Podcast 365 životů

HanáJede
Podcast HanáJede představuje ty nejzajímavější osobnosti z regionu, jejichž příběhy stojí za to znát. Inspirativní rozhovory ze srdce Hané přináší Lukáš Krbeček a mimo osobností představuje také zajímavé akce, lokální značky a instituce. Sleduj nás a uvidíš, že HanáJede…
179 epizod
23 odběratelů

Healthy By Cerna
Podcast Healthy by Cerna se věnuje zdravému životnímu stylu, fitness, výživě a rozvoji. Základní linkou všech témat je péče o zdraví, touha vzdělávat se a přinášet zábavnou formou nové informace a názory. Děkuji za každé sdílení a odběr! Autorka: Kamila Černá www.healt…
147 epizod
87 odběratelů

Tělo & Duše
Podcast o celostním přístupu ke zdraví. Spánek, strava, pohyb, mentální zdraví, vztahy a mnohem víc. Bonusový obsah najdeš na herohero.co/robinvesely Partner aktin.cz/robinvesely Instagram: www.instagram.com/robinvesely___
321 epizod
267 odběratelů

Příběhy života a uzdravení
Jsem Veronika Hanzlíková, výživová poradkyně a průvodkyně na cestě za pohodou v životě a jídle. Můj podcast je o životě ve všech jeho chutích. Život je totiž jako ta bonboniéra, o které říkala maminka Forresta Gumpa, že nikdy nevíš, co ochutnáš. Život jsou také Bertíkov…
17 epizod
0 odběratelů

Inspiro Jakuba Stejskala
Podcast Inspiro vám přináší zajímavé rozhovory s herci, podnikateli, sportovci, vědci. Zkrátka s lidmi, kteří nás můžou inspirovat v našem každodenním osobním životě. Díky čemu se právě oni dostali tam, kde dneska jsou, co je motivuje a proč je baví život takový, jaký m…
80 epizod
73 odběratelů

Aha moments
Znáte ten pocit, kdy během jednoho „aha!" najednou pochopíte spoustu věcí a všechno do sebe zapadne jako skládanka z puzzle? Přesně k takovým momentům může vést koučink nebo terapie – a třeba vás k nim inspiruje i náš podcast. Podcastem provází osobní & lifestyle koučk…
21 epizod
0 odběratelů

Podcast O krok napřed
Staráme se o vaše zdraví, jako by bylo naše vlastní. K tomu, abyste se cítili lépe, nám stačí pár minut vaší pozornosti. Podcast O krok napřed pomáhá a motivuje na cestě, jak žít život na maximum ve zdraví, duševní i fyzické pohodě a rovnováze. Vstupte s námi do světa z…
19 epizod
2 odběratelé

LuckyLukeCZ | Svobodný prostor | #punktalk | #svobodnyprostor | #rozhovory | #luckylukecz | #podcast
Podcasty a rozhovory o zajímavých tématech a se zajímavými lidmi. Obsah najdete i na WEBU, Facebooku, Youtube, Spotify a mnohde jinde. #rozhovory | #talkshow | #interview | #osobnosti | #podcast | #online | #podcasty | #ceskepodcaty | #punktalk | #svobodnyprostor | #luc…
79 epizod
25 odběratelů

Freestyle Talks
Moje hlava mi rodí různá témata. První díly podcastu se věnují mindsetu, další rozvíjejí jógová témata s odkazem na specializovaný Jóga Podcast, ke kterému vychází i kniha Jóga pro začátečníky a nakonec i rozhovory s odborníky na téma mimořádné nadání a vysokou intelige…
128 epizod
0 odběratelů

Gavlas Podcast
Připojte se ke mně na cestě zkoumání životních otázek. Zaposlouchejte se do přednášek věnovaných tématům poslání, odpovědnosti, víry a rozhodování. Inspiruji se křesťanstvím, buddhismem a západní filozofií, zároveň však zůstávám pevně ukotven v současnosti. Na mém kanál…
86 epizod
8 odběratelů

Podcast Aleše Kaliny
Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který má sílu transformovat váš život ve čtyřech klíčových oblastech. Bez harmonie v těchto sférách ztrácíme dobrý pocit a život postrádá tu pravou šťávu. Jmenuji se Aleš Kalina a jsem autorem …
155 epizod
9 odběratelů

Hovory S Podcast
Skutečné příběhy, zajímaví hosté, inspirace ze života. Podcast Hovory S přináší rozhovory s lidmi, kteří mají co říct. Každá epizoda nabízí nový pohled na život, práci, sport, kulturu i komunitu. Poslouchejte nás na oblíbených podcastových aplikacích nebo z webové strá…
19 epizod
3 odběratelé

