Podcast Challenge accepted: 2025

Bylo to o prsa... Edita Strusková
Podcast pro všechny, se kterými se život nemazlil a nemazlí. Podcast pro všechny, kterými jich zdraví není jedno. Podcast s odborníky na témata, jako jsou rakovy na prsu, zdravý životní styl, péče o tělo a duše jako celek. Já jsem Edita Strusková. Mám prso v háji a sna…
44 epizod
1 odběratel

120 na 80
V podcastu 120 na 80 webu Vitalia.cz se věnujeme zdraví i zdravotnictví zejména z pohledu pacienta. Přinášíme praktické rady a tipy, jak si zlepšit kondici, co dělat pro svou psychiku nebo jak si díky prevenci a péči o vlastní tělo prodloužit život. Zároveň přibližujeme…
33 epizod
8 odběratelů

Studium VŠEM
Podcasty Studium VŠEM vám ukážou, že vysokoškolské studium může být inspirativní cesta. Každý týden přinášíme rozhovory se studenty, absolventy, přednášejícími i hosty z praxe. Objevte osobnosti VŠEM, nechte se inspirovat a motivovat jejich zkušenostmi a využijte audiol…
368 epizod
39 odběratelů

Uzdrav si život - Zvyšte dávku
Vědomé pohádky. Skutečné emoce. Rodičovství, které dává smysl. Podcast Zvyšte dávku přináší pohádky, které nejsou jen krásné – jsou léčivé. Pro děti i pro dospělé. V každé epizodě odhalíme, co se za příběhem opravdu skrývá: jak pomáhá dětem zvládat strach, vztek, smute…
33 epizod
6 odběratelů

Czech Your Day
Czech Your Day is a daily podcast that helps foreigners really understand and learn Czech through weekly topics. Each episode of the week gets you one step closer to understanding Friday's episode - the story. Renča shows not only the "textbook version" of Czech, but al…
122 epizod
0 odběratelů

Prompt
Podcast Prompt je novým pořadem serveru Voxpot, ve kterém se Matěj Schneider a Jonáš Kucharský vydávají na průzkum světa umělé inteligence. Nečekejte ale jen technologické novinky – Prompt se zaměří i na širší společenské a politické souvislosti. Jak AI mění náš každode…
22 epizod
38 odběratelů

Zrzka a Matfyzák
Po dekádě spolu strávené intenzivním sebepoznáváním a logickou analýzou emocí jsme o tom začali točit podcast.
106 epizod
0 odběratelů

FutureCast: technologie zítřka
🎙️Podcast, který vám přináší unikátní pohled na technologie budoucnosti! ▪️ AI ▪️ Robotika ▪️ Kvantové počítače ▪️ WEB3 ▪️ a další inovace
71 epizod
7 odběratelů

Téčko - kulturní podcast z Rožnova
Pořady o hudbě, divadle, filmu, cestování, filozofii a společnosti vázané na region Valašska.
88 epizod
2 odběratelé

VisitChef Podcast
Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. A team of experienced journalists uncovers the behind-the-scenes world o…
229 epizod
7 odběratelů

Juraj Sutoris Show
Zpovídám pro Vás top investory a inspirativní podnikatele. Už mě nebavilo nečinně přihlížet, jak si pár vyvolených syslí cenné know-how pro sebe nebo si účtují statitisíce za konzultace, které často nemají slibovaný výsledek. Rozhodl jsem se tedy oslovovat inspirativn…
161 epizod
3 odběratelé

LEVEJ HÁK boxing podcast
Levej Hák je podcast o profesionálním boxu. Žádná politika, pouze čistý box! Každých týden u mikrofonu s Alešem Seifertem a jeho hosty. Velké zápasy, velké příběhy, zajímaví hosté a mnoho otázek...
140 epizod
3 odběratelé

Na vlnách mateřství
Podcast Na vlnách mateřství jsem se rozhodla vytvořit během několika intenzivních měsíců po svém prvním porodu. Říkala jsem si, jak moc by mi v těchto chvílích ulevilo sdílení ostatních žen a propojení s nimi alespoň takto na dálku. Jsem na cestě stát se poporodní dulou…
11 epizod
2 odběratelé

LIPIF Talks
LIPIF Talks je podcast z dílny LIFTIA, který navazuje na Liberecké Podnikatelské a Investiční Fórum. Přináší otevřené rozhovory s podnikateli, investory a lidmi, kteří posouvají náš region dopředu. Bavíme se o růstu firem, získávání kapitálu, inovacích i reálných podni…
4 epizod
0 odběratelů

Čertcast
🔥 Vítejte na oficiálním kanálu Čertcast – podcastu z Třeboně, kde nahlížíme pod pokličku našeho města a okolí. 🎙️ Co u nás uslyšíte? - rozhovory se zajímavými lidmi z regionu - každodenní dění i ožahavá témata - historické zajímavosti i aktuální témata - humor, nadsáz…
4 epizod
0 odběratelů

Žárovky
Přemýšlíte někdy o budoucnosti? Jak se promění medicína, co za nás bude dělat umělá inteligence, jak zvládneme klimatickou změnu a energetickou krizi? Jak se v tom všem vyznat? V Žárovkách si povídáme s mladými vědci a vědkyněmi, kteří mění svět. Probíráme jejich výzkum…
39 epizod
5 odběratelů

Podané ruce
Podcast neziskové organizace Podané ruce. Rozhovory a reportáže o tématech látkových i nelátkových závislostí, duševního zdraví, práce s ohroženou mládeží a dalších.
65 epizod
5 odběratelů

podCARITASt
podCARITASt – podcast CARITAS – Vyšší odborné školy sociální v Olomouci, který otevírá svět sociální a humanitární práce. Uslyšíte rozhovory s odborníky z praxe, s našimi absolventy, s vyučujícími i se studenty. Poslouchejte podCARITASt a poznejte sociální a humanitární…
122 epizod
2 odběratelé

Mléčná dráha
Podcast o mateřství ve všech jeho podobách. Bez filtrů a odsuzování, s otevřeností a respektem. V epizodách sdílíme naše zkušenosti, radosti i starosti. Povídáme si s hosty a otevíráme témata, o kterých se tolik nemluví.
11 epizod
0 odběratelů

Stezka Českem - může jít každý
Nahoru můžeš, dolů musíš. Pohodový podcast pro horské nadšence, Stezkaře a milovníky silných zážitků. Sledujte nás na sociálních sítích: FB skupina: Stezka Českem Instagram: stezka_ceskem YouTube: Stezka Českem - může jít každý Web: stezkaceskem.cz
66 epizod
176 odběratelů

ICF Praha | Podcasts
Toto jsou podcasty církve ICF Praha vydávané týdně. Více na: icf-praha.cz
783 epizod
0 odběratelů

Delfíni na vlnách - podcast ze světa dat a Business Intelligence technologií
Podcast, který pravidelně přináší aktuální témata z oblasti dat a Business Intelligence technologií. Se zajímavými hosty – datovými nadšenci, napříč obory i profesemi diskutujeme o různých tématech, aktuálních trendech, problémech a nástrojích, které aktuálně rezonují n…
31 epizod
0 odběratelů

Racci
Jmenuji se Jana, ale všichni mi říkají Jani nebo Racci (Rači). Jsem extrémní multitasker, mám milion koníčků, nadevše miluju svého syna Mikuláše a svojí rodinu. Podcasty Racci jsem začala nahrávat, abych svým posluchačům přiblížila témata o akné, zdraví, ale třeba i ces…
37 epizod
1 odběratel