Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Všecko DOBRÝ

Všecko DOBRÝ

Krátké úvahy o každodenních maličkostech i tématech, nad kterými je prostě DOBRÝ se občas zamyslet. Ptá se Johan Mádr, odpovídá Petr Sýkora. Lidsky a s nadhledem :-) Dopřejte si pár DOBRÝCH minut poslechu! Podcast Všecko DOBRÝ přináší nadace Dobrý anděl.

10 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Pejskárium

Pejskárium

Život se psem je víc než jen povinné procházky kolem bloku. Pes nám otevírá dveře k novým lidem, zážitkům i vlastnímu rozvoji. Vidíte to stejně? Pak je podcast Pejskárium právě pro vás! První český podcast o psech nabízí rozhovory o zdraví, výchově i každodenním soužití

188 epizod

233 odběratelů

Obrázek podcastu Od neUNAVENÉ mámy a podnikatelky

Od neUNAVENÉ mámy a podnikatelky

Experimentuju se svým životem mámy a podnikatelky a rozhodla jsem se to sdílet s vámi. Nezapadám do klasického konceptu „dospělých“ a přijala jsem svou jinakost - Inspirovat další „blázny“ k naplňování jejich snů a cílů mi dává smysl. Nebuďte v tom sami ✨

75 epizod

23 odběratelů

Obrázek podcastu Bylo to o prsa... Edita Strusková

Bylo to o prsa... Edita Strusková

Podcast pro všechny, se kterými se život nemazlil a nemazlí. Podcast pro všechny, kterými jich zdraví není jedno. Podcast s odborníky na témata, jako jsou rakovy na prsu, zdravý životní styl, péče o tělo a duše jako celek. Já jsem Edita Strusková. Mám prso v háji a sna

39 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Životy slavných

Životy slavných

Charismatické, odhodlané, výjimečné. Takové byly osobnosti, které měly vliv na vývoj společnosti, historii svých zemí, potažmo celé dějiny. Poznejte životní osudu žen a mužů, kteří měnili svět.Sledujte Životy slavných ve videoformě na YouTube kanálu Životy slavných. Hos

148 epizod

1183 odběratelů

Obrázek podcastu Digitální kaleidoskop

Digitální kaleidoskop

Posuňte své podnikání či e-shop na novou úroveň! Podcast o digitálním marketingu s odborníky na slovo vzatými, známými i méně známými, kteří ale mají rozhodně co předat. Tento podcast je vaším průvodcem digitálním světem, kde objevíte nové perspektivy, naberete inspirac

115 epizod

10 odběratelů

Obrázek podcastu Podcast o cestování

Podcast o cestování

Podcast o cestování je určen pro ty, kteří rádi cestují, poznávají nová místa, kulturu, lidi, jídlo, ale přitom si musí vystačit se svými pár týdny dovolené. Mými hosty, které si budu do pořadu zvát jsou lidé, kteří mají cestování doslova v krvi. A cílem našeho povída

77 epizod

35 odběratelů

Obrázek podcastu Středočeské příběhy

Středočeské příběhy

Zajímavé osobnosti, netradiční povolání, rekordy a úspěchy ze středních Čech a Prahy. Všechny díly podcastu Středočeské příběhy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

142 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Roman Kunčar, RawTalks

Roman Kunčar, RawTalks

Roman Kunčar je kouč, facilitátor, moderátor a spoluzakladatel firmy Vitruvio, která se zaměřuje na ukončení vyhoření ve společnosti a rozvoj lidského potenciálu. Posledních deset let pracuje s lidmi na poli zdraví, mindsetu, leadershipu a vztahů. Vytvořil podcast RawTa

65 epizod

8 odběratelů

Obrázek podcastu Naplno s Věrou Hotařovou

Naplno s Věrou Hotařovou

Cyklus rozhovorů Věry Hotařové s lidmi, kteří si dokáží užívat života i ve zralém věku. Všechny díly podcastu Naplno s Věrou Hotařovou můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

37 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Mezi čtyřmi stěnami

Mezi čtyřmi stěnami

Podcast Mezi čtyřmi stěnami je podcast o programu Stop násilí, o terapiích, o zvládání agrese a o tom, jak pomoci lidem, kteří řeší násilí ve vztazích. Podcast vznikl za účelem představit program Stop násilí, který pomáhá jednotlivcům i párům, kteří mají potíže se zvlád

