Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu BIOCHEMIE - zkouška

BIOCHEMIE - zkouška

ai podcast z otazek

31 epizod

1 odběratel

1.

Obrázek podcastu podcast rtm plus

podcast rtm plus

Zajímavosti a informace z Libereckého kraje

1067 epizod

4 odběratelé

2.

Obrázek podcastu Klíč k bydlení s Tomášem Kučerou

Klíč k bydlení s Tomášem Kučerou

Realitní expert Tomáš Kučera vás se zajímavým hostem vezme do zákulisí světa nemovitostí. Ať už kupujete, prodáváte, nebo jen přemýšlíte, jak se na trhu s bydlením neztratit – tohle je podcast pro vás.

18 epizod

2 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Byznys Bistro

Byznys Bistro

Vítejte v Byznys Bistru, kde si naši hosté „grilují‘ zajímavé myšlenky a servírují Vám inspiraci přímo na talíř! Čeká vás diskuse o všem, co se dotýká byznysu – od inovací po trendy, které hýbou světem. Chcete získat nové perspektivy a praktické rady od inspirativních o

10 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu V HLAVĚ MAKLÉŘE - realitní podcast Michala Hrubého

V HLAVĚ MAKLÉŘE - realitní podcast Michala Hrubého

Dostaňte se do hlavy profesionálního realitního makléře. Pravidelný podcast Michala Hrubého o novinkách v realitním světě a nemovitostech. Praktické rady i tipy pro ty, kteří chtějí prodat, koupit nebo investovat do nemovitostí. Inspirace pro realitní makléře, kteří se

6 epizod

1 odběratel

5.

Obrázek podcastu POSTRACH BACHELORA

POSTRACH BACHELORA

POSTRACH Bachelora je reakční podcast od HeyFomo, ve kterém Honza, Quynh a Lucka každý týden bez servítek rozebírají dění mezi růžičkami. Pokud sleduješ Bachelor Česko 2025, tohle je tvoje weekly dávka komentářů, co ti nikdo jiný neřekne.

11 epizod

4 odběratelé

6.

Obrázek podcastu Jirka "Juri" Stibor

Jirka "Juri" Stibor

Ahoj, jsem Jirka, je mi šest let a čtu pro vás s mámou své oblíbené pohádky. Budu rád, když mě začnete sledovat. Pokud máte chuť, napište mi, jak se vám pohádky líbí na mail stibor.juri@gmail.com :)

6 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Když se zavřela škola

Když se zavřela škola

Tento podcast bude pojednávat o tom co jsem dělal, když se zavřela škola intro hudba u epizod: https://freemusicarchive.org/music/Jahzzar/Super_1222/06_Wall_1748

5 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu NA PORODU ZÁLEŽÍ

NA PORODU ZÁLEŽÍ

Pokud jako ženy budeme prožívat porod jako krásnou, láskyplnou a vnitřně posilující zkušenost, pozitivně ovlivníme své chování k sobě samotným, své vztahy s okolím, včetně těch s našimi dětmi, i svou spokojenost v rodičovské roli. Přinášíme Vám rozhovory s inspirativním

69 epizod

9 odběratelů

9.

Obrázek podcastu SOC-ka lidem

SOC-ka lidem

Ahoj, jsem SOC-ka - budoucí SOCiální pracovnice, studentka, žena, optimistka i realistka. Vytvořila jsem tento podcast, díky kterému chci lidem otevřít oblast SOCiální práce, sdílet lidem moji práci s lidmi, sdílet myšlenky, pohledy i tipy o fungování v SOCiální sféře.

1 epizoda

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Na vlně AI

Na vlně AI

Podcast Na vlně AI přináší rozhovory s podnikateli a experty, kteří reálně aplikovali umělou inteligenci do svého byznysu i života. Žádný teoretický hype, ale konkrétní příklady, prompty, nástroje a workflow, které jim pomohly získat klienty, zvýšit tržby nebo ušetřit h

29 epizod

3 odběratelé

11.

Obrázek podcastu NIKDY!

NIKDY!

O rodičovství bez filtru, ale s respektem k dětem. Podcast NIKDY! je třeba o tom, co jsme jako bezdětné přísahaly, že nebudeme dělat, a přesto to jako mámy občas děláme. Seriózně i s nadhledem. By @valerietkadlcikova ©️

3 epizod

16 odběratelů

12.

