Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #1 O mně a mém životě

#1 O mně a mém životě

5. 2. 2020

15 min

Obrázek epizody #3 – Dilemata, marmelády a jak přerušit vzorec chování

#3 – Dilemata, marmelády a jak přerušit vzorec chování

4. 2. 2020

16 min

Obrázek epizody #2 - Nikdo není rozbitý

#2 - Nikdo není rozbitý

4. 2. 2020

12 min

Obrázek epizody Národnostní a kulturní rozdíly mezi pacienty jsou, terapeut by je ale neměl očekávat, říká psychiatr Rektor

Národnostní a kulturní rozdíly mezi pacienty jsou, terapeut by je ale neměl očekávat, říká psychiatr Rektor

31. 1. 2020

22 min

Obrázek epizody Vinh Pham | Why PT Might Be Your Workout Game-Changer

Vinh Pham | Why PT Might Be Your Workout Game-Changer

30. 1. 2020

42 min

Obrázek epizody Jak budovat nové základy.

Jak budovat nové základy.

26. 1. 2020

7 min

Obrázek epizody Řízená afirmační, meditační upoutávka.

Řízená afirmační, meditační upoutávka.

25. 1. 2020

4 min

Obrázek epizody Petra a Alena mají za sebou hraniční poruchu osobnosti. Nevzdaly se, dnes pomáhají ostatním

Petra a Alena mají za sebou hraniční poruchu osobnosti. Nevzdaly se, dnes pomáhají ostatním

24. 1. 2020

20 min

Obrázek epizody Nejsilnější emoce, kterou jsem cítila, byla sebenenávist, říká Petra Šindelková. Pomohl jí pobyt v terapeutické komunitě Kaleidoskop

Nejsilnější emoce, kterou jsem cítila, byla sebenenávist, říká Petra Šindelková. Pomohl jí pobyt v terapeutické komunitě Kaleidoskop

17. 1. 2020

21 min

Obrázek epizody Shaquem Griffin | How to Maintain Your Confidence in the Face of “No”

Shaquem Griffin | How to Maintain Your Confidence in the Face of “No”

16. 1. 2020

28 min

Obrázek epizody Jak si stanovit možnosti za snem a cílem. (Trailer)

Jak si stanovit možnosti za snem a cílem. (Trailer)

15. 1. 2020

30 sec

Obrázek epizody Cíl zhubnout a přestat kouřit.

Cíl zhubnout a přestat kouřit.

15. 1. 2020

6 min

Obrázek epizody #1 – Co je NLP + něco o mně

#1 – Co je NLP + něco o mně

13. 1. 2020

16 min

Obrázek epizody Pokud se ještě nerozvinula těžká fyzická závislost, je možné usilovat o kontrolované pití alkoholu, říká psycholožka

Pokud se ještě nerozvinula těžká fyzická závislost, je možné usilovat o kontrolované pití alkoholu, říká psycholožka

10. 1. 2020

19 min

Obrázek epizody BJ Fogg | How the Tiniest Habits Lead to the Biggest Changes

BJ Fogg | How the Tiniest Habits Lead to the Biggest Changes

2. 1. 2020

36 min

Obrázek epizody Ellen Latham | When Setbacks are Your Biggest Training Asset

Ellen Latham | When Setbacks are Your Biggest Training Asset

19. 12. 2019

33 min

Obrázek epizody Lidé, kteří berou drogy, neumí žít v tomhle světě, říká psycholožka Ilona Preslová

Lidé, kteří berou drogy, neumí žít v tomhle světě, říká psycholožka Ilona Preslová

13. 12. 2019

18 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

Moje terapie - „Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

11. 12. 2019

21 min

Obrázek epizody „Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

„Spoustu informací o nás samotných a našich potřebách máme uloženou v těle,“ říká terapeutka

11. 12. 2019

21 min

Obrázek epizody Moje terapie - Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

Moje terapie - Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

11. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

Moje terapie, epizoda 6: Intimní cizinky

11. 12. 2019

34 min

Obrázek epizody Klimatická krize nad námi visí pořád, nelze si od ní odpočinout, říká terapeutka o spouštěči environmentálního žalu

Klimatická krize nad námi visí pořád, nelze si od ní odpočinout, říká terapeutka o spouštěči environmentálního žalu

6. 12. 2019

18 min

Obrázek epizody Moje terapie - „Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

Moje terapie - „Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

6. 12. 2019

29 min

Obrázek epizody „Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

„Vyhořelí bývají učitelé nebo pokladní v Tescu, nejen manažeři,“ říká terapeutka Weigertová

6. 12. 2019

29 min

Obrázek epizody Dr. Joel Kahn | Food is Medicine

Dr. Joel Kahn | Food is Medicine

5. 12. 2019

34 min