NA PALICI
“Jsem z toho na palici! Zblázním se z toho.” Věta, kterou každý z nás alespoň jednou slyšel nebo pronesl. Život nám připravuje nelehké zkoušky a pokud jimi chceme projít, musíme na sobě pracovat. Jak na to? V novém podcastu Na palici! o osobním seberozvoji poradí zkušen…
52 epizod
12 odběratelů

Equicoach Terka Podcast
Tereza Mikalová je koučka a podnikatelka, která pomáhá lidem být sami sebou a dělat odvážná rozhodnutí. Propojuje práci s emocemi a využívá koně jako zrcadlo lidské autenticity. Její online koučink, podcasty a workshopy inspirovaly stovky klientů a sledujících na sociál…
52 epizod
2 odběratelé

Miluji focení
Podcast (nejen) pro fotografy, kteří hledají každodenní inspiraci a motivaci k vlastní tvorbě. JDEM DO HLOUBKY... Článků o tom, jaký vybrat do začátku foťák už bylo napsáno dost. Pojď se zaposlouchat do hlubších témat, které my tvůrci prožíváme. Osobní rozvoj, komuni…
31 epizod
8 odběratelů

Život s Parkinsonem - příběhy, věda a naděje
Tento podcast je věnován Parkinsonově chorobě, životu s ní a všemu, co s tím souvisí. Společně s odborníky, pacienty a dalšími zajímavými hosty hledáme odpovědi, sdílíme příběhy a snažíme se přinášet naději a inspiraci všem, kterých se tato nemoc dotýká.
7 epizod
0 odběratelů

Já² Podcast
Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.
57 epizod
38 odběratelů

Život s epileptikem
Vítejte v podcastu "Život s Epileptikem"! Jsem Andrea Gawron, profesionální koučka, mentorka a hrdá matka. Prostřednictvím tohoto podcastu vám přináším pohled do našeho každodenního života s epilepsií. S otevřeným srdcem sdílím naše příběhy, výzvy a sílu, kterou nachází…
19 epizod
0 odběratelů

Nutri podcast Markéty Gajdošové
Vítejte na podcastovém kanálu nutriční terapeutky Markéty Gajdošové, NutrSc, RDN👋🏻. O výživě, o pravdách za ní stojících, o zákoutí oborů nutriční terapie, klinické výživy a dietetiky. Lidsky, stravitelně. S citem a láskou. S Markétinou odborností za mikrofonem. 🎧 Po…
116 epizod
101 odběratelů

Možná je to jinak
Ahoj! Já jsem Kristý a moc tě vítám v podcastu Možná je to jinak.🌺 Pokud tě zajímá osobní rozvoj, zákon přitažlivosti, manifestace a taky zdravý životní styl, tak jsi tu správně. Snažím se lidi inspirovat a motivovat k tomu, aby si tvořili život podle svých nejkrásnějš…
36 epizod
122 odběratelů

The Tapes
Staň se placeným odběratelem: https://creators.spotify.com/pod/show/the-tapes/subscribe Někdy všední, jindy velice speciální. Někdy s hlubokou myšlenkou či dávkou informací, jindy spíše pro odreagování. Přesně takové jsou jednotlivé nahrávky, čti epizody, podcastu The …
143 epizod
156 odběratelů

Wild Cast
Vítejte u "Wild Cast" – podcastu, kde se ponoříme do tajů kvalitního, autentického a dobrého života. Každý měsíc se setkáváme s inspirativními hosty, kteří sdílejí své příběhy a odborné znalosti o tom, jak žít naplno a pravdivě. Připojte se k nám a objevte nové perspekt…
9 epizod
1 odběratel

🎙️ Život, který jsem nežila
Podcast o skutečných životních příbězích, které překvapí, inspirují i otevřou nové pohledy. Nečekané osudy, zapomenuté kapitoly a věci, které se opravdu staly.
9 epizod
0 odběratelů

Život snů se Sarou
Podcast pro ty, které zajímá Zákon přitažlivosti, láska, motivace, meditace, afirmace, přeprogramovávání mysli, různé relaxační techniky, solfeggio frekvence i Západní Austrálie, kde žiji a pracuji (nejen) s lidmi, co si prošli nebo procházejí traumaty. Mou inspirací a …
69 epizod
60 odběratelů

Audio Blog Aleše Kaliny
Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který vám pomůže nastolit harmonii v klíčových oblastech života. Jmenuji se Aleš Kalina, autor metody Emoční rovnice™ a knih, které oslovily téměř 50 000 čtenářů. V každé epizodě získáte prak…
5 epizod
0 odběratelů