Obrázek epizody Hobby magazín: Barvení a zdobení kraslic přírodními materiály. Tyhle suroviny najdete doma

Hobby magazín: Barvení a zdobení kraslic přírodními materiály. Tyhle suroviny najdete doma

4. 4. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Pravidla bistra pro děti? Strohé, ale není problém to akceptovat, říká spolumajitelka hotelu

Pro a proti: Pravidla bistra pro děti? Strohé, ale není problém to akceptovat, říká spolumajitelka hotelu

4. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody NKCJ #33 Václav Hanuš - Chci být přes léto energeticky zcela nezávislý

NKCJ #33 Václav Hanuš - Chci být přes léto energeticky zcela nezávislý

4. 4. 2023

31 min

Obrázek epizody Mozaika: Zvuk mně fascinuje. Helena Dvořáková je nominovaná v anketě Neviditelný herec století

Mozaika: Zvuk mně fascinuje. Helena Dvořáková je nominovaná v anketě Neviditelný herec století

4. 4. 2023

19 min

Obrázek epizody Nerdi mezi námi: #9 David Brázdil (Comics Boy) – Tajná invaze byl můj první kontakt s Marvelem

Nerdi mezi námi: #9 David Brázdil (Comics Boy) – Tajná invaze byl můj první kontakt s Marvelem

4. 4. 2023

51 min

Obrázek epizody To mňa mrzí, můj synečku

To mňa mrzí, můj synečku

4. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Lásky čas: Holky šátek odložily kvůli randění. Kluci v Česku se bojí vztahu s muslimkou

Lásky čas: Holky šátek odložily kvůli randění. Kluci v Česku se bojí vztahu s muslimkou

4. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody Holky šátek odložily kvůli randění. Kluci v Česku se bojí vztahu s muslimkou

Holky šátek odložily kvůli randění. Kluci v Česku se bojí vztahu s muslimkou

4. 4. 2023

27 min

Obrázek epizody 38. díl - O umírání (nejen ega) a znovuzrození kolem Velikonoc

38. díl - O umírání (nejen ega) a znovuzrození kolem Velikonoc

4. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody Máme hosty: Um v plné nahotě. Absolventský koncert na konzervatoři toho ukáže hodně

Máme hosty: Um v plné nahotě. Absolventský koncert na konzervatoři toho ukáže hodně

4. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Trump výrazně posunul hranice toho, co Američané snesou

Jak to vidí...: Amerikanista Pondělíček: Trump výrazně posunul hranice toho, co Američané snesou

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody #8 Lucka Kutrová: 151 příběhů na Stezce Českem

#8 Lucka Kutrová: 151 příběhů na Stezce Českem

4. 4. 2023

54 min

Obrázek epizody Dylan Moran z Black Books: Svět je zahlcený médii. Kašlete na všechno a vraťte se k sobě

Dylan Moran z Black Books: Svět je zahlcený médii. Kašlete na všechno a vraťte se k sobě

4. 4. 2023

10 min

Obrázek epizody gen z maká! kdo řekl, že nepracujem?!

gen z maká! kdo řekl, že nepracujem?!

4. 4. 2023

45 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Šimečkom: S Matovičom do vlády už nikto nepôjde

NA ROVINU s Michalom Šimečkom: S Matovičom do vlády už nikto nepôjde

4. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Tereza Horváthová: Operace

Tereza Horváthová: Operace

4. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody 14: Tajemství Staré Boleslavi: od barokní baziliky po svatováclavský kult

14: Tajemství Staré Boleslavi: od barokní baziliky po svatováclavský kult

4. 4. 2023

21 min

Obrázek epizody Olinium: Chemie mi pomáhá pochopit svět kolem, pohání mě radost z učení a snažím se to předávat dál. Rozhovor s Olgou Ryparovou o krásách vědy a radosti z učení (se)

Olinium: Chemie mi pomáhá pochopit svět kolem, pohání mě radost z učení a snažím se to předávat dál. Rozhovor s Olgou Ryparovou o krásách vědy a radosti z učení (se)

4. 4. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody EP257 Our Sex Party Experience

EP257 Our Sex Party Experience

4. 4. 2023

43 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Šéf NKÚ Kala: Naše ekonomika neřízeně a plíživě přešla z tržní do silně závislé na dotacích

Peníze a vliv: Šéf NKÚ Kala: Naše ekonomika neřízeně a plíživě přešla z tržní do silně závislé na dotacích

4. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody 32. Proběhlo první jednání pracovní skupiny pro zlepšení podmínek v sektorech hostí

32. Proběhlo první jednání pracovní skupiny pro zlepšení podmínek v sektorech hostí

4. 4. 2023

1 hod 30 min

Obrázek epizody Martin Horák, Jakub Horák: Bill Gates také začínal v garáži, proč ne?

Martin Horák, Jakub Horák: Bill Gates také začínal v garáži, proč ne?

4. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Mayday, Mayday!

Mayday, Mayday!

4. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody 250 - When Life Has Other Plans

250 - When Life Has Other Plans

4. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody #13 Tvl, jak tohle může fungovat?!

#13 Tvl, jak tohle může fungovat?!

4. 4. 2023

4 hod 25 min