
Podcast Rumelier
Řadit dle:


Ondřej a Veronika Morávkovi – Dvorek Bořetice, vyhlášená kavárna v kontejneru
29. 10. 2020
26 min

Lukáš Procházka, firma Míča Bagoňová - jak to funguje ve světě ovoce a zeleniny
19. 10. 2020
41 min

Tomáš Kubart – exmanager michelinské restaurace, tipy na zvládnutí krize v gastru
13. 10. 2020
35 min

Tomáš Kubart – příběh talentovaného Čecha, který v 25-ti letech vedl anglickou michelinskou restauraci
7. 10. 2020
45 min

Peter Szamuhel a Zuzana Zuzáková - Bucheck, legendární brněnský street food
22. 9. 2020
54 min

Peter Kollár - podnik Skog - bistro, coffee, bar, zkrátka úspěšný meeting point v centru Brna
15. 9. 2020
37 min


Adam Obrátil - Industra coffee - fungování, budování, feeling dobré kavárny
16. 8. 2020
41 min


Hana Pokorná alias Mlsná holka - od dortů doma u plotny, k vlastnímu podniku
4. 8. 2020
33 min






Jan Číhal - ředitel Orea Resortu Santon, pohled na budování hotelu velkého srdcaře
5. 3. 2020
45 min


Viktor Sedlák - pražírna The Space Coffee, když zelená káva dostane zelenou
20. 2. 2020
21 min


Adam Neubauer - Majitel Monogramu a trojnásobný barista roku, aneb káva = životní cesta
6. 2. 2020
56 min

Milan Bukovský a Jakub Škaroupka - Atelier Bar & Bistro - příběh Atelieru a pohled profíků na gastronomii
30. 1. 2020
27 min



Jan Vlachynský - Bar, který neexistuje, jak funguje podnik založený na kreativitě týmu
9. 1. 2020
38 min