Podcast Abeceda potravin
24 epizod
185 odběratelů
Řadit dle:
Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?
23. 4. 2020
2 min
Batáty: Jak je zpracovat? A k jakým jídlům se hodí?
22. 4. 2020
2 min
Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?
21. 4. 2020
2 min
Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy
20. 4. 2020
3 min
Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?
16. 4. 2020
3 min
Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí
15. 4. 2020
2 min
Kopřiva: Jak si z ní připravit čaj a špenát
14. 4. 2020
3 min
Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?
8. 4. 2020
3 min
Kozí sýr: Jaké tuky v nich najdete?
7. 4. 2020
3 min
Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?
6. 4. 2020
3 min
Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?
2. 4. 2020
3 min
Jarní cibulka: Která jídla správně okoření
1. 4. 2020
2 min
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
31. 3. 2020
2 min
Petržel: Proč se bez ní v kuchyni neobejdeme
30. 3. 2020
2 min
Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio
26. 3. 2020
3 min
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
25. 3. 2020
3 min
Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně
24. 3. 2020
2 min
Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?
23. 3. 2020
2 min
Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?
19. 3. 2020
3 min
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?
18. 3. 2020
2 min
Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?
16. 3. 2020
2 min
Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?
12. 3. 2020
1 min
Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť
11. 3. 2020
2 min
Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?
10. 3. 2020
2 min