Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

SAJDLAJNA
Sajdlajna je český komunitní podcast o ultimate frisbee, ve kterém se bavíme o aktuálním dění nejen na české scéně. Podcast odstartoval na konci roku 2019 pod taktovkou Tadeáše Gryma a Matěje Štětky. Po krátké odmlce se vrací zpátky v režii Daniela Gladiše a Michala Mar…
19 epizod
1 odběratel
1.

Anděla v pohybu talks
Jsem Anděla. Jsem tanečně-pohybová terapeutka a novopečená maminka, ale taky celiatička a žena s Turnerovým syndromem. Všechny moje diagnózy a všechny mé životní cesty (a především moje láska k tanci) mě vedly až ke tříletému studiu tanečně-pohybové terapie a k tomu, že…
18 epizod
4 odběratelé
3.

Disney Magic of Storytelling
On the Disney Magic of Storytelling Podcast, our talented ABC11 cast members perform beloved Disney children's stories for all to enjoy. Spark imagination and entertainment whether you're on the go or in the comfort of your own home. All content is rated G and appropria…
132 epizod
12 odběratelů
4.

Svět otevřeného IT
Open Source je IT trend moderní doby. Největší společnosti jako je Facebook, Google nebo Amazon jej nejen využívají, ale hlavně i tvoří. A já se Open Source více jak 17 let zabývám. Je to moje vášeň a jako architekt doporučuji firmám nejen řešení pro jejich společnost, …
10 epizod
0 odběratelů
6.

Folk Covers
Karel Kryl, Jaromír Nohavica, Vladimir Vysockij, Bulat Okudzava, Karel Diepold, Milan Dvořák
16 epizod
3 odběratelé
8.

"5"
Tohle je pětka. Celebrity, hudba i TV. Pět příběhů v pěti minutách. Tady každý den zjistíš co se děje. Pětku můžeš slyšet i ve vysílání Fajn Radia a Hit Radia. Jestli se ti "5" líbí, dej follow, ať ti neujde žádný nový díl. Chceš poslat "5"kámošům, nebo nás sdílet? Nejs…
1 epizoda
0 odběratelů
9.

Perly Moravskoslezského kraje
Pořad Perly Moravskoslezského kraje na Radiu Čas vás každou neděli zavede do světa nejzajímavějších kulturních a společenských akcí v regionu. Vyslechněte si autentické pozvánky přímo od pořadatelů, kteří vám představí to nejlepší, co Moravskoslezský kraj nabízí – od fe…
20 epizod
1 odběratel
10.

Holky ze stavby
Eva je holka ze stavby. Pracuje jako stavební projektant a všimla si, že na české podcastové scéně stavební téma určené pro všechny (i laiky a studenty) chybí. A protože ženy na stavbě jsou často českou veřejností opomíjená menšina, tento podcast by se na ně rád zaměřil…
13 epizod
20 odběratelů
11.

Host mezi řádky
Sdílíme s vámi lásku ke knihám. A ta láska má mnoho podob — všechny vám je představíme, popíšeme, ze všech se vyznáme. Jak se dělá bestseller? Kudy vede cesta od rukopisu k románu na pultech knihkupectví? Které knihy změnily historii? O čem zrovna píší naši autoři a aut…
14 epizod
16 odběratelů
13.

ANNA & DAVID - Podcastový pořad
Cokoliv ! Kdykoliv ! Kdekoliv ! O čemkoliv aneb Neuvěřitelně uvěřitelné povídání
3 epizod
0 odběratelů
16.

Latte o páté
Homo stylus. To je člověk, který miluje vše, co souvisí s módou a krásou, a který poslouchá podcast Latte o páté. S hosty si bude povídat moderátorka a scenáristka Tereza Tobiášová, kterou znáte třeba z Óčka nebo z Autosalonu TV Prima. Miluje cestování, umění a Latte…
8 epizod
28 odběratelů
17.

Cesta k sobě
Podcast nejen pro ženy, které věří, že jsou tvůrci svého života a zaslouží si vše, co si přejí. Pokud tě zajímá osobní rozvoj, síla myšlenky, hojnost a štěstí, pak jsi na správném místě. Věnuji se zde tématům z oblasti Fitness a výživy. Najdeš zde spoustu motivace, rady…
7 epizod
182 odběratelů
18.

Vzhůru dolů podcast
>>> Pozor, pozor, podcast se stěhuje. Sledujte https://www.vzhurudolu.cz/podcast <<<
6 epizod
0 odběratelů
19.

NEPOTIT SE NA POTÍTKU
Vítejte na mém profilu NEPOTIT SE NA POTÍTKU, kde se ekonomie a marketing stávají srozumitelnými a využitelnými. A to vše bez stresu! 👩🏫 Naučím tě ekonomiku jednoduše a prakticky. 👁️ Pronikneš do světa marketingu. 🧠 Zjistíš, jak přemýšlí zákazníci. 🦻 Naučíš se …
4 epizod
0 odběratelů
20.

LAJF
Podcast, ve kterém se někdy bavíme o politice, někdy o životě, ale vždy se zajímavými lidmi. V každé epizodě vám přiblížíme politiky Občanské demokratické strany nejen z politického pohledu, ale i jako lidi s koníčky, vášněmi a zajímavými životními příběhy. Od politiky …
9 epizod
0 odběratelů
21.

Strastiplná cesta Aliho a Kádi
Zdar dobrodruzi, přidejte se na naši "Strastiplnou cestu s Ali a Káďou !
12 epizod
3 odběratelé
22.

Lucie Vondráčková – Láskověty
Poslechněte si jako první album Lucky Vondráčkové i s jejím komentářem. Příběhy jednotlivých písní, jak se natáčelo, co inspirovalo autory… Exkluzivně na YouradioTalk.
0 epizod
59 odběratelů
23.

(V)PROPOJENÍ
Podcast, který má za cíl posvítit na Vaší cestu sami k sobě. Podcast, který je bezpečným místem, kde každý může cokoliv sdílet a získá nekonečnou podporu. Jste odhodlaní se propojit? IG @vpropojeni @lucienesnidalova @evahalirova E-mail vpropojeni.podcast@gmail.com
10 epizod
0 odběratelů
24.

Patrickův Podcast
Co je nového ve světě technologií a internetu? Podcast českého publicisty Patricka Zandla o technologiích, které mění náš svět a nás s ním.
58 epizod
45 odběratelů
25.