
Jan Šmikmátor – marketing, o tom, co v gastronomii funguje a co nedělat

O epizodě podcastu
Honza Šmikmátor je free člověk, který se baví marketingem. Původem žurnalista a dnes PR na volné noze, se věnuje mnoha projektům. Jeho srdcovkou je gastronomie, proto nás zajímalo, co on sám v tomto oboru doporučuje a co je podle něj ztráta času. Otevřeme i téma Pekařův Chlebař - Honza si totiž dobrý chleba dělá sám. Na konci tohoto dílu jsme si dovolili menší vtípek :) I mistr tesař.... :)
Krásný den a děkujeme, že posloucháte podcast Rumelier.
www.soundwaves.cz a www.rumelier.cz
Honza Šmikmátor je free člověk, který se baví marketingem. Původem žurnalista a dnes PR na volné noze, se věnuje mnoha projektům. Jeho srdcovkou je gastronomie, proto nás zajímalo, co on sám v tomto oboru doporučuje a co je podle něj ztráta času. Otevřeme i téma Pekařův Chlebař - Honza si totiž dobrý chleba dělá sám. Na konci tohoto dílu jsme si dovolili menší vtípek :) I mistr tesař.... :)
Krásný den a děkujeme, že posloucháte podcast Rumelier.
www.soundwaves.cz a www.rumelier.cz
Pojď si splnit sen a natáčet vlastní podcast. Se vším ti pomůžeme v brněnském studiu PromoPeople.
Tvůj vlastní podcast? Ano :) Ve studiu PromoPeople ti se vším pomůžeme .
www.promopeople.cz