Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Škrabadla pro kočky | READ
Audiočlánky z blogu webu skrabadlaprokocky.cz https://skrabadlaprokocky.cz/
1 epizoda
0 odběratelů
1.

Život bez lepku. Aneb jsou horší věci na světě.
Podcast o tom jak se stravovat bez lepku tak, abychom si ani nevšimli, že tam něco "chybí". Tipy na cestování, vaření, které budou chtít všichni ochutnat, nakupování surovin, vychytávky a zlepšováky nebo kam zajít do restaurace. Dále na co si dát pozor - např. i v riz…
6 epizod
14 odběratelů
2.

CarCast
CarCast je tady pro všechny pacienty, kterým prostě svět aut nedá spát. Máme to stejně. Točíme videa, připravujeme zážitky, přinášíme podcasty, zajímají nás jak staré dobré klasiky, tak nové technologie a jdeme napříč kategoriemi. Jde nám o bezpečnost v provozu a zábavu…
15 epizod
17 odběratelů
3.

SAI - Svaz autorů a interpretů
SAI bojuje za muzikanty s byrokracií, podporuje mladé talenty, vzdělává v oblasti autorského práva. Tvoříš, hraješ, tápeš? SAI Ti poradí! Další informace ►Provozujeme talentové stage na letních festivalech jako Rock for People, Sázavafest... ►Pořádáme a podporujeme řad…
3 epizod
0 odběratelů
4.

Pohádky Nauta
Krásné audiopohádky namluvené známými českými herci a herečkami vám přináší Nauta Socks - ponožky s příběhem. Více o Nauta na https://www.nauta-socks.cz
6 epizod
46 odběratelů
6.

Pijavice
Přiložte si Pijavice k uším a nechte je vysát mýty a klišé o neziskovém sektoru. Podcast Vám přináší portál Givt.cz, díky kterému můžete podporovat neziskové organizace při běžném nákupu na internetu, aniž by vás to cokoliv stálo. Více se dozvíte na www.givt.cz. Náměty,…
69 epizod
8 odběratelů
8.

Point FM Radio
Podcast, ve kterém se zajímavými lidmi probírám témata jako je zdraví, móda, umění nebo podnikání a snažím se ptát na otázky, na které se ostatní neptají.
8 epizod
4 odběratelé
9.

Korona deníky aneb. nahrávky z online výuky
Sdílíme se zájemci nahrávky našich učitelů z výuky online. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11 epizod
0 odběratelů
11.

Máme jasno
Hraný komediální podcast o světech v bublinách aneb v cizí bublině jsi vždycky za ufona Všechny díly podcastu Máme jasno můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
5 epizod
0 odběratelů
13.

Forbidden Society Promo Mixes
Forbidden Society podcasts with fresh Forbidden Society Recordings material inside - up to date of the release.
19 epizod
3 odběratelé
14.

Myšlenkový pochodi
série podcastů na různá témata, se kterými se setkávám především ve své práci fitness coache. Sem tam témátka z prostředí závodů ve fitness a kulturistice. zkrátka od všeho trochu z mého světa.
15 epizod
7 odběratelů
16.

Schloß Schönbrunn - Reprezentační sály a soukromé komnaty v tzv. „Noblesním patře“
Již v 17. století stál na místě dnešního schönbrunnského zámku letohrádek, který si dali Habsburkové pro svou potěchu postavit. Tento letohrádek však byl v roce 1683 během druhého tureckého obléhání zcela zničen. Po vítězství nad osmanskými Turky pověřil císař Leopold I…
25 epizod
5 odběratelů
17.

Čulíkoviny
Rozhovory s vinařkami a vinaři o jejich práci, motivaci, historii a budoucnosti, provoněné vínem a cinkáním skleniček. Interviews with winemakers about their work, motivation, history and future, scented with wine and clinking glasses. Once in a while in English.
8 epizod
0 odběratelů
18.

Život podle Michaely
Ahoj, jmenuji se Míša a vítám vás u mého podcastu „Život podle Michaely“. Jsem člověk zvídavý a mezi mé záliby patří zejména cestování, beauty a móda, zdravý životní styl a investování. Z toho vyplývá, že také tento podcast bude nejvíce právě vycházet z těchto témat. Hl…
9 epizod
0 odběratelů
19.

Být koučem
Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají…
16 epizod
20 odběratelů
20.

Potápěčský podcast POD VODOU
Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.
18 epizod
14 odběratelů
23.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
24.