Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Challenge accepted: 2025

Podcast Challenge accepted: 2025

Obrázek podcastu Bylo to o prsa... Edita Strusková

Bylo to o prsa... Edita Strusková

Podcast pro všechny, se kterými se život nemazlil a nemazlí. Podcast pro všechny, kterými jich zdraví není jedno. Podcast s odborníky na témata, jako jsou rakovy na prsu, zdravý životní styl, péče o tělo a duše jako celek. Já jsem Edita Strusková. Mám prso v háji a sna

44 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu 120 na 80

120 na 80

V podcastu 120 na 80 webu Vitalia.cz se věnujeme zdraví i zdravotnictví zejména z pohledu pacienta. Přinášíme praktické rady a tipy, jak si zlepšit kondici, co dělat pro svou psychiku nebo jak si díky prevenci a péči o vlastní tělo prodloužit život. Zároveň přibližujeme

33 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu Studium VŠEM

Studium VŠEM

Podcasty Studium VŠEM vám ukážou, že vysokoškolské studium může být inspirativní cesta. Každý týden přinášíme rozhovory se studenty, absolventy, přednášejícími i hosty z praxe. Objevte osobnosti VŠEM, nechte se inspirovat a motivovat jejich zkušenostmi a využijte audiol

368 epizod

39 odběratelů

Obrázek podcastu Uzdrav si život - Zvyšte dávku

Uzdrav si život - Zvyšte dávku

Vědomé pohádky. Skutečné emoce. Rodičovství, které dává smysl. Podcast Zvyšte dávku přináší pohádky, které nejsou jen krásné – jsou léčivé. Pro děti i pro dospělé. V každé epizodě odhalíme, co se za příběhem opravdu skrývá: jak pomáhá dětem zvládat strach, vztek, smute

33 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Czech Your Day

Czech Your Day

Czech Your Day is a daily podcast that helps foreigners really understand and learn Czech through weekly topics. Each episode of the week gets you one step closer to understanding Friday's episode - the story. Renča shows not only the "textbook version" of Czech, but al

122 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Prompt

Prompt

Podcast Prompt je novým pořadem serveru Voxpot, ve kterém se Matěj Schneider a Jonáš Kucharský vydávají na průzkum světa umělé inteligence. Nečekejte ale jen technologické novinky – Prompt se zaměří i na širší společenské a politické souvislosti. Jak AI mění náš každode

22 epizod

38 odběratelů

Obrázek podcastu Zrzka a Matfyzák

Zrzka a Matfyzák

Po dekádě spolu strávené intenzivním sebepoznáváním a logickou analýzou emocí jsme o tom začali točit podcast.

106 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu FutureCast: technologie zítřka

FutureCast: technologie zítřka

🎙️Podcast, který vám přináší unikátní pohled na technologie budoucnosti! ▪️ AI ▪️ Robotika ▪️ Kvantové počítače ▪️ WEB3 ▪️ a další inovace

71 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu Téčko - kulturní podcast z Rožnova

Téčko - kulturní podcast z Rožnova

Pořady o hudbě, divadle, filmu, cestování, filozofii a společnosti vázané na region Valašska.

88 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu VisitChef Podcast

VisitChef Podcast

Tým zkušených novinářů každý den odhaluje gastronomické zákulisí a mapuje příběhy, které hýbou Českem a světem. Naučně-publicistický podcast vydává nezávislý online magazín o gastronomii VisitChef. A team of experienced journalists uncovers the behind-the-scenes world o

229 epizod

7 odběratelů

Obrázek podcastu Juraj Sutoris Show

Juraj Sutoris Show

Zpovídám pro Vás top investory a inspirativní podnikatele. Už mě nebavilo nečinně přihlížet, jak si pár vyvolených syslí cenné know-how pro sebe nebo si účtují statitisíce za konzultace, které často nemají slibovaný výsledek. Rozhodl jsem se tedy oslovovat inspirativn

161 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Trojtečka

Trojtečka

Podcast který je sám sebou... Kterým provází Láďa Dvořák

54 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu LEVEJ HÁK boxing podcast

LEVEJ HÁK boxing podcast

Levej Hák je podcast o profesionálním boxu. Žádná politika, pouze čistý box! Každých týden u mikrofonu s Alešem Seifertem a jeho hosty. Velké zápasy, velké příběhy, zajímaví hosté a mnoho otázek...

