Podcast Archiv podcastů NPI ČR 2021

Jinej směr
Produktovej, designerskej, ale hlavně lidskej podcast, co hledá smysl a ne poztrácený pixely. V produktovým designu a tvorbě služeb obecně, se hledí odjakživa v první řadě na čísla. Dneska navíc s výhružkou padáku kvůli AI. Nástroje se pořád mění, přitom lidi a jejich …
12 epizod
0 odběratelů

OBZVLÁŠŤ
Podcast OBZVLÁŠŤ o dobrodružství a cestování. Podcast plný zážitků a historek z cest v Čechách i za našimi hranicemi doplněný o užitečné rady, tipy a triky. Inspirace k výletování a absolvování jiných dobrodružství. Podcastem provází Jarda Zaoral a Rikki Beran. Sledujt…
104 epizod
40 odběratelů

Nejkrásnější podcast
Vítáme vás u podcastu "Nejkrásnější podcast", představujícího výjimečný pohled do světa estetické medicíny, vedený odborníky ze Společnosti estetické a laserové medicíny. Moderátor, doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., a jeho hosté, včetně významných lékařů a odborníků na es…
30 epizod
6 odběratelů

Rozhýbej svůj den | Podcast s Petrou Dvořákovou
V epizodách podcastu Rozhýbej svůj den předávám srozumitelnou formou informace o zdraví, výživě, pohybu a mindsetu, které jsou založeny na vědeckých faktech. Jsem Ing. Petra Dvořáková Ph.D., mezinárodně certifikovaná koučka holistického přístupu k tělu a ke zdraví. Jse…
66 epizod
4 odběratelé

CEO na ostří nože
Jak dát svoji firmu do pohybu? Podcast o věcech, které si CEO a top manažeři nechávají pro sebe. Jak to udělat, aby vaše firma zvládla tuhle turbulentní dobu na jedničku? Jak balancovat na ostří nože mezi akcionáři, zákazníky i zaměstnanci? Inspirativní rozhovory s lídr…
61 epizod
14 odběratelů

Zóna vlivu
Podcast Evropských hodnot o bezpečnosti, připravenosti a čínském vlivu.
12 epizod
5 odběratelů

Realitní Pokec s Andělem
🏡 Podcast nejen o nemovitostech, ale hlavně o životě v realitním byznysu! 🌍 Realitní svět není jen o číslech a obchodech, ale i o lidech, životním stylu a hledání rovnováhy. V tomto podcastu sdílíme nejen tipy a triky pro úspěch v realitách, ale i osobní zkušenosti a…
20 epizod
0 odběratelů

Na vlnách mateřství
Podcast Na vlnách mateřství jsem se rozhodla vytvořit během několika intenzivních měsíců po svém prvním porodu. Říkala jsem si, jak moc by mi v těchto chvílích ulevilo sdílení ostatních žen a propojení s nimi alespoň takto na dálku. Jsem na cestě stát se poporodní dulou…
13 epizod
2 odběratelé

Národní divadlo
Podcast české první scény. Národ tobě! A přímo do uší. Činohra, Opera, Balet a Laterna magika. 4 soubory, 4 scény. Pohled na jeviště i do zákulisí.
162 epizod
8 odběratelů

Dad Reviews with @LaneVids (Čeština)
Vítejte u podcastu Dad Reviews (Tátovy Recenze) — kde opravdoví tátové přinášejí upřímné, nefiltrované recenze každodenních produktů, které vám usnadní život, zchytří ho a někdy prostě pobaví. Založený na populárním YouTube kanálu Dad Reviews with @LaneVids, tento podca…
82 epizod
1 odběratel

Do hloubi duše
Před téměř 7 lety jsem uslyšela větu, která mi změnila život. "Předávej druhým ženám to, co ses sama naučila." Na začátku jsem ji nechápala, pak jsem na ni sbírala odvahu a teď provázím tisíce žen. Podcast je jedním z dalších způsobů, jak s vámi mohu sdílet své prožitky…
63 epizod
10 odběratelů

lesbinec
Tři holky, tři pohledy, jedna vášeň – bourat stereotypy a říkat věci na rovinu. Lesbinec je podcast, kde se bez obalu bavíme o vztazích, intimitě, coming outu, radostech i výzvách života v LGBTQ+ komunitě. Žádná témata nejsou tabu – ať už jde o seznamování, sexuální pre…
39 epizod
7 odběratelů

Lidi za kódem
Kuchyňkový pokec vývojářů a dalších lidí z oboru - lidí stojících za kódem. Nová epizoda každé dva týdny. Podcast je okénkem do života plného zběsilých sprintů, dohadování se s AI agenty a dalších všedních příběhů ze světa tvorby software. Každá epizoda přinese unikátní…
8 epizod
1 odběratel

2050 Plus
Bonusové epizody podcastu 2050 (https://2050podcast.cz). V tomto kanálu najdete krátké komentáře a podcastové jednohubky k aktuálnímu dění ve světě klimatické změny. Mimo to zde zveřejňujeme nesestříhané rozhovory s našimi hosty, které jsme do podcastu nepoužili celé,…
46 epizod
2 odběratelé

ODPOSLECH | investigace.cz
Rozhovory o pozadí kauz s redaktory investigace.cz, audioverze vybraných článků a také datové podcasty Josefa Šlerky. Slyšeli jste o kauzách Panama Papers a Pandora Papers a využívání neprůhledných sítí offshorových firem Andrejem Babišem, Ivanou Tykač nebo Ivo Rittigem…
346 epizod
452 odběratelů

Šťastný život s málem
Podcast o minimalismu, cestě k naplněnému životu, osobním rozvoji, sebevědomí, vztazích i dalších tématech. Povídání i rozhovory o tom, jak nepromarnit život péčí o zbytečné věci. Jak mít v hlavě to, co v ní mít chcete, nikoliv to, co vám do ní tlačí okolí. Jak být šťas…
33 epizod
33 odběratelů

SIT Port Podcast
Inspirativní příběhy startupistů a rozhovory s odborníky na nejrůznější oblasti spojené s businessem - to je SIT Port podcast! Jsme tady pro vás, ať už hledáte pohodové povídání o inovativních začínajících podnikatelích nebo potřebujete sami radu do začátku. Nalaďte si …
136 epizod
1 odběratel

KryptoSpace
Podcast KryptoSpace Petra Lukáče je vaším průvodcem světem kryptoměn. Každý týden přináší novinky, rozhovory a analýzy zaměřené na Bitcoin, Ethereum, DeFi, kryptoměnové trhy a technologie, které mění svět financí.
346 epizod
36 odběratelů

Cestovatelský podcast
Cestovatelský podcast magazínu Koktejl.cz přináší příběhy lidí, kteří se vydali za hranice všedních dní. Objevujte s námi zajímavé destinace, nečekaná dobrodružství, místní kultury i praktické tipy na cesty z celého světa.
8 epizod
10 odběratelů

U NÁS - Podcast Jiráskova Hronova
Podcast U nás byl nahrán ve sklepních prostorách Jiráskova divadla v Hronově během festivalu Jiráskův Hronov 2025. Střídajícími se moderátory jsou Jaromír Hruška a Jan a Jitka Šotkovští. Do podcastu si zvali hosty, kteří se účastnili či se alespoň mihli na Jiráskově Hro…
15 epizod
0 odběratelů