Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

Vizitka: Přírodní materiály nevyhledávám cíleně, nacházejí si mě samy, říká grafik Šimon Brejcha

15. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

Nástupkyně Dády Patrasové o vztazích: Klukům jsem se nelíbila, říká Karolina Neuvirthová Gudasová

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Česko bez léků. Změní to připravovaná novela?

Pro a proti: Česko bez léků. Změní to připravovaná novela?

15. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Století 21 #59 - Nancy Wilson - "Vyhýbejte se sledování obrazovky, ať už je to telefon, televize nebo jakýkoliv jiný přístroj." Rozhovor s lektorkou zdravotního programu a životního stylu NEW START nejenom o spánku.

Století 21 #59 - Nancy Wilson - "Vyhýbejte se sledování obrazovky, ať už je to telefon, televize nebo jakýkoliv jiný přístroj." Rozhovor s lektorkou zdravotního programu a životního stylu NEW START nejenom o spánku.

15. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Marcela Steinbachová | KRUH

Marcela Steinbachová | KRUH

15. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

Jak to vidí...: Analytička: Přezkum důkazů i výslechy svědků. Kauza Čapí hnízdo se zřejmě vrací k nižší instanci

15. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Lesní Stezkou #85 Bylinkový minimalismus

Lesní Stezkou #85 Bylinkový minimalismus

15. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Psychoterapeutka: Psychické trauma lze vidět na magnetické rezonanci. Důležité je nesoudit

Psychoterapeutka: Psychické trauma lze vidět na magnetické rezonanci. Důležité je nesoudit

15. 9. 2023

46 min

Obrázek epizody #115 Německý prodejce ojetin mi lže více, než Turek, říká Matěj Horňák

#115 Německý prodejce ojetin mi lže více, než Turek, říká Matěj Horňák

15. 9. 2023

55 min

Obrázek epizody Moment 127: How To Build Unbreakable Confidence By Making This ONE Promise To Yourself: Chris Williamson

Moment 127: How To Build Unbreakable Confidence By Making This ONE Promise To Yourself: Chris Williamson

15. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody 46 SPANKING| Žena není řízek, nepotřebuje vyklepat. Jak se dělá spanking?

46 SPANKING| Žena není řízek, nepotřebuje vyklepat. Jak se dělá spanking?

15. 9. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Karel Hvížďala: O psaní jako o nezapomenutelných vráskách a jizvách

Karel Hvížďala: O psaní jako o nezapomenutelných vráskách a jizvách

15. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Jíťa s Urzou v Domu Svobodného přístavu o sebeřízeném vzdělávání v Ježku bez klece, srpen 2023

Jíťa s Urzou v Domu Svobodného přístavu o sebeřízeném vzdělávání v Ježku bez klece, srpen 2023

15. 9. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody O životě, ženství a sebelásce s Eliškou Šimek Polzerovou | Tady a teď

O životě, ženství a sebelásce s Eliškou Šimek Polzerovou | Tady a teď

15. 9. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody 27: Ian Jauslin - crystals, complications, and curiosity

27: Ian Jauslin - crystals, complications, and curiosity

15. 9. 2023

1 hod 48 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Rande diktátorů. Jaké má Putin kšefty s Kimem?

Vinohradská 12: Rande diktátorů. Jaké má Putin kšefty s Kimem?

15. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Lze v řízení o odpůrčí žalobě uzavřít soudní smír? #2

Lze v řízení o odpůrčí žalobě uzavřít soudní smír? #2

14. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Hovory: Rakovina je jako slon uprostřed obýváku. Všichni ho vidí, ale nemluví o něm, říká psychoonkolog

Hovory: Rakovina je jako slon uprostřed obýváku. Všichni ho vidí, ale nemluví o něm, říká psychoonkolog

14. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Teď už jsou na mě naši pyšní. Chili Ta Thuy vydala kuchařku a uvažuje o kurzech vaření pro děti

Klub Rádia Junior: Teď už jsou na mě naši pyšní. Chili Ta Thuy vydala kuchařku a uvažuje o kurzech vaření pro děti

14. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Absolutní zdraví, Vít Syrový, Duše má, neznámá (83.), 13.9.2023

Absolutní zdraví, Vít Syrový, Duše má, neznámá (83.), 13.9.2023

14. 9. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody Maruška nakoupí ve večerce, ježibaba s kytarou se odváže. Punkové pohádky hrají ochotníci ze Čkyně

Maruška nakoupí ve večerce, ježibaba s kytarou se odváže. Punkové pohádky hrají ochotníci ze Čkyně

14. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Bezodpadový život dospělým často vštípí děti. Naučte se věci znovu používat, apeluje Zerowasters

Klub Rádia Junior: Bezodpadový život dospělým často vštípí děti. Naučte se věci znovu používat, apeluje Zerowasters

14. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody EP 13 - BIČÍK

EP 13 - BIČÍK

14. 9. 2023

1 hod 11 min