Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 9. 2025, svátek má Michal, zítra Jeroným

+ 31:05
Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tatiana Dyková: Nechtěla jsem být herečkou, aby mě nikdo neznal. Chtěla jsem být známá

Dvojka

Blízká setkání: Herečka Tatiana Dyková: Nechtěla jsem být herečkou, aby mě nikdo neznal. Chtěla jsem být známá

4. 4. 2023

31 min

+ 1:11:29
Obrázek epizody Casablanca: Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

Radio Wave

Casablanca: Tropická Evropa plná sopečných kráterů. Martin Stiller vypráví o pestrobarevném Reunionu

14. 1. 2024

40 min

+ 1:14:28
Obrázek epizody Hobby magazín: Barvení a zdobení kraslic přírodními materiály. Tyhle suroviny najdete doma

Dvojka

Hobby magazín: Barvení a zdobení kraslic přírodními materiály. Tyhle suroviny najdete doma

4. 4. 2023

2 min

+ 1:44:45
Obrázek epizody Špína: Nashle Clifforde, bude se mi stýskat. Nahrávka Kingdom jako nekonečný prostor k tvořivému uvolnění

Radio Wave

Špína: Nashle Clifforde, bude se mi stýskat. Nahrávka Kingdom jako nekonečný prostor k tvořivému uvolnění

11. 8. 2023

30 min

+ 3:03:21
Obrázek epizody Velikonoční zamyšlení - MP3

Agape Brno - MVDr. Josef Staněk on Odysee

Velikonoční zamyšlení - MP3

3. 4. 2023

1 hod 18 min

+ 3:26:05
Obrázek epizody Podhoubí: Mořské dno jako příslib nízkouhlíkové budoucnosti? Za cenu ztráty podivuhodných ekosystémů

Radio Wave

Podhoubí: Mořské dno jako příslib nízkouhlíkové budoucnosti? Za cenu ztráty podivuhodných ekosystémů

31. 10. 2023

22 min

+ 4:00:13
Obrázek epizody Vlna: Jaká je pozice žen v českém filmu? Končí u nízkorozpočtových projektů, pomohla by strukturální změna

Radio Wave

Vlna: Jaká je pozice žen v českém filmu? Končí u nízkorozpočtových projektů, pomohla by strukturální změna

3. 4. 2023

34 min

+ 4:13:58
Obrázek epizody On Air: Vydejte se po stopách architektury Karla Pragera. Zažijte první architektonický závod Archirun

Radio Wave

On Air: Vydejte se po stopách architektury Karla Pragera. Zažijte první architektonický závod Archirun

11. 8. 2023

13 min

+ 4:46:36
Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti a otoky kloubů

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti a otoky kloubů

3. 4. 2023

32 min

+ 4:57:16
Obrázek epizody Luca Gualco má širokou duši. Spolupracuje se Světluškou a pomáhá dětem

Odpolední interview

Luca Gualco má širokou duši. Spolupracuje se Světluškou a pomáhá dětem

10. 12. 2023

10 min

+ 4:59:00
Obrázek epizody O původu příjmení: Jankovec, Dostal/Dostál

Dvojka

O původu příjmení: Jankovec, Dostal/Dostál

3. 4. 2023

1 min

+ 5:21:26
Obrázek epizody Expedice do pohoří Karákóram se pro Tomáše Petrečka a Terezu Rudolfovou proměnila v boj o život

Host Českého rozhlasu Ostrava

Expedice do pohoří Karákóram se pro Tomáše Petrečka a Terezu Rudolfovou proměnila v boj o život

11. 8. 2023

22 min

+ 5:42:58
Obrázek epizody Aby šimpanz nevyhynul. Úkol pro Janu Pluháčkovou a její kolegy z evropských zoo

