Podcast Fitness007

Cesta Dobré Změny
Pojďme si do života zvát Změny. Do podcastu si zvu hosty s celostním přístupem ke zdraví i k životu. Můžeme se od nich inspirovat v tom, jak některé výzvy v našich životech můžeme uchopit jinak. Že nad některými tématy můžeme jinak přemýšlet. Jsem nadšená propagátorka p…
57 epizod
11 odběratelů

Místo pro duši
Holistický podcast pro péči o mentální zdraví a prostor být sami sebou tak, jak jsme, tady a teď. Průvodcem nám je ájurvéda, jóga, buddhismus a naše vlastní já.
16 epizod
0 odběratelů

Flamazing podcast
Tento podcast je pro všechny, co jsou na cestě sebepoznání, touží si plnit své sny a žít život podle vlastních pravidel. Sdílím s vámi svoje postřehy, uvědomění, ale i životní příběhy – ať už ty mé nebo mých hostů. Tento podcast je určený pro všechny, kdo jsou stejně j…
8 epizod
7 odběratelů

novinky na webu Life4you.cz
Web Life4you.cz je multi-zájmovým webem se zaměřením na lifestyle, cestování, kulturu, gastronomii a spoustu dalšího. Ne každý ale má čas nové články na webu číst a tak jsme připravili i moderovanou podcastovou audio verzi novinek na webu Life4you a to na denní bázi ve …
16 epizod
0 odběratelů

Spiralista
Podcast Spiralista se zaměřuje na témata spojená se vším, co ovlivňuje zdraví našich zad, páteře a celého pohybového aparátu. Hlavním hostem je MUDr. Kateřina Smíšková, spoluautorka rehabilitační metody Spirální stabilizace, která byla vytvořena pro zlepšení zdraví zad …
16 epizod
1 odběratel

Přes Příkop
Podcast překračující hranice sportu. Místo pro příběhy, které mají sílu inspirovat a hosty, co stojí za to slyšet. S trenéry, sportovci a dalšími osobnostmi rozebíráme do hloubky sportovní zákulisí.
254 epizod
120 odběratelů

Lifestyle Podcast s Terezou
Jsem Tereza, mám dvě děti, dřív jsem natáčela jako MamaLifestyle, pracuju v korporátu, jsem vdaná a mladá z posledních sil. Lifestyle Podcast s Terezou je místo, kde se realita potkává s inspirací. Sdílím své zkušenosti z korporátu i mateřství, od work-life balancu, ces…
9 epizod
0 odběratelů

Mindshifting
🎙 Mindshifting – podcast, kde komfortní zóna dostává co proto Podcast Mindshifting je jednoduchý rozhovor mezi expertem na mysl a normálním člověkem, který řeší, jak se ve své životní situaci posunout. Proto je každý díl jiný. Někdy mluvíme o návycích, které ti pomůž…
38 epizod
0 odběratelů

Vytrvalost
Vytrvalost je podcast bratrů Bořilových s inspirativními osobnostmi, které každý den kombinují vytrvalost nejen ve sportu, ale i v dalších oblastech života.
5 epizod
0 odběratelů

Filokalista podcast
Ve Filokalista podcastu rozebíráme témata týkající se krásy, nejen té vnější, ale i té vnitřní a všeho co ji může ovlivňovat. Můžete se těšit na inspirativní rozhovory z oblasti sebepéče, wellbeingu a také ženství. By Dominika Špačková
9 epizod
1 odběratel

Propereme to!
Propereme to – Podcast, který hýbe světem a vašimi životy! Petra Doubková & Jess se nebojí otevřít témata, která mají na srdci, na duši i na jazyku. Autenticky, upřímně a s dávkou humoru properou své životy i aktuální dění. Někdy s inspirativními hosty, jindy jen spolu …
27 epizod
0 odběratelů

Longevity podcast
Dlouhověkost se stává novým celosvětovým fenoménem a Hospodářské noviny jsou u toho. Longevity Podcast jde za hranu všedních znalostí, hledá nejnovější výzkumy, ptá se uznávaných odborníků. Dozvíte se, co pro zdravý život můžete udělat sami, i to, jak vám pomůže medicín…
17 epizod
87 odběratelů

HALDA INSPIRACE pro bohatší život
🎙 NEJLEPŠÍ PODCAST nejen O RODIČOVSTVÍ❣️ 📅 Každý měsíc 3-5 nových exkluzivních rozhovorů 👨🏫 Mgr. Jiří Halda je uznávaný speciální pedagog, rodinný terapeut a odborník na výchovu s více než 30letou praxí. 👶 Mluvíme o výchově dětí, vztazích i každodenních situací…
83 epizod
42 odběratelů

DUKLAJF - život na Julisce
Sportovní podcast z dílny TJ Dukla Praha, který vás vezme do zákulisí života na Julisce i mimo ni. Přinášíme rozhovory s atletickými hvězdami, trenéry a osobnostmi českého sportu, kteří sdílí své příběhy, úspěchy i výzvy.
12 epizod
2 odběratelé

Friends with Benefits
Podcast o Red Pillu, mužském světě, vztazích a sociální dynamice.
10 epizod
6 odběratelů

Jezte, ať vám to sluší
O zdravém vztahu k jídlu a vyváženém stravování. Epizodami provází herečka Tereza Bebarová. Krátký rozhovor na vybrané téma ze světa výživy vede s jednou z nutričních terapeutek – Veronikou Pourovou, nebo Andreou Jakešovou. Přinášíme nejen spoustu zajímavých informací, …
83 epizod
11 odběratelů

Detoxikuj život
Přicházím k vám s podcastem, který jsem tvořila celým srdcem. Detoxikuj život není jen obyčejný podcast – je to most mezi životem, který nyní žijete, a tím, po kterém vaše duše skutečně touží. V každé epizodě sdílím své nejhlubší vhledy o vědomém tvoření reality, která …
12 epizod
0 odběratelů

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
24 epizod
4 odběratelé

MUNI SPORTcast
Podcasty, které vznikají na Fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity.
43 epizod
4 odběratelé

Hostina podcast
Pořadem Hostina se snažíme otevírat diskuzi mezi konvenčně a rostlinně se stravujícími lidmi a depolarizovat tak tuto běžně emocemi silně nabitou válečnou zónu. Odpovídat na otázky a reagovat na tvrzení z diskuzí pod články a jiných platforem a snažit se vysvětlit, pr…
59 epizod
12 odběratelů

ChillyCheeseSportcast
Sportovní podcast s úspěšnými českými sportovci i o nesportovních věcech.
7 epizod
0 odběratelů

Stop anorexii
O anorexii jinak. Podcast o tom, co byste chtěli vědět, ale nemá vám to kdo říct. Povídání jedné – snad už navždy vyléčené – anorektičky. Ig: @stop.anorexii www.stopanorexii.cz
39 epizod
17 odběratelů

Párátka do myšlenek
Podcast zabývající se zákulisím spirituálního vývoje člověka.
20 epizod
2 odběratelé