Podcast Challenge accepted: 2025

MOJE TĚLO JE MOJE
O těle se dlouho mlčelo nebo šeptalo. Je na čase o něm mluvit! Moderují Ridina Ahmedová a Lucie Sedláčková. V podcastu Moje tělo je moje se věnujeme intimním tématům tělesnosti a sebepřijetí. Otevíráme témata sexuality, norem, body shamingu i svobody a zamýšlíme se na…
5 epizod
2 odběratelé

Cesta k pasivnímu příjmu
Chcete, aby vaše peníze pracovaly za vás? Bez stresu a složitých rozhodnutí? Vítejte u podcastu o pasivním příjmu, kde Eduard Janda, investiční stratég, odborník na nemovitosti a zakladatel Architektů pasivního příjmu, odhaluje zákulisí smysluplného budování finanční ji…
6 epizod
1 odběratel

Byznys Lab
V novém podcastu Byznys Lab jsme si na podnikání posvítili pod mikroskopem. Každý díl je jako laboratorní analýza, ve které zkoumáme, jak vzniká úspěch. Úspěšní CEOs, lídři a inspirativní podnikatelé se s vámi podělí o svoji cestu podnikáním od první kapky nápadu až po …
1 epizoda
0 odběratelů

Místo pro duši
Holistický podcast pro péči o mentální zdraví a prostor být sami sebou tak, jak jsme, tady a teď. Průvodcem nám je ájurvéda, jóga, buddhismus a naše vlastní já.
27 epizod
2 odběratelé

Úplně normální
Úplně normální podcast o úplně normálním vztahu, ve kterém se dozvíš, jak procházíme naším společným životem, co nám pomáhá překonávat překážky a jak hledáme spokojený a vyvážený vztah. 🔥 Bonusové díly najdeš na Herohero nebo na Spotify 🔥
70 epizod
22 odběratelů

Klid v hlavě - ADHD podcast
Dokumentární podcast o životě s ADHD. Epizody bez přerušení najdete na https://herohero.co/klidvhlavepodcast a http://forendors.cz/klidvhlave Osobitý dokument hlavní protagonistky Ivony Remundové a jejího manžela Filipa Remundy nabízí cestu labyrintem ADHD mysli proklád…
7 epizod
1 odběratel

Perspektivy Česka
Podcast o zásadních ekonomických a společenských změnách, které nás čekají. Debata s těmi, kteří rozhodují a ovlivňují podobu českých i evropských zákonů.
64 epizod
4 odběratelé

Podcast ČESKÉ STAVBY.cz
Nový podcast o všem, co vás zajímá a co byste měli znát v oblasti stavby, bydlení a zahrady. 🏠 Čeká vás stavba či rekonstrukce domu? ⛏️Chcete zrekonstruovat byt, nebo jen načerpat inspiraci, jak ho útulně a prakticky zařídit? 🪴 Nebo máte chatu, zahradu, milujete př…
98 epizod
27 odběratelů

Petr Hechtberger
V podcaste zdieľam svoje myšlienky, názory a skúsenosti z investičného poradenstva a správy majetku, ktoré zabezpečujem klientom na Slovensku. Epizody sú audio stopy z mojich investičných videí na YouTube. Volám sa Petr Hechtberger a pomáham klientom s budovaním a ochra…
56 epizod
0 odběratelů

Na vlastní uši
Na vlastní uši je podcast aplikace Elredo pro všechny, kteří milují příběhy, ale místo očí čtou ušima. V každé epizodě se ponoříme do jiného tématu, od romantiky přes napětí až po seberozvoj. Objevuj s námi audioknihy, které stojí za poslech, a nechej se unést světem, k…
16 epizod
1 odběratel

Grafikasana
Grafikasana je podcast o grafickém designu, brandingu a podnikání. Sdílím, jak vypadá každodenní život designéra, jak si vybírám smysluplné projekty a proč nechci dělat věci, které mi nedávají smysl. Je to i pro negrafiky, kteří chtějí líp chápat vizuální svět a posunou…
11 epizod
0 odběratelů