22 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Čáry

Čáry

🎙️ ČÁRY – Podcast o vztazích, životech a jiných katastrofách Tomáš a Kateřina. Dvě hlavy, jedna lavina slov. Zpočátku jsme si povídali hlavně o vztazích – protože co jiného taky dělat, když tě někdo zlomí nebo poblázní? Jenže pak jsme zjistili, že život je mnohem větš

45 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Human Design ČR a SR s Jakubem Střítezským

Human Design ČR a SR s Jakubem Střítezským

Human Design – srozumitelně, prakticky a na základě 20 let osobních i profesionálních zkušeností. Podcast pro ty, kteří chtějí žít svůj design. Více na HumanDesign.cz

4 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Doba webová

Doba webová

Doba webová, je doba webová... Vítejte u podcastu, který vás inspiruje k úspěchu! Každých čtrnáct dnů vám přinášíme směs inspirativních příběhů, praktických tipů a zkušeností z online světa. Společně se ponoříme do fascinujících oblastí HR, marketingu, webových řešení,

15 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu PETR MÁRA PODCAST

PETR MÁRA PODCAST

Neměl jsem čas na setkání s kamarády a zajímavými lidmi, abych si s nimi mohl jen tak povídat o věcech, které mě baví a zajímají. Tak jsem si opět založil podcast. Teď jezdí za mnou a já mám dost času :) #technologie #podnikání #osobnírozvoj #mindset #budoucnost #zdraví

36 epizod

195 odběratelů

Obrázek podcastu Growth Talks

Growth Talks

Growth Talks: Rozhovory, Které Posouvají Váš Business: Vítejte u Growth Talks podcastového pořadu stvořeného pro podnikatele, kteří chtějí svůj business dostat na vyšší úroveň. Naším cílem není teorie z učebnic, ale přímá, destilovaná hodnota z reálného světa business

11 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Lascivní.cz podcast

Lascivní.cz podcast

Podcast nejen o sexu, vztazích a erotických hračkách - primárně očima 1 páru (šéfredaktor Petr a testerka Aly), ale v budoucnu i s hosty, které jsme už sami vyzpovídali skrze psané rozhovory. Cílem je mluvit o sexu odlehčeně, radostně a bez tabuizování jakéhokoliv témat

142 epizod

32 odběratelů

Obrázek podcastu POD KLOBÚKEM

POD KLOBÚKEM

Podcast pro zdraví z Valašska

20 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu ElektroMentor

ElektroMentor

Podcast ElectroMentor vás vezme hluboko do světa elektromobility – od technických detailů po širší kontext dopadů na společnost a planetu. Jako průvodce vás čeká ElectroMentor, odborník na elektromobilitu, který boří mýty, nabízí objektivní pohled a přináší inspirativní

25 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Løype psí podcast

Løype psí podcast

🎙️ Loype podcast je psí podcast plný inspirace pro každého, koho baví život se psem. Čekají vás rozhovory s trenéry, veterináři, závodníky i pejskaři o tom, co obnáší výcvik psů, sportování, péče o psa i každodenní soužití s chlupáčem. Hledáte podcast o psech, který má

133 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu Insider

Insider

Nejvlivnější český podcast. Rozhovory nejen o aktuálních tématech s hosty, kteří mají co říct. Uvádějí Tomáš Jirsa a Michal Půr.

438 epizod

711 odběratelů

Obrázek podcastu Život na treku

Život na treku

Podcast zaměřený na treky, dálkové přechody, nevšední expedice a vše okolo toho. Podcast pro ti přináší speciálka na ultralehké turistické vybavení www.gramino.cz Pro lepší zážitek doporučujeme sledovat i s videem na https://www.youtube.com/gramino_cz

48 epizod

55 odběratelů

Obrázek podcastu Apatyka

Apatyka

Magazín o zdraví a zdravém životním stylu. Novinky z oblasti medicíny, rady lékařů a odborníků. Všechny díly podcastu Apatyka můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

70 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Tekutá Krajina

Tekutá Krajina

Tekutá Krajina je podcast pro spiritualitu, objevování a inspiraci. U mikrofonu je Petr Soukup ml.

97 epizod

4 odběratelé

Obrázek podcastu Život víry

Život víry

Různorodá osobní vyprávění o hledání smyslu života, vztazích, bojích a zkouškách, vítězstvích a prohrách, obyčejných dnech i téměř hmatatelné Boží přítomnosti.Informace o dalších pořadech najdete na www.radio7.cz. Další podcasty najdete na https://radio7.cz/

66 epizod

0 odběratelů