Podcast Rumelier
28 epizod
13 odběratelů
Rumelier a co dál? Poděkování a short epizoda o tom, kde se dál uslyšíme.
26. 9. 2022
3 min
Ondřej a Veronika Morávkovi – Dvorek Bořetice, vyhlášená kavárna v kontejneru
29. 10. 2020
26 min
Lukáš Procházka, firma Míča Bagoňová - jak to funguje ve světě ovoce a zeleniny
19. 10. 2020
41 min
Tomáš Kubart – exmanager michelinské restaurace, tipy na zvládnutí krize v gastru
13. 10. 2020
35 min
Tomáš Kubart – příběh talentovaného Čecha, který v 25-ti letech vedl anglickou michelinskou restauraci
7. 10. 2020
45 min
Peter Szamuhel a Zuzana Zuzáková - Bucheck, legendární brněnský street food
22. 9. 2020
54 min
Peter Kollár - podnik Skog - bistro, coffee, bar, zkrátka úspěšný meeting point v centru Brna
15. 9. 2020
37 min
Filip Teplý - čokoládovna Ajala, řemeslná výroba pravé čokolády
8. 9. 2020
33 min
Adam Obrátil - Industra coffee - fungování, budování, feeling dobré kavárny
16. 8. 2020
41 min
Lukáš Maňák - Padagali, indická restaurace s českým příběhem
11. 8. 2020
46 min
Hana Pokorná alias Mlsná holka - od dortů doma u plotny, k vlastnímu podniku
4. 8. 2020
33 min
Dominika Dvořáková - Infinit Maximus, kouzlo saunování po celý rok
15. 7. 2020
20 min
Adam Havlíček - život na největší borůvkové farmě v Česku
5. 7. 2020
31 min
Martina Hladyuk alias Mamachef - o životě foodblogera
26. 3. 2020
46 min
Ramen Brno - jak se vyrábí i vaří ramen a proč je dnes takovým fenoménem
19. 3. 2020
56 min
František Němec - Farma rodiny Němcovy, když vám záleží na tom, co jíte
12. 3. 2020
31 min
Jan Číhal - ředitel Orea Resortu Santon, pohled na budování hotelu velkého srdcaře
5. 3. 2020
45 min
Jan Šmikmátor – marketing, o tom, co v gastronomii funguje a co nedělat
27. 2. 2020
30 min
Viktor Sedlák - pražírna The Space Coffee, když zelená káva dostane zelenou
20. 2. 2020
21 min
Igor Slavík - příběh Kofi Kofi, kávová kola, která rozdávají radost
13. 2. 2020
43 min
Adam Neubauer - Majitel Monogramu a trojnásobný barista roku, aneb káva = životní cesta
6. 2. 2020
56 min
Milan Bukovský a Jakub Škaroupka - Atelier Bar & Bistro - příběh Atelieru a pohled profíků na gastronomii
30. 1. 2020
27 min
Jan Vorel - o soutěži MasterChef a o současné kariéře
23. 1. 2020
27 min
Janko Martinkovič - Koishi restaurant, příběh podniku, který inspiruje
16. 1. 2020
40 min
Jan Vlachynský - Bar, který neexistuje, jak funguje podnik založený na kreativitě týmu
9. 1. 2020
38 min