Kdo neroste, zaroste!
Zvu si zajímavé lidi z businessu i elitní sportovce a tahám z nich jejich příběhy. A vy můžete být u toho. Můžete cestou z práce koukat z okna nebo poslouchat reklamy v rádiu. Anebo si můžete poslechnout inspirativní hosty, kteří vám pomohou nezaRŮST! https://www.fore…
124 epizod
66 odběratelů

Webmium podcast
Buďte v online světě napřed s podcastem Webmium - agilní digitální agentury s bohatými zkušenostmi za více jak 15let v online marketingu. V každém vydání načerpáte odborné rady od zkušených profesionálů, a to v oblastech jako PPC kampaně, SEO, UX, umělá inteligence či z…
104 epizod
0 odběratelů

Investiční playground
Investiční podcast s Petrem Horáčkem a Ondřejem Valentou. V jednotlivých dílech se ohlížíme za novinkami na akciových trzích a rozebíráme aktuální investiční témata. Občas se můžete těšit i na zajímavého hosta. V podcastu uslyšíte také různé investiční nápady od nás …
28 epizod
2 odběratelé

Tipy pro začínající podcastery
Audio příručka základních pravidel pro začínající podcastové tvůrce. Co by vás zajímalo? IG @jakubvilis
51 epizod
0 odběratelů

Saleshero - první český podcast o umění prodeje
Ponořte se s námi do vzrušujícího světa sales! Podcast pro vás připravují Alexander Raiman a Fares Měchura, koučové a sales odborníci. Věříme v sílu znalostí a spolupráce, proto s vámi budeme sdílet své zkušenosti a zveme si inspirativní hosty. Naším posláním je pozved…
166 epizod
3 odběratelé

Judita Berková
Podcast o józe, meditaci, jógové filosofii a také o zákulisí toho, jak se připravují jógové programy, jógové pobyty nebo kolekce jógového oblečení. A také o tom, jak sleduji znamení a jak mě přivádí na neuvěřitelná místa a do situací, které mi berou dech. Jsem šťastná, …
22 epizod
1 odběratel

TIC TALK
TIC TALK je zlínský podcast s podnikavými lidmi, který vás zavede do světa kreativity, designu, inovací i vzdělávání. Seznamte se s inspirativními hosty, kteří se nebojí jít za svými sny. Od start-upů přes umělce a kreativce až po inovátory – společně objevujeme příběhy…
28 epizod
1 odběratel

Echo Podcasty
Audio a video obsah od redakce deníku Echo24.cz a Týdeníku Echo. • Echo Porada • Hrot Pavla Štrunce • Echo Salon • Muži za pultem • Výpravy Jiřího Peňáse • Pravda neexistuje TM • Minulost není historie
800 epizod
224 odběratelů

MyCast Honzy Šnajdera
MyCast Honzy Šnajdera je podcast, který vám přináší nevšední rozhovory se zajímavými lidmi napříč širokým spektrem oblastí. Podcast je a bude zcela zdarma pro všechny, protože o zajímavá témata a myšlenky je potřeba se dělit. Pokud se vám některý z rozhodvorů zalíbí, ne…
22 epizod
0 odběratelů

Český gastronomický podcast
Moderovaný byznysový pořad o ekonomických potřebách, vhledech, nápadech a zkušenostech z České gastronomie s respektovanými odborníky v České gastronomii. Ve spolupráci s Mastercard. https://linktr.ee/ceskygastronomickypodcast
122 epizod
61 odběratelů

Na vlně AI
Podcast Na vlně AI přináší rozhovory s podnikateli a experty, kteří reálně aplikovali umělou inteligenci do svého byznysu i života. Žádný teoretický hype, ale konkrétní příklady, prompty, nástroje a workflow, které jim pomohly získat klienty, zvýšit tržby nebo ušetřit h…
26 epizod
2 odběratelé

Leader Talks
🎙 Leader Talks Luboše Kastnera přináší rozhovory s TOP leadery a TOP talenty z byznysu, sportu a společenského života. Inspirace, příběhy, strategie a know-how od těch nejlepších. Chceš růst, vést a měnit svět kolem sebe? Poslouchej a sleduj Leader Talks a posuň se na …
12 epizod
9 odběratelů