Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?

Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Abeceda potravin

Český rozhlas

Zdraví

Podcast Abeceda potravin

24 epizod

139 odběratelů

Přední gastromanažer a kuchař Karel Šimůnek poodkrývá známá i neznámá fakta o potravinách.

Obrázek epizody Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?

Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?

10. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť

Koriandr: Proč a jak mu přijít na chuť

11. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?

Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?

12. 3. 2020

1 min

Obrázek epizody Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?

Křen: Jak se křen správně skladuje nebo strouhá?

16. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?

Špalda: Jaké jsou její výživové hodnoty?

18. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?

Chřest: Jak ho skladovat, aby nepřišel o svou chuť?

19. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?

Ředkev a ředkvička: Obsahují vitamín C?

23. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně

Čočka: Jak na čočkový salát, který můžete jíst celoročně

24. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Hořčice: Proč ji miluje celý svět?

Hořčice: Proč ji miluje celý svět?

25. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio

Chilli: Jak si snadno a rychle připravit špagety aglio oglio

26. 3. 2020

3 min

Obrázek epizody Petržel: Proč se bez ní v kuchyni neobejdeme

Petržel: Proč se bez ní v kuchyni neobejdeme

30. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni

Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni

31. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Jarní cibulka: Která jídla správně okoření

Jarní cibulka: Která jídla správně okoření

1. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?

Medvědí česnek: Do jakých jídel se hodí?

2. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?

Avokádo: Kdy je hlavní sezóna a jak ho správně koupit?

6. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Kozí sýr: Jaké tuky v nich najdete?

Kozí sýr: Jaké tuky v nich najdete?

7. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?

Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?

8. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Kopřiva: Jak si z ní připravit čaj a špenát

Kopřiva: Jak si z ní připravit čaj a špenát

14. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí

Kadeřávek: K čemu se v kuchyni hodí

15. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?

Hrách a hrášek: Jsou to odlišné plodiny?

16. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy

Špenát: Skvělé tipy na špenátové pokrmy

20. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?

Řepa: Je pravda, že vyvolává dobrou náladu?

21. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Batáty

Batáty

22. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?

Bazalka: Do jakých jídel a salátů se hodí?

23. 4. 2020

2 min