140 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Na vlnách mateřství

Na vlnách mateřství

Podcast Na vlnách mateřství jsem se rozhodla vytvořit během několika intenzivních měsíců po svém prvním porodu. Říkala jsem si, jak moc by mi v těchto chvílích ulevilo sdílení ostatních žen a propojení s nimi alespoň takto na dálku. Jsem na cestě stát se poporodní dulou

11 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu LIPIF Talks

LIPIF Talks

LIPIF Talks je podcast z dílny LIFTIA, který navazuje na Liberecké Podnikatelské a Investiční Fórum. Přináší otevřené rozhovory s podnikateli, investory a lidmi, kteří posouvají náš region dopředu. Bavíme se o růstu firem, získávání kapitálu, inovacích i reálných podni

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Čertcast

Čertcast

🔥 Vítejte na oficiálním kanálu Čertcast – podcastu z Třeboně, kde nahlížíme pod pokličku našeho města a okolí. 🎙️ Co u nás uslyšíte? - rozhovory se zajímavými lidmi z regionu - každodenní dění i ožahavá témata - historické zajímavosti i aktuální témata - humor, nadsáz

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Žárovky

Žárovky

Přemýšlíte někdy o budoucnosti? Jak se promění medicína, co za nás bude dělat umělá inteligence, jak zvládneme klimatickou změnu a energetickou krizi? Jak se v tom všem vyznat? V Žárovkách si povídáme s mladými vědci a vědkyněmi, kteří mění svět. Probíráme jejich výzkum

39 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Podané ruce

Podané ruce

Podcast neziskové organizace Podané ruce. Rozhovory a reportáže o tématech látkových i nelátkových závislostí, duševního zdraví, práce s ohroženou mládeží a dalších.

65 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu podCARITASt

podCARITASt

podCARITASt – podcast CARITAS – Vyšší odborné školy sociální v Olomouci, který otevírá svět sociální a humanitární práce. Uslyšíte rozhovory s odborníky z praxe, s našimi absolventy, s vyučujícími i se studenty. Poslouchejte podCARITASt a poznejte sociální a humanitární

122 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Mléčná dráha

Mléčná dráha

Podcast o mateřství ve všech jeho podobách. Bez filtrů a odsuzování, s otevřeností a respektem. V epizodách sdílíme naše zkušenosti, radosti i starosti. Povídáme si s hosty a otevíráme témata, o kterých se tolik nemluví.

11 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Stezka Českem - může jít každý

Stezka Českem - může jít každý

Nahoru můžeš, dolů musíš. Pohodový podcast pro horské nadšence, Stezkaře a milovníky silných zážitků. Sledujte nás na sociálních sítích: FB skupina: Stezka Českem Instagram: stezka_ceskem YouTube: Stezka Českem - může jít každý Web: stezkaceskem.cz

66 epizod

176 odběratelů

Obrázek podcastu ICF Praha | Podcasts

ICF Praha | Podcasts

Toto jsou podcasty církve ICF Praha vydávané týdně. Více na: icf-praha.cz

783 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Delfíni na vlnách - podcast ze světa dat a Business Intelligence technologií

Delfíni na vlnách - podcast ze světa dat a Business Intelligence technologií

Podcast, který pravidelně přináší aktuální témata z oblasti dat a Business Intelligence technologií. Se zajímavými hosty – datovými nadšenci, napříč obory i profesemi diskutujeme o různých tématech, aktuálních trendech, problémech a nástrojích, které aktuálně rezonují n

31 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Racci

Racci

Jmenuji se Jana, ale všichni mi říkají Jani nebo Racci (Rači). Jsem extrémní multitasker, mám milion koníčků, nadevše miluju svého syna Mikuláše a svojí rodinu. Podcasty Racci jsem začala nahrávat, abych svým posluchačům přiblížila témata o akné, zdraví, ale třeba i ces

37 epizod

1 odběratel