Aby šimpanz nevyhynul. Úkol pro Janu Pluháčkovou a její kolegy z evropských zoo

31. 3. 2023

21 min

+ 6:04:40
Obrázek epizody Marie Zemanová je držitelkou ocenění pro nejlepšího knihovníka Moravskoslezského kraje

Marie Zemanová je držitelkou ocenění pro nejlepšího knihovníka Moravskoslezského kraje

16. 6. 2023

21 min

+ 6:32:33
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Od Karla jsem vycvičená na větu: Bude to tak a tak, směje se Hana Heřmánková

Dvojka

Zálety Aleny Zárybnické: Od Karla jsem vycvičená na větu: Bude to tak a tak, směje se Hana Heřmánková

8. 10. 2023

27 min

+ 6:42:16
Obrázek epizody Nečekané odhalení: Ve Studénce se místo vagónů tajně vyráběli trpaslíci

Odpolední interview

Nečekané odhalení: Ve Studénce se místo vagónů tajně vyráběli trpaslíci

15. 6. 2023

9 min

+ 7:07:06
Obrázek epizody Šarm: Dobře popřemýšlejte nad cílem své dovolené, každého totiž dobíjí něco jiného, radí zkušená koučka

Dvojka

Šarm: Dobře popřemýšlejte nad cílem své dovolené, každého totiž dobíjí něco jiného, radí zkušená koučka

17. 6. 2023

24 min

+ 7:50:21
Obrázek epizody Za volantem 01 - Tomáš Fíla: host Lukáš Šolc, hasič centrální stanice Praha a herec. Proč jsou hasičká auta tak velká? Jak se hasí elektromobil? Kolik berou členové HZS?

CarCast

Za volantem 01 - Tomáš Fíla: host Lukáš Šolc, hasič centrální stanice Praha a herec. Proč jsou hasičká auta tak velká? Jak se hasí elektromobil? Kolik berou členové HZS?

28. 11. 2023

43 min

+ 8:14:23
Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Tureček: Kalkulace Izraele, že je Hamás oslaben, byla osudově chybná. Útok nikdo nečekal

Dvojka

Jak to vidí...: Analytik Tureček: Kalkulace Izraele, že je Hamás oslaben, byla osudově chybná. Útok nikdo nečekal

9. 10. 2023

24 min

+ 8:16:56
Obrázek epizody O původu příjmení: Kostřiba, Kochta, Heller

Dvojka

O původu příjmení: Kostřiba, Kochta, Heller

19. 6. 2023

2 min

+ 8:21:25
Obrázek epizody Měla jsem největší děkovačku, usmívá se kostymérka Cimrmanů. V deníku oprav se skrývají poklady

Seriál Radiožurnálu

Měla jsem největší děkovačku, usmívá se kostymérka Cimrmanů. V deníku oprav se skrývají poklady

19. 6. 2023

4 min

+ 9:22:53
Obrázek epizody TALK TO... František Friš o Bytefestu

Podcasty Retro Nation

TALK TO... František Friš o Bytefestu

9. 10. 2023

1 hod 1 min

+ 9:51:36
Obrázek epizody Reakce: Osvěta, prevence, dialog. Studentské spolky a vedení univerzit řeší zneužívání moci na školách

Radio Wave

Reakce: Osvěta, prevence, dialog. Studentské spolky a vedení univerzit řeší zneužívání moci na školách

19. 6. 2023

28 min

+ 10:37:19
Obrázek epizody Casablanca: Sjeli nepálskou šestitisícovku na kole. Na strach nebyl čas, říkají bikeři Zejda a Novák

Radio Wave

Casablanca: Sjeli nepálskou šestitisícovku na kole. Na strach nebyl čas, říkají bikeři Zejda a Novák

19. 6. 2023

45 min

+ 10:59:35
Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Kterak kachničky, želvičky, žabičky a bobříci obepluli svět

Dvojka

Příběhy z kalendáře: Kterak kachničky, želvičky, žabičky a bobříci obepluli svět

10. 1. 2024

22 min