Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O bezhlavé panence, co chtěla jít se svým klukem do kina

O bezhlavé panence, co chtěla jít se svým klukem do kina

31. 1. 2024

6 min

Obrázek epizody Vybavení na skijoring | Šimon Cipro

Vybavení na skijoring | Šimon Cipro

31. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Porodní gauč je geniální pomůcka! Být žena, chci na něm rodit, říká lékař

Porodní gauč je geniální pomůcka! Být žena, chci na něm rodit, říká lékař

31. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Zakrslí králíčci: Proč padají na bok a co se skrývá za jejich krátkými spánky?

Zvídavec Evy Sinkovičové: Zakrslí králíčci: Proč padají na bok a co se skrývá za jejich krátkými spánky?

31. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Zakrslí králíčci: Proč padají na bok a co se skrývá za jejich krátkými spánky?

Zakrslí králíčci: Proč padají na bok a co se skrývá za jejich krátkými spánky?

31. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Tváře na zdi

Tváře na zdi

31. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody 36_Potrat, zamlklé těhotenství a bude nás pět!

36_Potrat, zamlklé těhotenství a bude nás pět!

31. 1. 2024

9 min

Obrázek epizody #131 Mateřská magie v kuchyni. Tipy, co dát na talíř vašeho drobečka

#131 Mateřská magie v kuchyni. Tipy, co dát na talíř vašeho drobečka

31. 1. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zapomenuté recepty: pečený jezevec, hrací karty z cukru i kdoulová zmrzlina

Klub Rádia Junior: Zapomenuté recepty: pečený jezevec, hrací karty z cukru i kdoulová zmrzlina

30. 1. 2024

40 min

Obrázek epizody Období vzdoru: Už dorazilo? Moje dítě se vzteká desetkrát za den

Období vzdoru: Už dorazilo? Moje dítě se vzteká desetkrát za den

30. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Slušný vychování: Párkrát se mi povedlo podat někomu ruku, ale pak mi bylo hrozně špatně

Slušný vychování: Párkrát se mi povedlo podat někomu ruku, ale pak mi bylo hrozně špatně

30. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Radek Příhonský, private chef: ‚‚Nemožnost být s dcerou jsem léčil prací.‘‘

Radek Příhonský, private chef: ‚‚Nemožnost být s dcerou jsem léčil prací.‘‘

30. 1. 2024

1 hod 38 min

Obrázek epizody 17. Co mi život s Gasem dal nebo vzal

17. Co mi život s Gasem dal nebo vzal

29. 1. 2024

58 min

Obrázek epizody 16. O školství, nové knize a co nás rok 2023 naučil s Pavlem Barešem (část 1 ze 2)

16. O školství, nové knize a co nás rok 2023 naučil s Pavlem Barešem (část 1 ze 2)

29. 1. 2024

1 hod 44 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Podle Štěkánky the Učitelky musí děti v učivu najít smysl, ne se jen honit za jedničkami

Klub Rádia Junior: Podle Štěkánky the Učitelky musí děti v učivu najít smysl, ne se jen honit za jedničkami

29. 1. 2024

43 min

Obrázek epizody Za vězením jsme udělali tlustou čáru | Lucie a David Křížkovi | FRANKLY #2

Za vězením jsme udělali tlustou čáru | Lucie a David Křížkovi | FRANKLY #2

29. 1. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody #7 Cestování se psem! Co musíme vědět, když se vydáte na cestu letadlem, vlakem, na kole nebo autem?

#7 Cestování se psem! Co musíme vědět, když se vydáte na cestu letadlem, vlakem, na kole nebo autem?

29. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Díl 8 - Strach

Díl 8 - Strach

29. 1. 2024

34 min

Obrázek epizody Alena se s dcerou stěhuje do Berouna. „Praha je uspěchaná, těším se, že trošku zastavím,“ popisuje

Alena se s dcerou stěhuje do Berouna. „Praha je uspěchaná, těším se, že trošku zastavím,“ popisuje

28. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Sleep in the Clouds | Healing Music for Deep Sleep

Sleep in the Clouds | Healing Music for Deep Sleep

28. 1. 2024

2 hod 2 min

Obrázek epizody Speciální díl - vaše otázky

Speciální díl - vaše otázky

27. 1. 2024

8 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zoolog Martin Šandera v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zoolog Martin Šandera v Klubu Rádia Junior

27. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody 12# Léčení mlaskalky a srkavky

12# Léčení mlaskalky a srkavky

27. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Nejvíce depresivní pacienti jsou ti, se kterými nikdo nemluví, říká psycholog Martin Loučka

Nejvíce depresivní pacienti jsou ti, se kterými nikdo nemluví, říká psycholog Martin Loučka

27. 1. 2024

1 hod 4 min

Obrázek epizody #140 Zoolog, anesteziolog, nebo matematik. Jaký typ rodiče jste?

#140 Zoolog, anesteziolog, nebo matematik. Jaký typ rodiče jste?

27. 1. 2024

40 min