
Filip Teplý - čokoládovna Ajala, řemeslná výroba pravé čokolády

Rumelier
Poslechněte si podcast
8. 9. 2020
33 min
O epizodě podcastu
 Většina z nás už někdy čokoládu ochutnala. Jak se ale tato pochoutka vyrábí? Jaký je rozdíl mezi klasickou čokoládou ze supermarketu a "diamantem" řemeslně vyrobeným? Můžeme být na čokoládě závislí? To je jen zlomek otázek o kterých jsme si v podcastu Rumelier povídali s Filipem Teplým, majitelem brněnské čokoládovny Ajala. 
  
 Děkujeme za poslech, užijte si podcast a nezapomeňte, svůj vlastní podcast si teď můžete natočit i vy. Vše v pohodovém studiu SoundWawes, kde natáčíme i my - www.podcastybrno.cz. 
  
 Krásný den 
 Většina z nás už někdy čokoládu ochutnala. Jak se ale tato pochoutka vyrábí? Jaký je rozdíl mezi klasickou čokoládou ze supermarketu a "diamantem" řemeslně vyrobeným? Můžeme být na čokoládě závislí? To je jen zlomek otázek o kterých jsme si v podcastu Rumelier povídali s Filipem Teplým, majitelem brněnské čokoládovny Ajala. 
  
 Děkujeme za poslech, užijte si podcast a nezapomeňte, svůj vlastní podcast si teď můžete natočit i vy. Vše v pohodovém studiu SoundWawes, kde natáčíme i my - www.podcastybrno.cz. 
  
 Krásný den 
Pojď si splnit sen a natáčet vlastní podcast. Se vším ti pomůžeme v brněnském studiu PromoPeople.
 Tvůj vlastní podcast? Ano :) Ve studiu PromoPeople ti se vším pomůžeme . 
  
 www.promopeople.cz 
