Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host ve studiu: Manželé Lucie a Lukáš Zemanovi fotí divočinu: O tom, kam vyrazíme, rozhodují samotná zvířata

Host ve studiu: Manželé Lucie a Lukáš Zemanovi fotí divočinu: O tom, kam vyrazíme, rozhodují samotná zvířata

15. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Covid nikam nezmizel. Čeká nás další vlna?

Covid nikam nezmizel. Čeká nás další vlna?

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Domácí mazlíčci jsou jeden z velkých antistresorů. Pozor ale na nemoci, varuje Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Domácí mazlíčci jsou jeden z velkých antistresorů. Pozor ale na nemoci, varuje Kateřina Cajthamlová

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody #202 5 DŮVODŮ proč jsou německé dálnice SUPER! A úplně to není neomezená rychlost!

#202 5 DŮVODŮ proč jsou německé dálnice SUPER! A úplně to není neomezená rychlost!

15. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bukáček v močůvce i labuťata se zapíchanými háčky. Léto v Zeleném Vendolí bylo náročné

Radioporadna: Bukáček v močůvce i labuťata se zapíchanými háčky. Léto v Zeleném Vendolí bylo náročné

15. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody An extreme weather report from America's weatherman | Al Roker

An extreme weather report from America's weatherman | Al Roker

15. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Ze Slánské hory je vidět krásný západ slunce. S horským vůdcem si můžete zkusit i tamní via ferratu

Ze Slánské hory je vidět krásný západ slunce. S horským vůdcem si můžete zkusit i tamní via ferratu

15. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Interview Plus: Firmy měly vyšší zisky než náklady, všechno zaplatil zákazník, říká centrální bankéř Holub

Interview Plus: Firmy měly vyšší zisky než náklady, všechno zaplatil zákazník, říká centrální bankéř Holub

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

Host Lucie Výborné: Houby jsou úplně všude, šokovalo mě to. Nové druhy musíme kvůli popisu ochutnávat, říká mykolog

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Šumava do ruky

30 let NP Šumava - Šumava do ruky

15. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Org. Story #2: Janek Špinka (festival Povaleč není byznys a nemá být byznys)

Org. Story #2: Janek Špinka (festival Povaleč není byznys a nemá být byznys)

15. 9. 2023

54 min

Obrázek epizody Kamila Zlatušková: České seriály mohou konkurovat světu

Kamila Zlatušková: České seriály mohou konkurovat světu

15. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Pro velké venkovní koncerty není v lázeňském centru místo, říká Zdeněk Valečko ze Spolku za lázně bez hluku

Pro velké venkovní koncerty není v lázeňském centru místo, říká Zdeněk Valečko ze Spolku za lázně bez hluku

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

Osobnost Plus: Úkolovat literaturu je trošku nebezpečné, myslí si spisovatelka Kateřina Tučková

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

15. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Kopřivnický rodák Kamil Mrva je jedním z nejuznávanějších současných architektů

Host Českého rozhlasu Ostrava: Kopřivnický rodák Kamil Mrva je jedním z nejuznávanějších současných architektů

15. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Vojenská košile z anglické vlny připomíná dramatický příběh z druhé světové války

Vojenská košile z anglické vlny připomíná dramatický příběh z druhé světové války

15. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min