
Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?

O epizodě podcastu
Aroma, které známe hlavně z Vánoc. To je skořice, která se přidává do sladkých jídel. A nejen tam. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Karel Šimůnek.
Aroma, které známe hlavně z Vánoc. To je skořice, která se přidává do sladkých jídel. A nejen tam. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Karel Šimůnek.Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Popis podcastu
Přední gastromanažer a kuchař Karel Šimůnek poodkrývá známá i neznámá fakta o potravinách.
Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .
Všechny díly podcastu Abeceda potravin můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz .