
Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?

O epizodě podcastu
Špalda je druh rozpadavé pšenice. Oceníme oříškovou chuť, která mnohým jídlům může výrazně pomoci. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Karel Šimůnek.
Špalda je druh rozpadavé pšenice. Oceníme oříškovou chuť, která mnohým jídlům může výrazně pomoci. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Karel Šimůnek.Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Přední gastromanažer a kuchař Karel Šimůnek poodkrývá známá i neznámá fakta o potravinách.
Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .