Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Honzovy Příběhy
Ahoj, jsem bláznivý mladý kluk, co se rozhodl sdílet svůj neuvěřitelně zajímavý život. V mých podcastech většinou uslyšíte příběhy z cest, jenž jsem podnikl, rozhovory s lidmi, kteří zažili, někdy i mnohem zajímavější příběhy na cestách než já nebo si prožili zajímavý ž…
49 epizod
47 odběratelů
1.

What Jane Read
Jane je holka od knih, která nadevše zbožňuje čtení, kafe & deštivé víkendy. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek si popovídám s lidmi o knihách a o dalších věcech, co mě ba (od ilustrací až po seriál Přátelé). V tomhle knihomolském audiodoupěti bude dobře každému, kdo ador…
42 epizod
27 odběratelů
5.

Singltrek Podcast
Podcastové příspěvky, čtené blogové články a další zajímavosti od tvůrců Singltreku.
14 epizod
0 odběratelů
7.

S Kůží na trh.
Další ženou, která šla s kůží na trh je Verča. Žena, která ví a sdílí, jaká je cesta sebepoznání skrze vlastní děti. Jaké je žít se strašákem jménem panická ataka a zvládat roli matky a podnikatelky zároveň. Jak obrovsky důležitá je opora v manželovi. Jaké je nemít dost…
1 epizoda
0 odběratelů
8.

Zahradnické pábení
Rady do zahrady a trocha vzpomínek. Jak si udělat pohodu pod pergolou, na terase i na zahradě.
1 epizoda
0 odběratelů
9.

Gympl (ne)formálně
Zajímají tě myšlenky profesorů břeclavského gymnázia? Vynahradil by sis rád čas, který s nimi nemůžeš trávit v prezenční výuce, alespoň dálkovým posloucháním jejich zajímavých postřehů? Chtěl by ses o naší škole dozvědět podpultové informace? V tom případě si gymplcast …
9 epizod
0 odběratelů
11.

Podhradí
Prezident sídlí na Hradě, ale já jsem měl vždy blíž k životu mimo něj. Mezi přáteli a lidmi, s kterými se můžeme bavit otevřeně o spoustě věcí. A to bych rád dělal i s Michalem Půrem, s nímž si budu povídat na Hradě i v Podhradí, novém prezidentském podcastu.
2 epizod
17 odběratelů
12.

Na kafi
„Pojď na kafe.“ Tady často probíráme ta nejzásadnější témata. A tady také obvykle padají ta nejdůležitější rozhodnutí. Pojďte na pokec s přesahem. Poslechněte si rozhovory s lidmi, o kterých se mluví a které chcete slyšet. S lidmi, kteří mají co říct a kteří nás mohou p…
94 epizod
49 odběratelů
13.

Bludičky
Bludičky jsou podcastová série Radia Wave o cestování po krajině za neznámými příběhy, v pohorkách a s batohem na zádech. Všechny díly podcastu Bludičky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
26 epizod
35 odběratelů
15.

LOG
Máma mele maso, Ema má mísu, Kovy... otevírá témata? Většinou tak jak to má nejraději – monoLOGem z pohodlného křesla, gauče nebo z postele, jindy diaLOGem s hosty... zpravidla mimo postel. LOG nemá bariéry ani hranice. I proto v něm s Kovym občas vycestujete přes půl s…
109 epizod
137 odběratelů
16.

KŘOVÍ
🌱 V Křoví najdete rozhovory v tématech ochrany přírody a krajiny, architektury a dalších oblastí na pomezí přírody a společnosti. Pořadem vás provází krajinná ekoložka 👸 Katka Lagner Zímová a krajinný plánovač 👨🌾 Honza Richtr. Podcast je také dostupný na webu www…
21 epizod
14 odběratelů
17.

Svět podle Veru
O všem. O životě, o poznání, zážitcích, podnikání, vztazích... O všem, o čem sám život píše příběhy.
9 epizod
1 odběratel
18.

Magazín Leonardo
Magazín aktuálních informací a zajímavostí z různých oblastí vědeckého světa. Všechny díly podcastu Magazín Leonardo můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
194 epizod
173 odběratelů
19.

K + K
Čau lidi, to jsme my dva, Koukalová a Konečný, tedy fejková biatlonistka a boxer za zenitem, jak nám píší někteří čtenáři. Už nějakou dobu se vás snažíme bavit našimi komentáři, občas nekorektními a přisprostlými, někdy na hraně, za hranou a někdy i pod stolem, pod nímž…
246 epizod
85 odběratelů
20.

Rozhovory z Česka
Oficiální český Red Bull podcast pro všechny neúnavné životní dobrodruhy. Na tomto kanále najdeš pořady a nově i tematické minisérie, do kterých zveme mladé talenty, umělce, sportovce i odborníky. Více na redbull.cz/podcast.
154 epizod
62 odběratelů
22.

Mike:ON Podcast
Podcast about brands, trends, and tech that shape the world around us. From the heart of Europe to all around the world. Powered by Etnetera Motion.
41 epizod
6 odběratelů
23.