Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Mrázek ústředna
To nejlepší z telefonu pana Mrázka Nezapomeňte nás ohodnotit na Českých podcastech!
181 epizod
450 odběratelů
2.

E15: Elita byznysu Jiřího Liebreicha
Rozhovory s podnikateli, vrcholovými manažery, miliardáři. Inspirativní příběhy mužů a žen, pod jejichž rukama se svět byznysu mění každý den.
5 epizod
7 odběratelů
3.

O2 CyberCast
𝐎𝟐 𝐂𝐲𝐛𝐞𝐫𝐂𝐚𝐬𝐭 - podcast pro všechny, koho zajímá kyberprostor a jeho bezpečnost. Moderátor Radek Šichtanc (ředitel interní bezpečnosti O2 Czech Republic) si zve hosty z řad našich kolegů ale i externí známé osobnosti, baví se o novinkách, trendech či fenoménec…
40 epizod
18 odběratelů
5.

Beef&Chipz
Přinášíme ti shrnutí nejzásadnějších rapových novinek na naší CZ & SK scéně. Poslouchej nás v aplikaci Youradio Talk.
5 epizod
10 odběratelů
6.

BAYERN MNICHOV FNP PODCAST #01
Sportovní podcast, kteří slouží k získání informací o bavorském Velkobklubu
3 epizod
0 odběratelů
8.

V KRUHU
Podcast pro všechny Češky a Čechy, kteří se nebojí postavit zlu a chtějí, tak jako já, konečně zúčtovat s babišismem.
5 epizod
0 odběratelů
11.

Tatra kolem světa 2: Povídání na Cestě
Každý, koho na cestě potkáme je jedinečný. V průběhu expedice Tatra kolem světa 2 vzniká i podcast, který je o zajímavých lidech a jejich vidění světa, zkušenostech i radách, dozvíte se také o zákulisí expedice Tatry kolem světa 2. Pojeďte v tom s námi!
15 epizod
19 odběratelů
12.

Oslavy 700.let obce Libiš, 17.6.2023
Reportáže a rozhovory z oslav 700.let obce Libiš.
7 epizod
0 odběratelů
13.

Teď a tady
Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc…
24 epizod
10 odběratelů
15.

HLAVOU A SRDCEM
Tvoříme podcast o normálních věcech pro normální lidi. Ale co je vlastně normální? Jsme Mareček a Eliška, jsme pár a jsme takoví životní nadšenci. Spoustu věcí nás zajímá a baví. Budeme rádi, když s námi budete hlavou i srdcem. Krásný den
2 epizod
0 odběratelů
17.

Ne vždy podle plánu
Podcast o osobním podnikání, které roste z chyb – a přesto má smysl. Krátké epizody, které stihneš dřív, než ti vychladne ranní káva. Ne vždy podle plánu je podcast pro všechny, které začaly podnikat s nadšením... a pak přišel život. Mluvíme o tom, co se obvykle neukaz…
8 epizod
0 odběratelů
18.

O všem!
Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.
33 epizod
77 odběratelů
19.

jsem v obraze
Jsem v obraze – pořad Johany Bázlerové, který vychází z populárního instagramového profilu @jsemvobraze. V rozhovorech s hosty i ve speciálních epizodách otevíráme témata, která hýbou politikou, společností i digitálním světem. Přehledně, srozumitelně a bez zbytečného c…
45 epizod
96 odběratelů
20.

Monopoly
Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče…
7 epizod
3 odběratelé
21.

Kakao
U hrnku kakaa servíruju rozhovory s těmi, kdo tvoří, řídí, podporují nebo aspoň tuší, co jsou to kulturní a kreativní odvětví v Česku. 🎭 Kreativci? Především. 💼 Byznys lidi? Taky. 🏛️ Instituce, které pomáhají? Možná. Čekejte otevřené debaty o tom, jak se tvoří nápady…
17 epizod
0 odběratelů
23.