Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 11. 2025, svátek má Mahulena, zítra Romana

+ 16:53
Obrázek epizody Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: Nebuďte na revma sami. Týden pro zdravé klouby přináší řadu novinek

6. 10. 2025

16 min

+ 1:11:51
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

Desítka Pavla Horvátha: Slavia na víc neměla. Od Sparty jsem čekal, že víc zariskuje, hodnotí Horváth první derby sezony

6. 10. 2025

54 min

+ 1:31:13
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

Dobré dopoledne: Cestovatelská vášeň bez hranic: Jolana Sedláčková představuje novou knihu a plánuje další výpravy

6. 10. 2025

19 min

+ 1:54:16
Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Radiožurnálu

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 2:17:19
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 2:40:37
Obrázek epizody Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Host Lucie Výborné

Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 3:03:40
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Filantrop Slavata: Pomáhám lidem okolo, ale zachránil jsem tím hlavně sám sebe

6. 10. 2025

23 min

+ 3:19:07
Obrázek epizody Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

Téma.21

Za každou druhou dopravnou nehodou je mobil. Chýba sebadisciplína, zhodujú sa inštruktorka bezpečnej jazdy a psychológ

6. 10. 2025

15 min

+ 3:32:35
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů: Ochotnické divadlo, digitalizace, aktivní senioři, túry nalehko i jak na hlodavce

6. 10. 2025

13 min

+ 3:59:17
Obrázek epizody Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

Osobnost Plus: Voliči chtějí prozápadní a protržní směřování, komentuje bývalý prezidentský kandidát Horáček

6. 10. 2025

26 min

+ 4:24:27
Obrázek epizody Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

Pro a proti: Jednobarevná vláda nejspíš nevznikne, říká Schillerová

6. 10. 2025

25 min

+ 4:36:04
Obrázek epizody Kdy má smysl o vztah bojovat – a kdy je lepší odejít?

S Denisou nejen o vztazích

Kdy má smysl o vztah bojovat – a kdy je lepší odejít?

6. 10. 2025

11 min

+ 4:38:46
Obrázek epizody Vila Otakara Meda v Humpolci odhaluje kouzlo funkcionalismu i příběh textilní rodiny

Příběhy z Vysočiny

Vila Otakara Meda v Humpolci odhaluje kouzlo funkcionalismu i příběh textilní rodiny

6. 10. 2025

2 min

+ 5:09:53
Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Tým šlapal jako hodinky. Za celých dvacet dní jsem neviděl jediný problém, říká volejbalista Zajíček

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Tým šlapal jako hodinky. Za celých dvacet dní jsem neviděl jediný problém, říká volejbalista Zajíček

6. 10. 2025

31 min

+ 5:39:36
Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Příroda, svoboda, ticho, lidé a pomocné ruce. To jsou podle Ivany Janouškové symboly Staroměstska

Větrník - Host ve studiu: Příroda, svoboda, ticho, lidé a pomocné ruce. To jsou podle Ivany Janouškové symboly Staroměstska

6. 10. 2025

29 min

+ 6:23:42
Obrázek epizody Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

Vizitka

Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

6. 10. 2025

44 min

+ 7:07:48
Obrázek epizody Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

6. 10. 2025

44 min

+ 7:51:54
Obrázek epizody Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

Vizitka: Při psaní se potřebuji vracet v čase a pociťuji totéž, co mé postavy, říká Karin Lednická

6. 10. 2025

44 min

+ 8:10:36
Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: Bývalá věznice v Uherském Hradišti bude Národním památníkem

K věci ČRo Zlín: Bývalá věznice v Uherském Hradišti bude Národním památníkem

6. 10. 2025

18 min

+ 8:36:56
Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: U Liverpoolu je znát, že tým není sehraný. V obraně to nefunguje, říká Tylšar po prohře s Chelsea

S mikrofonem do Anglie: U Liverpoolu je znát, že tým není sehraný. V obraně to nefunguje, říká Tylšar po prohře s Chelsea

6. 10. 2025

26 min

+ 8:45:39
Obrázek epizody Křížem krajem: Se šlechtickým rodem Razumovských se můžete obeznámit na výstavě v Opavě

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Se šlechtickým rodem Razumovských se můžete obeznámit na výstavě v Opavě

6. 10. 2025

8 min

+ 8:48:51
Obrázek epizody V ZOOparku jeleni Homole pečuje rodina Hejnových o 150 zvířat i o návštěvníky

Středočeské příběhy

V ZOOparku jeleni Homole pečuje rodina Hejnových o 150 zvířat i o návštěvníky

6. 10. 2025

3 min

+ 8:59:30
Obrázek epizody podcast - 6.10.2025

novinky na webu Life4you.cz

podcast - 6.10.2025

6. 10. 2025

10 min

+ 9:20:29
Obrázek epizody Speciál: Pražské křižovatky uzdraví Prahu

Národní divadlo

Speciál: Pražské křižovatky uzdraví Prahu

6. 10. 2025

20 min

+ 9:31:13
Obrázek epizody Máme hosty: Městské slavnosti završí Velká pardubická. Pro jistotu budou dvě cílové kamery

Máme hosty: Městské slavnosti završí Velká pardubická. Pro jistotu budou dvě cílové kamery

6. 10. 2025

10 min