Podcast Bican Talks

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
35 epizod
19 odběratelů

City Talks
Rozhovory a příběhy, které tě propojí s tvým městem. Inspirativní setkání s výjimečnými osobnostmi z Prahy a středních Čech. Odhal zajímavosti, které formují naši komunitu, a příběhy, které ti zůstanou v hlavě. Poslouchej a objevuj svět kolem sebe.
24 epizod
0 odběratelů

Showbyz se Šárkou
Showbyz se Šárkou – nový podcast, kde se drby mění v otevřené rozhovory a bulvár má konečně vlastní hlas. Moderátorka Šárka Peková jde na dřeň příběhům českých celebrit, influencerů i účastníků reality show.
23 epizod
5 odběratelů

Host Lenky Vahalové
Každý týden hodinový rozhovor s osobností. Všechny díly podcastu Host Lenky Vahalové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
105 epizod
10 odběratelů

ŠÍLENSTVÍ Petra Soukupa a Denise Šafaříka
Petr Soukup a Denis Šafařík nemají hranice, zábrany, soudnost, slitování, ale mají smysl pro nesmysl.
65 epizod
13 odběratelů

Radio Peloton
Radio Peloton je podcast, ve kterém se Teodor Kováč ptá lidí na věci.
76 epizod
2 odběratelé

STACA Talks
STACA Talks je jedinečný podcast a projekt, který propojuje vědu s praxí a sport s každodenním životem. Každá epizoda přináší širokou škálu témat – od silového tréninku a zdravého životního stylu přes rehabilitaci, biomechaniku a anatomii až po neurologii, endokrinologi…
38 epizod
1 odběratel

The Others
V The Others se nenechávám svazovat jedním tématem. Zvu si lidi z různých oborů a prostředí, abych se jich ptal na to, co mě osobně zajímá. Žádné formality, jen upřímné rozhovory, zajímavé příběhy a nové pohledy na svět kolem nás. Přidej se a podívej se na svět očima "t…
59 epizod
3 odběratelé

Byznys kafe
Byznys kafe je audio a video podcast, který pravidelně přináší informace ze světa byznysu, zajímavé podnikatelské příběhy a také užitečné rady. Jeho hosty jsou ředitelé, zakladatelé či manažeři úspěšných firem, ale i odborníci na nejrůznější ekonomická témata. Podcastem…
83 epizod
6 odběratelů

MyKeyCast - podcast Michala Koláře
Rozhovory s lidmi, kteří se ve svém životě nebáli udělat krok do neznáma. S těmi, kteří v určitém okamžiku potlačili strach, přijali nejistotu a rozhodli se jít vlastní cestou – ať už byla jejich startovní čára jakákoliv. Hosty spojuje odvaha, chuť pracovat, píle, odho…
8 epizod
0 odběratelů

Až na dřeň
O radostech i trápeních se známými osobnostmi. Moderuje Kateřina Kubalová. Všechny díly podcastu Až na dřeň můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
348 epizod
163 odběratelů

KAFÁRENSKÝ PODCAST
Podcasty Městské knihovny Benešov (MKB*) nejsou jen o knihách, ale také o životě, společnosti, úspěších a výzvách dnešní doby. Zveme si inspirativní hosty nejen z Benešovska, ale i z celé České republiky, kteří se s vámi rádi podělí o své příběhy, názory a postřehy. Kaž…
54 epizod
0 odběratelů

KABINET podcast
Jsem Andrea Nguyen, učitelka, která si k sobě na kobereček do kabinetu zve známé osobnosti a zpovídá je z různých otázek týkajících se školy. Jaké měli svačiny a taháky? Kabinet se otevírá každou sobotu v 10 hodin na Youtube a zde na Spotify v neděli v 10:00 a je zcela…
44 epizod
31 odběratelů

O čem se mluví
Na aktuální regionální téma se zajímavým hostem, který má co říct. Všechny díly podcastu O čem se mluví můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
94 epizod
1 odběratel

Na jedné vlně s Bárou Divišovou
Připojte se k Báře Divišové, renomované tváři politické novinařiny, která v otevřených rozhovorech představuje významné osobnosti české politiky a společnosti. Objevte inspirativní příběhy těch, kteří formují naši zemi, a zjistěte, na co můžeme být právem hrdí. Každý dí…
31 epizod
2 odběratelé

Jana Talk
Toužíte po spokojeném a naplněném životě? 🌿 🎙️ Jana Talk je podcast pro ty, kteří chtějí žít naplno a autenticky. Čekají vás rozhovory o seberozvoji, vztazích a odvaze s odborníky z ČR i zahraničí, kteří sdílejí své zkušenosti, vhledy a praktické tipy pro každodenní ž…
74 epizod
2 odběratelé

Buchty
Buchty jsou sofistikovaně neseriózní zábavný girl talk Ivany Veselkové a Zuzany Fuksové. Podcast o všem a o ničem, co život naděluje a bere. Dvě moderátorky, které nemoderují, a občasný host, kterým může být i žena a který se občas dostane i ke slovu. Všechny díly podca…
457 epizod
560 odběratelů

Dvacítka
Ahojky! Jmenuji se Adél a strašně ráda mluvím, což je hlavní důvod proč jsem si založila podcast. Během svých epizod se budu bavit o všemožných tématech, která se mi honí hlavou. Takže zapněte play a jdeme na to🩵💪
18 epizod
0 odběratelů

Boomer Talk
Boomer Talk Miloše Pokorného přináší otevřené rozhovory, vzpomínky na staré časy i pohled na svět dneška. Miloš Pokorný se svými hosty z kultury, sportu, médií i veřejného života porovnává, co bylo dřív a co je dnes jinak, a s humorem i nadhledem hledá, co se změnilo k …
138 epizod
385 odběratelů

OSMIČKA
Vítejte v podcastu Osmička – na místě pro všechny, kteří chtějí růst, posouvat se a hledají inspiraci. Jsem Kateřina Šindelářová a interiérový design je moje životní vášeň i profese. V roce 2008 jsem založila studio Absolut Design a minulý rok e-shop Absolut Home. Napsa…
23 epizod
1 odběratel

Na kafi
„Pojď na kafe.“ Tady často probíráme ta nejzásadnější témata. A tady také obvykle padají ta nejdůležitější rozhodnutí. Pojďte na pokec s přesahem. Poslechněte si rozhovory s lidmi, o kterých se mluví a které chcete slyšet. S lidmi, kteří mají co říct a kteří nás mohou p…
80 epizod
42 odběratelů

Společná řeč
V rozhovorech řešíme aktuální společenské otázky, především možná ohrožení svobod a demokracie. U mikrofonu se střídají kolegové z Institutu H21, hosté z Česka i ze světa.
34 epizod
4 odběratelé