Zábava
FOTOPOKEC
Podcast o fotografii, fototechnice a dalších foto věcech. https://www.instagram.com/martin_tajc/ https://www.instagram.com/matejliskafotograf/
5 epizod
1 odběratel
Zábava
Geekzóna
Geekzóna - podcast časopisu Pevnost. Váš libozvučný průvodce fantastickými světy.
17 epizod
11 odběratelů
Zábava
Ginkgo
Povídání s lidmi o tom co dělají, jak se k tomu dostali a jak je Panská změnila.
4 epizod
1 odběratel
Zábava
Hej pane Diskžokej
Mluvený podcast zaměřený na DJing, hudební průmysl a vše okolo něj. Nechte se inspirovat zajímavými hosty a pobavte se příběhy, které jsme si nevymysleli, ale doopravdy zažili.
3 epizod
0 odběratelů
Zábava
,Kultura
Hladový Kašpárek
Podcast by Městské divadlo Zlín
52 epizod
5 odběratelů
Zábava
Holkis Polkis
Nejlepší kamarádky, které s nadhledem debatují o každodenních radostech a strastech ve vztazích i single životě. Sledujte nás na našem společném Instagramu: @podcast_holkispolkis (naše osobní účty: @locikasz @carolinwlos)
18 epizod
1 odběratel
Pro ženy
,Zábava
Holky v čokoládě
Jak to vypadá když se sejdou dvě nejlepší kamarádky a rozebírají chlapce, vysokoškolský život a další jiné srandy? To se dozvíte v podcastu holky v čokoládě P.S. Proč zrovna v čokoládě? Poslouchej náš podcast a třeba se to dozvíš!! Ig: holky_v_cokolade
10 epizod
10 odběratelů
Zábava
Horoskop Frekvence 1
Nevíte si rady s tím, jaký vás čeká den? Třeba vám poradí naše horoskopy, které pro rádio Frekvence 1 pravidelně připravuje kartářka Dagmar Kludská...
234 epizod
8 odběratelů
Zábava
hPod
Týdení zvukové zpravodajství ze světa her
883 epizod
28 odběratelů
Zábava
Hvězdná rada Jakuba Koháka
Vesmírná humoreska s horoskopy a věštbou od Jakuba Koháka s Liborem Boučkem. Poslouchejte další epizody v aplikaci Youradio Talk.
146 epizod
67 odběratelů
Zábava
iFILMcz comedy (qqstudio)
Komici, známí z pořadu Pod pokličkou a anim.seriálu Pytlíkov, Jiří Sedláček a Norbert Lichý mají vlastní "kriminálku" a zpravodajství. Nekorekní, polohrubá zábava (YOUTUBE iFILMcz)
21 epizod
0 odběratelů
Pro ženy
,Zábava
jak jsem!
Když se zeptáte mých blízkých, jak by mě popsali, řekli by určitě, že jsem upovídaná. Proto jsem si našla variantu podcastů, kde mě nikdo nepřerušuje a já si ty moje historky a monology můžu vést jak jen chci :) Taky by snad řekli, že jsem vtipná. Nenec
53 epizod
19 odběratelů
Zábava
Jak Přežít
Partnerský dýchánek o všedních i nevšedních tématech ovlivňujících naše každodenní bytí.
10 epizod
3 odběratelé
Zábava
Jankost
Krátké podcasty, třeba do tramvaje nebo do MHDčka. Od velkého třesku přes vesmír, rozhovory na různá temáta až po studie např. o psychedelikách. To vše najdete na tomto podcastu Jankost.
24 epizod
4 odběratelé
Zábava
Japonec na konec
Pořad rádia Frekvence 1. Politická satira ve stylu „one statement show“. Imitátor Petr Jablonský paroduje politika s japonskými kořeny ale nejryzejším českým srdcem. V premiéře každý všední den v 17:50 na Frekvenci 1. Poslouchejte další epizody v aplikaci Youradio Talk.…
158 epizod
17 odběratelů
Zábava
Jóga z gauče
Podcast pro všechny, které zajímají jógové příběhy, zkušenosti, rady, tipy a přístupy. Jsme Helča s Bárou a vedeme 2 studia Jóga Letná a Jóga Vinohrady. Máme kolem sebe skvělou komunitu joginu, kteří vám mají co říct!
43 epizod
8 odběratelů
Zábava
Jokerovy podcasty
Podcast by www.jokerovypodcasty.cz
11 epizod
1 odběratel
Zábava
Jsem Nerd: Roth Wellden
Jsem Nerd je pro všechny geeky a nerdy. Řeší se hudba, filmy, hry, technologie a mnoho dalšího. Určeno především pro diváky Rotha Welldena.
8 epizod
7 odběratelů
Zábava
Kachny na tahu!
Komediální show o vztazích, lásce a životních problémech. S nadsázkou a humorem komentují Kač s Knížkou a Mike. Přidávají vtipné historky i bonusové výzvy.
51 epizod
29 odběratelů
Zábava
Karanténa Zuzany Fuksové
Zápisky nepsané na oprátce, ale v bytě, na chatě a na zahradě běhěm koronakrize. Vysoká škola života v izolaci. Jak být na mateřské a mít zaracha.
8 epizod
1 odběratel
Zábava
Kdepa copa
Podcast od holky z Plzně, která si chce prostě čas od času popovídat a tak nějak doufá, že jí někdo bude poslouchat :)
51 epizod
27 odběratelů
Zábava
Klekání
Původní autorská antologie v podobě pěti povídek, které prolínají žánry sci-fi, fantasy, folkloru a pohádek s naší realitou. Každá z pěti epizod podcastu Klekání vychází v průběhu měsíce října 2019 vždy ve čtvrtek v 7 hodin večer. Tak si nasaďte sluchátka a pojďte se s …
16 epizod
19 odběratelů
Zábava
Konečně pátek
Páteční večer je jiný než ostatní - zvolníme, je čas na témata, která ve shonu pracovního týdne míjíme. Je čas na zábavu, povídání s posluchači i hosty. Lifestylová témata, celebrity, ale i zajímavé tipy nebo dobré rady. Chybět nebude ani Česká hitparáda v čase mezi 19:…
14 epizod
4 odběratelé
Zábava
Kraus a blondýna
Výběr nejlepších komentářů z uplynulého týdne. Blondýna se ptá, Jan Kraus odpovídá: týdenní události v jedné hodině. Poslouchejte další epizody v aplikaci Youradio Talk.
1133 epizod
277 odběratelů
Zábava
KYDY
90 epizod
8 odběratelů