Obrázek podcastu ČERSTVÝ PODCAST BRAWIUM

ČERSTVÝ PODCAST BRAWIUM

Čerstvý podcast z Bali není jen o BRAWIUM. Michal a Julka Shark mluví v podcastu o tématech, zdravého životního stylu, o partnerských vztazích, co jim pomohlo se uzdravit, sdílí zážitky a zkušenosti z Bali. Podělí se s vámi o informace, jak strava a mentální nastavení d

8 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Kovadlina Činoherního studia

Kovadlina Činoherního studia

Nepravidelný pohled do zákulisí ústeckého Činoherního studia s jeho uměleckým šéfem Davidem Šiktancem. „Činoherák“ je progresivní divadelní scéna s padesátiletou tradicí, po celou dobu své historie vyzdvihuje svobodného tvořivého ducha a lpí na apolitické umělecké tvorb

4 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Yakubiho podcasty

Yakubiho podcasty

Co mě napadne, nasere nebo zaujme - série SYPU TO Z HLAVY. Subkulturní témata - SUBKULTURA. Náhled do depresí - série V DEPRESI. Česky.

25 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Bambusový sen

Bambusový sen

Bambusový sen ukazuje způsoby, jak můžeme žít jinak. Jak můžeme žít bez svazujících pravidel i omezení a jít si za tím, co chceme. Jak dokázat skloubit práci, cestování a život v exotických zemích. Jak žít v teplých krajích a zařídit si svůj život tak, jak nám to vyhovu

2 epizod

1 odběratel

16.

Obrázek podcastu Já² Podcast

Já² Podcast

Já na druhou Podcast. Podcast zkoumající myšlenky osobního rozvoje a lidské mysli. Víc o našich projektech najdete na janadruhou.cz nebo našem instagramovém profilu: ja_na_druhou.

64 epizod

44 odběratelů

17.

Obrázek podcastu CS - Historie a fakta

CS - Historie a fakta

Evropská unie v datech Seznamte se s klíčovými okamžiky a hlavními milníky, které vedly ke vzniku Evropské unie. Tento podcast vám představí příběhy mužů a žen, jejichž odvaha a vize stály u zrodu EU, jak ji známe dnes. Další audiopořady Evropského parlamentu si můžete

8 epizod

2 odběratelé

18.

Obrázek podcastu World of Gabi

World of Gabi

Jsem upřímná a nebojím se říct svůj názor. Podnikám. Jsem maminka. Mám strach z mluvení před lidmi, ale občas se překonám. Můj život je plný kreativity. Mám skvělého partnera a vlastní ateliér, ve kterém vedeme produkci na foto, video, ilustrace a grafiku jako Colorpix

3 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Czech Learning Podcast

Czech Learning Podcast

Welcome to the czech learning podcast! Here you´ll find stories read to you in czech- by natives!

5 epizod

1 odběratel

20.

Obrázek podcastu V obraně

V obraně

Podcast náměstka ministra obrany Tomáše Kopečného o nastupujících disruptivních technologiích (EDTs), technologiích budoucnosti, které mají potenciál hýbat světem obrany.

9 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Learn Czech - uč se česky

Learn Czech - uč se česky

Hi! Today i want to teach you some czech, my native tongue. Have fun listening!

6 epizod

2 odběratelé

22.

Obrázek podcastu Dražice 77

Dražice 77

DZ Dražice, člen skupiny NIBE, jde o spojení 3 značek. Družstevní závody Dražice jsou největším výrobcem ohřívačů vody v České republice, známým po celé Evropě. Tradiční značka DZ Dražice, která existuje již od roku 1956, je zárukou kvality, výkonu a hodnoty ohřívače

19 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu NOaCO

NOaCO

NOaCO je podcast bez obalu ze světa firem zaměřený především na business a human resources, ale nestydí se zavítat do dalších odvětví, které ve firmách rezonují. Pavel a Marek zde jdou přímo na komoru a neberou si servítky. Nečekejte od nich jakoukoli politickou korektn

14 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu SPÁLENÁ ZEMĚ

SPÁLENÁ ZEMĚ

Ruská válka na Ukrajině měla trvat tři dny, nyní trvá již tři roky. Co nám konflikt ukázala o ruské hrozbě a síle? Dokáže se Ukrajina z invaze vzpamatovat? A je Západ dostatečně připraven na další nebezpečí? Na tyto a další otázky v podcastu Spálená země hledají odpověd

9 epizod

1 odběratel

25.