Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 11. 2025, svátek má Mahulena, zítra Romana

+ 27:34
Obrázek epizody Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

Alex a host

Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

6. 10. 2025

27 min

+ 55:07
Obrázek epizody Alex a host: Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

Český rozhlas - Rozhovory

Alex a host: Muzikál Pomáda ve mně vzbudil úplně jiné touhy, říká Martin Hrdinka. Jako diskžokej slaví 45 let

6. 10. 2025

27 min

+ 58:07
Obrázek epizody Antivirus: Na WhatsAppu se šíří nová vlna podvodů. Na zprávu nereagujte a vše si ověřte, radí Antivirus

Antivirus: Na WhatsAppu se šíří nová vlna podvodů. Na zprávu nereagujte a vše si ověřte, radí Antivirus

6. 10. 2025

3 min

+ 1:10:04
Obrázek epizody Host ve studiu: Den s myslivci na Stříbrném rybníku v Hradci Králové provoní soutěž ve vaření zvěřinového guláše

Host ve studiu: Den s myslivci na Stříbrném rybníku v Hradci Králové provoní soutěž ve vaření zvěřinového guláše

6. 10. 2025

11 min

+ 1:13:14
Obrázek epizody Josef Menčík. Ten, který se v brnění postavil vojákům wermachtu

Příběhy nejen šumavské

Josef Menčík. Ten, který se v brnění postavil vojákům wermachtu

6. 10. 2025

3 min

+ 1:23:17
Obrázek epizody Režisér Lukáš Trpišovský představuje program osmého ročníku festivalu Pražské křižovatky

Live rozhovory

Režisér Lukáš Trpišovský představuje program osmého ročníku festivalu Pražské křižovatky

6. 10. 2025

10 min

+ 1:55:28
Obrázek epizody Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

Blízká setkání

Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

6. 10. 2025

32 min

+ 2:27:39
Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

6. 10. 2025

32 min

+ 2:59:50
Obrázek epizody Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

Blízká setkání: Neurolog David Doležil: Migréna je nemoc, která dokáže napodobit mrtvici. Jak ji poznat?

6. 10. 2025

32 min

+ 3:40:34
Obrázek epizody #14 NEZLOMNÍ: Aleš Černohous a Šárka Jelínková - 7000 km na handbiku až do Kyrgyzstánu

NEZLOMNÍ

#14 NEZLOMNÍ: Aleš Černohous a Šárka Jelínková - 7000 km na handbiku až do Kyrgyzstánu

6. 10. 2025

40 min

+ 4:05:38
Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: Volby rozhodly peněženky. Ne bezpečnost. Pro Babiše jde o vrchol kariéry

Jak to vidí...: Politolog Jan Kubáček: Volby rozhodly peněženky. Ne bezpečnost. Pro Babiše jde o vrchol kariéry

6. 10. 2025

25 min

+ 4:23:30
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Jana Čubanová a Dominika Spisarová přiblíží zákulisí Mistrovství světa v tanci

Host Českého rozhlasu Ostrava: Jana Čubanová a Dominika Spisarová přiblíží zákulisí Mistrovství světa v tanci

6. 10. 2025

17 min

+ 4:40:23
Obrázek epizody Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

6. 10. 2025

16 min

+ 4:57:16
Obrázek epizody Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

6. 10. 2025

16 min

+ 5:52:14
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

6. 10. 2025

54 min

+ 6:11:36
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

6. 10. 2025

19 min

+ 6:34:39
Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Radiožurnálu

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 6:57:42
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 7:21:00
Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 7:44:03
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 7:59:30
Obrázek epizody Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

Téma.21

Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

6. 10. 2025

15 min

+ 8:12:58
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

6. 10. 2025

13 min

+ 8:39:40
Obrázek epizody Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

6. 10. 2025

26 min

+ 9:04:50
Obrázek epizody Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

6. 10. 2025

25 min

+ 9:16:27
Obrázek epizody Kdy má smysl o vztah bojovat – a kdy je lepší odejít?

S Denisou nejen o vztazích

Kdy má smysl o vztah bojovat – a kdy je lepší odejít?

6. 10. 2025

11 min