
Podcast Abeceda potravin
24 epizod
186 odběratelů
Řadit dle:

Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?
23. 4. 2020
2 min

Batáty: Jak je zpracovat? A k jakým jídlům se hodí?
22. 4. 2020
2 min

Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?
21. 4. 2020
2 min

Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy
20. 4. 2020
3 min

Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?
16. 4. 2020
3 min

Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí
15. 4. 2020
2 min

Kopřiva: Jak si z ní připravit čaj a špenát
14. 4. 2020
3 min

Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?
8. 4. 2020
3 min

Kozí sýr: Jaké tuky v nich najdete?
7. 4. 2020
3 min

Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?
6. 4. 2020
3 min

Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?
2. 4. 2020
3 min

Jarní cibulka: Která jídla správně okoření
1. 4. 2020
2 min

Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
31. 3. 2020
2 min

Petržel: Proč se bez ní v kuchyni neobejdeme
30. 3. 2020
2 min

Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio
26. 3. 2020
3 min

Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
25. 3. 2020
3 min

Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně
24. 3. 2020
2 min

Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?
23. 3. 2020
2 min

Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?
19. 3. 2020
3 min

Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
18. 3. 2020
2 min

Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?
16. 3. 2020
2 min

Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?
12. 3. 2020
1 min

Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť
11. 3. 2020
2 min

Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?
10. 3. 2020
2 min