

Jak to vidí...: Jan Pačes: Kolik lidí uživí planeta? Možná 10 miliard. Za předpokladu, že lidstvo omezí své nároky

1. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Pačes: Kolik lidí uživí planeta? Možná 10 miliard. Za předpokladu, že lidstvo omezí své nároky

Jak to vidí...: Jan Pačes: Kolik lidí uživí planeta? Možná 10 miliard. Za předpokladu, že lidstvo omezí své nároky

1. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody E200: Annie Macmanus: The Real Reason I Became Europe's No. 1 Female DJ

E200: Annie Macmanus: The Real Reason I Became Europe's No. 1 Female DJ

1. 12. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody #76 Michal A Ondra - PRVNÍ ČESKÝ HYPERCAR PRAGA BOHEMA! + Ford Bronco, Toyota Prius, BMW X1

#76 Michal A Ondra - PRVNÍ ČESKÝ HYPERCAR PRAGA BOHEMA! + Ford Bronco, Toyota Prius, BMW X1

1. 12. 2022

1 hod 16 min

Obrázek epizody NA ROVINU s lekárom Záhumenským: Podmienky na pôrod sú lepšie v Česku

NA ROVINU s lekárom Záhumenským: Podmienky na pôrod sú lepšie v Česku

1. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody What Use Is The Female Orgasm? - David Puts - #559

What Use Is The Female Orgasm? - David Puts - #559

1. 12. 2022

1 hod 24 min

Obrázek epizody Karel Hvížďala: Elza a mochomůrka, múzy Sylvy Fischerové

Karel Hvížďala: Elza a mochomůrka, múzy Sylvy Fischerové

1. 12. 2022

5 min

Obrázek epizody ŽIVĚ: „Léčit sportovce a úředníka je rozdíl. Pro pohyb potřebujete správnou karoserii“ – Pavel Kolář

ŽIVĚ: „Léčit sportovce a úředníka je rozdíl. Pro pohyb potřebujete správnou karoserii“ – Pavel Kolář

1. 12. 2022

1 hod 6 min

Obrázek epizody #10 - Bioparc a Second-hand market

#10 - Bioparc a Second-hand market

1. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Štěpán Kozub. Lži, nechutnosti a ochrana dcery, smrt otce a šikana, nekorektní humor jako zrcadlo společnosti

Štěpán Kozub. Lži, nechutnosti a ochrana dcery, smrt otce a šikana, nekorektní humor jako zrcadlo společnosti

1. 12. 2022

29 min

Obrázek epizody Jaroslav Fabián | Člověk dokáže nejvíc ve chvíli, kdy zapomíná na čas

Jaroslav Fabián | Člověk dokáže nejvíc ve chvíli, kdy zapomíná na čas

1. 12. 2022

32 min

Obrázek epizody Klára Escobar: Zaměstnanci hledají místo, kde se obohatí a práce je bude naplňovat

Klára Escobar: Zaměstnanci hledají místo, kde se obohatí a práce je bude naplňovat

1. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Pro medaili ve flísce (Adventní kalendář Miloše Zemana #97)

Pro medaili ve flísce (Adventní kalendář Miloše Zemana #97)

1. 12. 2022

4 min