Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Fitness007

Podcast Fitness007

Obrázek podcastu Cesta Dobré Změny

Cesta Dobré Změny

Pojďme si do života zvát Změny. Do podcastu si zvu hosty s celostním přístupem ke zdraví i k životu. Můžeme se od nich inspirovat v tom, jak některé výzvy v našich životech můžeme uchopit jinak. Že nad některými tématy můžeme jinak přemýšlet. Jsem nadšená propagátorka p

57 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu Místo pro duši

Místo pro duši

Holistický podcast pro péči o mentální zdraví a prostor být sami sebou tak, jak jsme, tady a teď. Průvodcem nám je ájurvéda, jóga, buddhismus a naše vlastní já.

16 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Flamazing podcast

Flamazing podcast

Tento podcast je pro všechny, co jsou na cestě sebepoznání, touží si plnit své sny a žít život podle vlastních pravidel. Sdílím s vámi svoje postřehy, uvědomění, ale i životní příběhy – ať už ty mé nebo mých hostů. Tento podcast je určený pro všechny, kdo jsou stejně j

8 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu novinky na webu Life4you.cz

novinky na webu Life4you.cz

Web Life4you.cz je multi-zájmovým webem se zaměřením na lifestyle, cestování, kulturu, gastronomii a spoustu dalšího. Ne každý ale má čas nové články na webu číst a tak jsme připravili i moderovanou podcastovou audio verzi novinek na webu Life4you a to na denní bázi ve

16 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Spiralista

Spiralista

Podcast Spiralista se zaměřuje na témata spojená se vším, co ovlivňuje zdraví našich zad, páteře a celého pohybového aparátu. Hlavním hostem je MUDr. Kateřina Smíšková, spoluautorka rehabilitační metody Spirální stabilizace, která byla vytvořena pro zlepšení zdraví zad

16 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Přes Příkop

Přes Příkop

Podcast překračující hranice sportu. Místo pro příběhy, které mají sílu inspirovat a hosty, co stojí za to slyšet. S trenéry, sportovci a dalšími osobnostmi rozebíráme do hloubky sportovní zákulisí.

254 epizod

120 odběratelů

Obrázek podcastu Lifestyle Podcast s Terezou

Lifestyle Podcast s Terezou

Jsem Tereza, mám dvě děti, dřív jsem natáčela jako MamaLifestyle, pracuju v korporátu, jsem vdaná a mladá z posledních sil. Lifestyle Podcast s Terezou je místo, kde se realita potkává s inspirací. Sdílím své zkušenosti z korporátu i mateřství, od work-life balancu, ces

9 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Mindshifting

Mindshifting

🎙 Mindshifting – podcast, kde komfortní zóna dostává co proto Podcast Mindshifting je jednoduchý rozhovor mezi expertem na mysl a normálním člověkem, který řeší, jak se ve své životní situaci posunout. Proto je každý díl jiný. Někdy mluvíme o návycích, které ti pomůž

38 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Vytrvalost

Vytrvalost

Vytrvalost je podcast bratrů Bořilových s inspirativními osobnostmi, které každý den kombinují vytrvalost nejen ve sportu, ale i v dalších oblastech života.

5 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Filokalista podcast

Filokalista podcast

Ve Filokalista podcastu rozebíráme témata týkající se krásy, nejen té vnější, ale i té vnitřní a všeho co ji může ovlivňovat. Můžete se těšit na inspirativní rozhovory z oblasti sebepéče, wellbeingu a také ženství. By Dominika Špačková

9 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Propereme to!

Propereme to!

Propereme to – Podcast, který hýbe světem a vašimi životy! Petra Doubková & Jess se nebojí otevřít témata, která mají na srdci, na duši i na jazyku. Autenticky, upřímně a s dávkou humoru properou své životy i aktuální dění. Někdy s inspirativními hosty, jindy jen spolu

27 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Longevity podcast

Longevity podcast

Dlouhověkost se stává novým celosvětovým fenoménem a Hospodářské noviny jsou u toho. Longevity Podcast jde za hranu všedních znalostí, hledá nejnovější výzkumy, ptá se uznávaných odborníků. Dozvíte se, co pro zdravý život můžete udělat sami, i to, jak vám pomůže medicín

17 epizod

87 odběratelů

Obrázek podcastu HALDA INSPIRACE pro bohatší život

HALDA INSPIRACE pro bohatší život

🎙 NEJLEPŠÍ PODCAST nejen O RODIČOVSTVÍ❣️ 📅 Každý měsíc 3-5 nových exkluzivních rozhovorů 👨‍🏫 Mgr. Jiří Halda je uznávaný speciální pedagog, rodinný terapeut a odborník na výchovu s více než 30letou praxí. 👶 Mluvíme o výchově dětí, vztazích i každodenních situací

83 epizod

42 odběratelů

Obrázek podcastu DUKLAJF - život na Julisce

DUKLAJF - život na Julisce

Sportovní podcast z dílny TJ Dukla Praha, který vás vezme do zákulisí života na Julisce i mimo ni. Přinášíme rozhovory s atletickými hvězdami, trenéry a osobnostmi českého sportu, kteří sdílí své příběhy, úspěchy i výzvy.

12 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Friends with Benefits

Friends with Benefits

Podcast o Red Pillu, mužském světě, vztazích a sociální dynamice.

10 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Jezte, ať vám to sluší

Jezte, ať vám to sluší

O zdravém vztahu k jídlu a vyváženém stravování. Epizodami provází herečka Tereza Bebarová. Krátký rozhovor na vybrané téma ze světa výživy vede s jednou z nutričních terapeutek – Veronikou Pourovou, nebo Andreou Jakešovou. Přinášíme nejen spoustu zajímavých informací,

83 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu Detoxikuj život

Detoxikuj život

Přicházím k vám s podcastem, který jsem tvořila celým srdcem. Detoxikuj život není jen obyčejný podcast – je to most mezi životem, který nyní žijete, a tím, po kterém vaše duše skutečně touží. V každé epizodě sdílím své nejhlubší vhledy o vědomém tvoření reality, která

12 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Petra Crhák Talks

Petra Crhák Talks

Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m

24 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu ČAS na podcast

ČAS na podcast

Podcast Českého atletického svaz

59 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu MUNI SPORTcast

MUNI SPORTcast

Podcasty, které vznikají na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity.

43 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Hostina podcast

Hostina podcast

Pořadem Hostina se snažíme otevírat diskuzi mezi konvenčně a rostlinně se stravujícími lidmi a depolarizovat tak tuto běžně emocemi silně nabitou válečnou zónu. Odpovídat na otázky a reagovat na tvrzení z diskuzí pod články a jiných platforem a snažit se vysvětlit, pr

59 epizod

12 odběratelů

Obrázek podcastu Senior Life Podcast

Senior Life Podcast

Jak se žije seniorům. Rozhovory, reportáže, komentáře.

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu ChillyCheeseSportcast

ChillyCheeseSportcast

Sportovní podcast s úspěšnými českými sportovci i o nesportovních věcech.

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Stop anorexii

Stop anorexii

O anorexii jinak. Podcast o tom, co byste chtěli vědět, ale nemá vám to kdo říct. Povídání jedné – snad už navždy vyléčené – anorektičky. Ig: @stop.anorexii www.stopanorexii.cz

39 epizod

17 odběratelů

Obrázek podcastu Párátka do myšlenek

Párátka do myšlenek

Podcast zabývající se zákulisím spirituálního vývoje člověka.

20 epizod

2 odběratelé