Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

První dotek Zdeňka Folprechta
Aktuální fotbalová témata z domácí i zahraniční scény probírá bývalý ligový hráč Zdeněk Folprecht, který v dresu Sparty Praha vybojoval titul a se Slovanem Liberec si zahrál Evropskou ligu. Užijte si unikátní fotbalovou sportovní talkshow. Všechny díly podcastu První do…
77 epizod
85 odběratelů
1.

Yakubiho podcasty
Co mě napadne, nasere nebo zaujme - série SYPU TO Z HLAVY. Subkulturní témata - SUBKULTURA. Náhled do depresí - série V DEPRESI. Česky.
25 epizod
0 odběratelů
2.

Kovadlina Činoherního studia
Nepravidelný pohled do zákulisí ústeckého Činoherního studia s jeho uměleckým šéfem Davidem Šiktancem. „Činoherák“ je progresivní divadelní scéna s padesátiletou tradicí, po celou dobu své historie vyzdvihuje svobodného tvořivého ducha a lpí na apolitické umělecké tvorb…
4 epizod
0 odběratelů
3.

Bambusový sen
Bambusový sen ukazuje způsoby, jak můžeme žít jinak. Jak můžeme žít bez svazujících pravidel i omezení a jít si za tím, co chceme. Jak dokázat skloubit práci, cestování a život v exotických zemích. Jak žít v teplých krajích a zařídit si svůj život tak, jak nám to vyhovu…
2 epizod
1 odběratel
4.

Jen tak s Benem na Evropě 2
Ben a Bob tě provází večerním výběrem nejlepší muziky, hrají písničky na přání a spolu s Karolem Komendou hrají i naživo
1 epizoda
6 odběratelů
6.

Ve Smrtéteru! s Tounym Očistelim
Seriál Očistony (Purgatony) od tvůrců ExplosmEntertainment s českým dabingem od Fénix ProDabing. Jediný podcast kde mrtvej chlap dělá rozhovor s jiným mrtvým chlapem! V Očistci!
1 epizoda
0 odběratelů
7.

World of Gabi
Jsem upřímná a nebojím se říct svůj názor. Podnikám. Jsem maminka. Mám strach z mluvení před lidmi, ale občas se překonám. Můj život je plný kreativity. Mám skvělého partnera a vlastní ateliér, ve kterém vedeme produkci na foto, video, ilustrace a grafiku jako Colorpix …
3 epizod
0 odběratelů
9.

Czech Learning Podcast
Welcome to the czech learning podcast! Here you´ll find stories read to you in czech- by natives!
5 epizod
1 odběratel
10.

CS - Historie a fakta
Evropská unie v datech Seznamte se s klíčovými okamžiky a hlavními milníky, které vedly ke vzniku Evropské unie. Tento podcast vám představí příběhy mužů a žen, jejichž odvaha a vize stály u zrodu EU, jak ji známe dnes. Další audiopořady Evropského parlamentu si můžete …
8 epizod
2 odběratelé
12.

Já² Podcast
Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.
64 epizod
44 odběratelů
13.

Learn Czech - uč se česky
Hi! Today i want to teach you some czech, my native tongue. Have fun listening!
6 epizod
2 odběratelé
14.

Na vlastní uši
Na vlastní uši je podcast aplikace Elredo pro všechny, kteří milují příběhy, ale místo očí čtou ušima. V každé epizodě se ponoříme do jiného tématu, od romantiky přes napětí až po seberozvoj. Objevuj s námi audioknihy, které stojí za poslech, a nechej se unést světem, k…
18 epizod
3 odběratelé
15.

NOaCO
NOaCO je podcast bez obalu ze světa firem zaměřený především na business a human resources, ale nestydí se zavítat do dalších odvětví, které ve firmách rezonují. Pavel a Marek zde jdou přímo na komoru a neberou si servítky. Nečekejte od nich jakoukoli politickou korektn…
14 epizod
0 odběratelů
17.

Dražice 77
DZ Dražice, člen skupiny NIBE, jde o spojení 3 značek. Družstevní závody Dražice jsou největším výrobcem ohřívačů vody v České republice, známým po celé Evropě. Tradiční značka DZ Dražice, která existuje již od roku 1956, je zárukou kvality, výkonu a hodnoty ohřívače …
19 epizod
0 odběratelů
18.

SPÁLENÁ ZEMĚ
Ruská válka na Ukrajině měla trvat tři dny, nyní trvá již tři roky. Co nám konflikt ukázala o ruské hrozbě a síle? Dokáže se Ukrajina z invaze vzpamatovat? A je Západ dostatečně připraven na další nebezpečí? Na tyto a další otázky v podcastu Spálená země hledají odpověd…
9 epizod
1 odběratel
19.

ZSV: Příprava na Vysokou školu 🎧🎓
Podcasty k SCIO ZSV: 🎧 Přijímačky na VŠ jsou za dveřmi! A my jsme tvůj spolehlivý průvodce. Jsme tvůj ultimativní průvodce k MASTERINGU SCIO testů! Zapomeň na biflování – s námi pochopíš Právo, Politologii, Ekonomii a další předměty. 🎓 Začni s námi makat na tvém per…
51 epizod
4 odběratelé
20.

Historie mezi řádky
V podcastu Historie mezi řádky hledáme neznámé nebo méně známé příběhy z našich dějin i odpovědí na otázky, na které by vás ani nenapadlo se zeptat. Průvodcem nám bude historik Tomáš Bandžuch s věrným Watsonem Mílou Lincem.
14 epizod
55 odběratelů
21.

Johan doktor Faust | Handa Gote research & development
V roce 2018 se Handa Gote věnovali historické rekonstrukci loutkové hry Johan doktor Faust. Další kapitolou v rekonstrukci je zvuková nahrávka provedení této hry, zcela v duchu někdejších rozhlasových záznamů divadelních a loutkových her. Projekt pokračuje v nastoleném …
1 epizoda
0 odběratelů
22.

DigiBuzz
Evoluce, revoluce, nebo zatáčka do neznáma? Kam míří digitální ekonomika v Česku? Proč digitalizace není hrozba, ale příležitost, kterou musíme využít? Jak si vedeme v aplikovaných IT technologiích ve srovnání s Evropou a USA? Kde máme největší potenciál a jak podporuje…
13 epizod
0 odběratelů
23.

Esence Života
Záměrem tohoto podcastu je přinést praktickou inspiraci pro tělo, srdce, mysl i duši. Zde najdete podporu v tomto čase změn. Vše vychází z dlouhodobé praxe v osobním a profesním životě. Rudolf Orság je lektor, kouč a průvodce transformací. Pracuje s muži a ženami skrz…
9 epizod
7 odběratelů
24.