Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 32 - První kontakt s Vámi

32 - První kontakt s Vámi

3. 3. 2024

23 min

Obrázek epizody #47 Veronika Reitmajerová - Snažím se člověka do mého videa vtáhnout, vyvolat emoci

#47 Veronika Reitmajerová - Snažím se člověka do mého videa vtáhnout, vyvolat emoci

3. 3. 2024

26 min

Obrázek epizody 03. Prakticky na umělou inteligenci: jak ji využít nejen v práci

03. Prakticky na umělou inteligenci: jak ji využít nejen v práci

3. 3. 2024

1 hod 7 min

Obrázek epizody PETER HAJDUČEK: Každý den nám začínají meetingy v 9:04, má smysl investovat do tenisek?

PETER HAJDUČEK: Každý den nám začínají meetingy v 9:04, má smysl investovat do tenisek?

3. 3. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody SP ČR a T-Mobile spojují síly. Na jaké priority se partnerství zaměří?

SP ČR a T-Mobile spojují síly. Na jaké priority se partnerství zaměří?

3. 3. 2024

21 min

Obrázek epizody Jak naloží Buffett s volnými miliardami? Poroste Bitcoin díky halvingu? | Burza s odstupem

Jak naloží Buffett s volnými miliardami? Poroste Bitcoin díky halvingu? | Burza s odstupem

3. 3. 2024

11 min

Obrázek epizody Jezdil s ještěrkou, dnes obchoduje s miliony. „Trading je pro mě svoboda“ – Martin Klass, Podcast

Jezdil s ještěrkou, dnes obchoduje s miliony. „Trading je pro mě svoboda“ – Martin Klass, Podcast

3. 3. 2024

59 min

Obrázek epizody Creating Content Contextual To The Platform

Creating Content Contextual To The Platform

3. 3. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody What will you do with your one wild and precious planet? | How to Be a Better Human

What will you do with your one wild and precious planet? | How to Be a Better Human

3. 3. 2024

35 min

Obrázek epizody Dopřejme si navzájem křehkost i smutek | Skautský svět

Dopřejme si navzájem křehkost i smutek | Skautský svět

3. 3. 2024

4 min

Obrázek epizody AKO do AKCIÍ? Koľko ZAROBÍM na poplatkoch? Prečo ETF a PASÍVNE? Investujeme do akcií s Aďou (2.časť)

AKO do AKCIÍ? Koľko ZAROBÍM na poplatkoch? Prečo ETF a PASÍVNE? Investujeme do akcií s Aďou (2.časť)

3. 3. 2024

31 min

Obrázek epizody #159 JÁ - 1. část vztahového kruhu s Jakubem Andrýskem

#159 JÁ - 1. část vztahového kruhu s Jakubem Andrýskem

2. 3. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody 62: Já jsem značka aneb sám sobě ambasadorem

62: Já jsem značka aneb sám sobě ambasadorem

2. 3. 2024

22 min

Obrázek epizody Veronika Mičulková: Přestat kouřit se snaží každý třetí kuřák

Veronika Mičulková: Přestat kouřit se snaží každý třetí kuřák

2. 3. 2024

27 min

Obrázek epizody Self Esteem and Confidence Building

Self Esteem and Confidence Building

2. 3. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody Alopecie dokáže člověka vyřadit ze života, říká zakladatelka nadace Kolibříci pomáhají

Alopecie dokáže člověka vyřadit ze života, říká zakladatelka nadace Kolibříci pomáhají

2. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Zhroutil se nám svět, zvládli jsme to díky podpoře rodiny, hospice a hezkým chvilkám, říká maminka, které zemřel andílek

Zhroutil se nám svět, zvládli jsme to díky podpoře rodiny, hospice a hezkým chvilkám, říká maminka, které zemřel andílek

2. 3. 2024

43 min

Obrázek epizody Bitcoin útočí na svá historická maxima 🚀 - CEx 01/03/2024

Bitcoin útočí na svá historická maxima 🚀 - CEx 01/03/2024

2. 3. 2024

20 min

Obrázek epizody Budování mezilidských vztahů jako cesta k seberozvoji | Skautský svět

Budování mezilidských vztahů jako cesta k seberozvoji | Skautský svět

2. 3. 2024

9 min

Obrázek epizody AEE: Only 4 Months Abroad? How to Maximize Your English Learning

AEE: Only 4 Months Abroad? How to Maximize Your English Learning

2. 3. 2024

17 min

Obrázek epizody Alopecie dokáže člověka vyřadit ze života, říká zakladatelka nadace Kolibříci pomáhají - Eva Talks

Alopecie dokáže člověka vyřadit ze života, říká zakladatelka nadace Kolibříci pomáhají - Eva Talks

2. 3. 2024

19 min

Obrázek epizody Jak obchodníky podporovat relevantními a potřebnými informacemi – Martin Mlčoch

Jak obchodníky podporovat relevantními a potřebnými informacemi – Martin Mlčoch

2. 3. 2024

39 min

Obrázek epizody Novinky v PPC únor 2024

Novinky v PPC únor 2024

1. 3. 2024

5 min

Obrázek epizody Pojištění fotovoltaiky

Pojištění fotovoltaiky

1. 3. 2024

29 min

Obrázek epizody Akcie Nvidia: Investiční bublina nebo stále cesta, jak zbohatnout? | Kam tečou peníze

Akcie Nvidia: Investiční bublina nebo stále cesta, jak zbohatnout? | Kam tečou peníze

1. 3. 2024

25 min