Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Najděte si:

Český rozhlas

Zdraví

Podcast Abeceda potravin

24 epizod

132 odběratelů

Přední gastromanažer a kuchař Karel Šimůnek poodkrývá známá i neznámá fakta o potravinách.

Obrázek epizody Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?

Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?

23. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Batáty

Batáty

22. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?

Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?

21. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy

Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy

20. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?

Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?

16. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí

Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí

15. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Kopřiva: Jak si z ní připravit čaj a špenát

Kopřiva: Jak si z ní připravit čaj a špenát

14. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?

Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?

8. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Kozí sýr: Jaké tuky v nich najdete?

Kozí sýr: Jaké tuky v nich najdete?

7. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?

Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?

6. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?

Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?

2. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Jarní cibulka: Která jídla správně okoření

Jarní cibulka: Která jídla správně okoření

1. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni

Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni

31. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Petržel: Proč se bez ní v kuchyni neobejdeme

Petržel: Proč se bez ní v kuchyni neobejdeme

30. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio

Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio

26. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Hořčice: Proč ji miluje celý svět?

Hořčice: Proč ji miluje celý svět?

25. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně

Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně

24. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?

Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?

23. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?

Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?

19. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?

Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?

18. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?

Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?

16. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?

Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?

12. 3. 2020

1 min

Obrázek epizody Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť

Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť

11. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?

Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?

10. 3. 2020

2 min