Podcast Bican Talks

JAKO HOST
Podívejte se se mnou do světa politiky a aktuálního dění. Jsem Jan Berki, poslanec Starostů za Liberecký kraj a jako host budu odpovídat na otázky svých moderatorů:ek. V každém díle podcastu přichází noví, kteří si na mě připravili otázky, které zajímají právě je. A co …
10 epizod
0 odběratelů

K věci
Rozhovory s lidmi, kteří ovlivňují veřejný život ve středních Čechách a v Praze. Všechny díly podcastu K věci můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
82 epizod
3 odběratelé

PŘÍMO Z KABINY
Bývalý gólman, dneska trenér, Domino Rodinger, a.k.a. Bratinger, pyšníci se titulem s bratislavským Slovanem a Viktor Freisinger, bývalý hráč AC Sparta Praha, mládežnický reprezentant, dnes strůjce taktických rozborů Piera v Canal+ Sport a obrovský fanoušek Arsenalu. S…
135 epizod
151 odběratelů

Hovory
Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti. Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS neb…
2070 epizod
122 odběratelů

TIC TALK
TIC TALK je zlínský podcast s podnikavými lidmi, který vás zavede do světa kreativity, designu, inovací i vzdělávání. Seznamte se s inspirativními hosty, kteří se nebojí jít za svými sny. Od start-upů přes umělce a kreativce až po inovátory – společně objevujeme příběhy…
19 epizod
0 odběratelů

Host Lucie Výborné
Rozhovory Lucie Výborné. Zajímavé osobnosti mluví o věcech, jimž rozumějí. Své dotazy pokládejte přes formulář na webu. Všechny díly podcastu Host Lucie Výborné můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1604 epizod
2289 odběratelů

Hovory u Grega
Hovory se zajímavými lidmi z mého života a mého okolí, u kterých si myslím, že by byla škoda, kdyby jejich příběh zapadl. Cest životem je víc.
143 epizod
0 odběratelů

Dýmkařův koutek
Když dýmkař stihne mezi potáhnutím i něco kdáknout, zrodí se podcast. Jsem Jakub Kopáček, tvůrce blogu Dýmkařův koutek i autor knížky Dýmkařská bichle, a tohle jsou moje hovory od vodní dýmky. Říká se, že dýmka není mikrofon, proto jej spolu se šlauchem sem tam předám…
62 epizod
11 odběratelů

Studio N
Publicistický podcast Filipa Titlbacha se zajímavými osobnostmi a redakcí Deníku N. Rozhovory vychází pravidelně ve středu a pátek. Epizody v plné délce najdete na herohero.co/studion, dostupné jsou také klubovým předplatitelům a předplatitelkám Deníku N.
1354 epizod
1510 odběratelů

Na pohovce Jožky Kubáníka
Povídání Jožky Kubáníka se zajímavými hosty. Všechny díly podcastu Na pohovce Jožky Kubáníka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
75 epizod
3 odběratelé

PEŤKY TALKY
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz
127 epizod
29 odběratelů

Jinej podcast
Jmenuju se Honza Grolich a to, že jsem hejtman neznamená, že přestanu dělat věci, které mě baví. Hejtmana se pořád někdo na něco ptá, ale já se chci ptát taky. Budu si zvát zajímavé lidi a vy budete u toho. Tohle je můj podcast. JINEJ podcast. Odebírejte newsletter: htt…
156 epizod
18 odběratelů

Blesk Podcast
Blesk Podcast sleduje aktuální témata a představuje vám neobyčejné životní zkušenosti pozvaných hostů. Každý díl odkrývá živé kauzy a přináší také mrazivá svědectví z aktuálních kriminálních vyšetřování nebo soudních síní.
595 epizod
196 odběratelů

Bez komentáře
Od piva za mikrofon, hodně srandy a trochu chytrých řečí. Zileniálové s tématy a názory, které jste vždy chtěli slyšet, ale báli jste se zeptat. Lidé jsou tak moc volní jak jen sami sobě dovolí, ať už se jedná o pohyb svalů či myšlenek. Poslouchej nebo nech být, jsme BE…
19 epizod
5 odběratelů

Insider
Nejvlivnější český podcast. Rozhovory nejen o aktuálních tématech s hosty, kteří mají co říct. Uvádějí Tomáš Jirsa a Michal Půr.
381 epizod
669 odběratelů

Kulturák
Rozhovory s osobnostmi i rozbory kulturních fenoménů. To je Kulturák, podcast kulturní rubriky Seznam Zpráv, který moderuje Jonáš Zbořil. Poslouchejte na Seznam Zprávách, Podcasty.cz a ve všech podcastových aplikacích.
137 epizod
42 odběratelů

Publicast Jakuba Malovaného
Rozhovory publicisty Jakuba Malovaného z terénu, a to se zajímavými lidmi, kteří mají co říct. #publicast #jakubmalovanypublicista www.jakubmalovany.cz
34 epizod
4 odběratelé

Prostor X
Rozhovorový podcast Reflexu Prostor X dává hlas těm, kteří hýbou Českem – inspirují, provokují i zpochybňují. S odvážnými otázkami i pozorností k tomu, co (ne)zazní, přináší Pavlína Horáková rozhovory, které jdou do hloubky, odhalují nové úhly pohledu a nic nenechávají …
106 epizod
12 odběratelů

Setkání u mikrofonu
V moderátorském křesle střídají zkušení rozhlasoví matadoři, Halina Pawlowská, Pavel Kudrna, Pavel Petr a Petr Kumpfe s nováčky z řad významných regionálních osobností, herečka Veronika Korytářová, ředitel zoo David Nejedlo, ředitel iQLANDIE Pavel Coufal, či herec Zdeně…
41 epizod
2 odběratelé

Naviják
Jmenuji se Igor Slavík a mám podcastové studio v obytňáku. Přijíždím s ním za svými hosty a povídáme si nejen o muškaření. My name is Igor Slavík and I have a podcast studio in my campervan. I ride with it to guests and we have a chat not only about fly fishing.
161 epizod
2 odběratelé

Interview Plus
Rozhovor s významnou osobností o tématech, která rezonují doma i ve světě. Všechny díly podcastu Interview Plus můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
1689 epizod
387 odběratelů