Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

20. 11. 2024, svátek má Nikola, zítra Albert

+ 26:23
Obrázek epizody Omeletky: „Procházky jsem jako malá neměla ráda.“ Omeletky Haliny Pawlowské o krocích

Dvojka

Omeletky: „Procházky jsem jako malá neměla ráda.“ Omeletky Haliny Pawlowské o krocích

5. 5. 2024

26 min

+ 26:32
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Nový sběrný dvůr v trutnovské části Poříčí za první dva měsíce fungování už využily stovky lidí

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Nový sběrný dvůr v trutnovské části Poříčí za první dva měsíce fungování už využily stovky lidí

28. 4. 2024

9 sec

+ 34:21
Obrázek epizody Pochoutkový rok: Šťavnatá sekaná v bláně od Jána Murčeka je plná masové chuti a navíc bez strouhanky

Dvojka

Pochoutkový rok: Šťavnatá sekaná v bláně od Jána Murčeka je plná masové chuti a navíc bez strouhanky

25. 8. 2024

7 min

+ 36:15
Obrázek epizody O původu příjmení: Kušnirák, Maršák

Dvojka

O původu příjmení: Kušnirák, Maršák

22. 8. 2024

1 min

+ 1:00:02
Obrázek epizody Finančák: Pokud nejste schopni vytvořit si finanční rezervu, na investování zapomeňte, tvrdí poradce Paldus

Radio Wave

Finančák: Pokud nejste schopni vytvořit si finanční rezervu, na investování zapomeňte, tvrdí poradce Paldus

27. 10. 2022

23 min

+ 1:12:48
Obrázek epizody Brambora s vejcem: Výtvarník Jiří Franta: Chtěl bych se mazlit s nohou Karla Veselého

Radio Wave

Brambora s vejcem: Výtvarník Jiří Franta: Chtěl bych se mazlit s nohou Karla Veselého

1. 6. 2022

12 min

+ 1:49:17
Obrázek epizody #9 400 milionů za 5 let? Návod, jak získat investory pro svůj start-up // CEO Whalebone Richard Malovič podruhé

4D Pavla Šímy

#9 400 milionů za 5 let? Návod, jak získat investory pro svůj start-up // CEO Whalebone Richard Malovič podruhé

3. 11. 2021

36 min

+ 1:52:12
Obrázek epizody Hobby magazín: Belgický obr je plemeno králíka. Největšího na světě

Dvojka

Hobby magazín: Belgický obr je plemeno králíka. Největšího na světě

4. 7. 2024

2 min

+ 1:56:13
Obrázek epizody Začátky vyjednávání. Kiszczak a Walęsa a vzájemná nedůvěra (1. díl)

Seriál Radiožurnálu

Začátky vyjednávání. Kiszczak a Walęsa a vzájemná nedůvěra (1. díl)

3. 6. 2019

4 min

+ 1:58:53
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Místo rekreace sport. Mladé volejbalistky TJ Slavia Hradec Králové nabírají fyzičku na Podzvičinsku

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Místo rekreace sport. Mladé volejbalistky TJ Slavia Hradec Králové nabírají fyzičku na Podzvičinsku

16. 8. 2024

2 min

+ 2:21:48
Obrázek epizody Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

Radio Wave

Balanc: Co ti je? Nic! Pasivní agrese vychází z frustrace, naučte se ji poznat u sebe i druhých

24. 5. 2022

22 min

+ 3:05:35
Obrázek epizody Quest - Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 potěší skateboardové veterány i nováčky

Radio Wave

Quest - Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 potěší skateboardové veterány i nováčky

18. 9. 2020

43 min

+ 3:30:23
Obrázek epizody Mistrovský kurz: Jak mít doma klidného rodinného psa? Mistrovský kurz psího psychologa a trenéra Marka Beneše

Dvojka

Mistrovský kurz: Jak mít doma klidného rodinného psa? Mistrovský kurz psího psychologa a trenéra Marka Beneše

28. 4. 2022

24 min

+ 4:18:13
Obrázek epizody Sezení 54 - Měnit, nebo neměnit gender svých postav?

Tipy, Pravidla, Kostky

Sezení 54 - Měnit, nebo neměnit gender svých postav?

28. 11. 2023

47 min

+ 4:28:30
Obrázek epizody Dva roky v Africe. Martin Ondráčka z Frýdku-Místku vypráví o mírové policejní misi v Libérii

Odpolední interview

Dva roky v Africe. Martin Ondráčka z Frýdku-Místku vypráví o mírové policejní misi v Libérii

10. 3. 2021

10 min

+ 5:08:42
Obrázek epizody Casablanca: Vítězství. Přerod. Svoboda. Putování po Česku a Slovensku popisuje fyzioterapeutka Zuzana Polanecká

Radio Wave

Casablanca: Vítězství. Přerod. Svoboda. Putování po Česku a Slovensku popisuje fyzioterapeutka Zuzana Polanecká

21. 8. 2022

40 min

+ 6:03:20
Obrázek epizody Meteor - Meteor o humoru, zkamenělinách v metru a sportovní antilopě

Dvojka

Meteor - Meteor o humoru, zkamenělinách v metru a sportovní antilopě

5. 9. 2020

54 min

+ 6:05:31
Obrázek epizody Osobnosti Libereckého kraje: Plavkyně Markéta Pechová

Seriál týdne pod Ještědem

Osobnosti Libereckého kraje: Plavkyně Markéta Pechová

19. 12. 2020

2 min

+ 6:20:31
Obrázek epizody Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

Radioporadna

Práce snů může ztroskotat na ledabylém životopise. Co tam patří a co ne?

6. 3. 2023

15 min

+ 6:51:35
Obrázek epizody Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

Host Expres FM

Zdeněk Pohlreich: Mám v počítači koncept nové restaurace, zatím sbírám odvahu ji rozběhnout

13. 4. 2023

31 min

+ 7:23:21
Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 36: Vyrábět kvalitní marmelády je někdy dost velká dřina. Ale já je prostě miluji. Nejraději mám citrusové období, říká zakladatelka značky Moje Marmeláda Michaela Bílková

26. 10. 2023

31 min

+ 7:26:56
Obrázek epizody Výlety: Muzeum v přírodě Vysočina není klasický skanzen. Vzniklo v místě historické osady Veselý Kopec

Hradec Králové

Výlety: Muzeum v přírodě Vysočina není klasický skanzen. Vzniklo v místě historické osady Veselý Kopec

28. 8. 2024

3 min

+ 7:53:38
Obrázek epizody Jak to vidí... - Pandemie jako boží vůle nebo trest? Lidé, kteří to říkají, nedělají církvi dobře, myslí si farářka Silná

Dvojka

Jak to vidí... - Pandemie jako boží vůle nebo trest? Lidé, kteří to říkají, nedělají církvi dobře, myslí si farářka Silná

16. 2. 2021

26 min

+ 9:32:07
Obrázek epizody Pokud vím, odpovím ... 2 - MP3

Agape Brno - MVDr. Josef Staněk on Odysee

Pokud vím, odpovím ... 2 - MP3

8. 4. 2022

1 hod 38 min

+ 10:57:07
Obrázek epizody Wolfcast 58: Hry, vzdělávání a válka 1

Podcasty Retro Nation

Wolfcast 58: Hry, vzdělávání a válka 1