Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Potápěčský podcast POD VODOU
Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.
18 epizod
14 odběratelů
2.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
4.

IMcast
Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc…
2 epizod
1 odběratel
5.

PINKÁNÍ Honzy Porta
Rozhovory o raketových sportech. Racketlon (stolní tenis, badminton, squash a tenis), padel, beach tenis, touch tenis, speedminton, atd... S českými hráči racketlonu a padelu. Bavíme se prostě o "pinkání". 🏓🏸🎾🙂
7 epizod
0 odběratelů
7.

Každý detail
Podcastová série o průběhu léčby akutní lymfoblastické leukémie PH+ detailně popsaný pacientkou Térou Konupčíkovou. Radost, smutek, bolest, přátelství, vzdělání a vše okolo popsáno v epizodách podcastu Každý detail. instagram: https://www.instagram.com/konupcikova.tera…
8 epizod
0 odběratelů
8.

Dům pro Julii
Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p…
20 epizod
5 odběratelů
9.

Maty ve hvězdách
Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh
4 epizod
6 odběratelů
10.

Tah Na Branku
Podcast o nejpopulárnějším sportu planety! Nezapomenutelné příběhy fotbalu i situace okolo aktuálního dění!
1 epizoda
0 odběratelů
11.

Brdění
Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
2 odběratelé
13.

Waldorf Semily on air!
Radiodokument, rozhlasový příběh, autorská povídka. Projekty vzniklé během divadelního kurzu studentů 3. ročníku waldorfského lycea v Semilech.
3 epizod
0 odběratelů
14.

Fotbal v Kostkách
Podcast Okresního fotbalového svazu Příbram nejen o amatérských fotbalových soutěžích v okrese Příbram společně uvádí Pavel Chán, předseda OFS Příbram a Jan Hadraba sekretář OFS Příbram. Sledujte nás na instagramu @ofspribram a Youtube kanál @ofspribram
9 epizod
0 odběratelů
15.

Zvířata nejíme
Rozhovory s veganskými aktivisty/kami za osvobození zvířat. http://zviratanejime.cz
20 epizod
12 odběratelů
16.

PodCastle NPÚ
Podcast Národního památkového ústavu o památkách, památkové péči a kulturním dědictví. Rozhovory, reportáže a přehledy novinek ze světa památek. Poslouchejte, co se děje v zámku a v podzámčí.
117 epizod
33 odběratelů
18.

PERSPEDIO
Rádi posloucháte podcasty, ale trápí Vás rozhodovací paralýza: "Jakou epizodu si dát do fronty?" Pořad PERSPEDIO prochází, co se teď řeší na našich podcastových platformách, aby ušetřil Váš čas, nervy a v neposlední řadě i ušní bubínky. PERSPEDIO navazuje na dřívější po…
12 epizod
5 odběratelů
19.

Ve znamení blížence
Vítej u mého podcastu! Pokud jsi tu nový/á, doporučuji začít nejnovějším vydaným podcastem, protože se pořád snažím zlepšovat! Tento podcast je o mladý holce, co se narodila ve znamení blížence. Charakteristikou tohoto znamení je to, že osoba blížence se skládá z více o…
19 epizod
0 odběratelů
21.

Audio – ŘK farnost Olomouc – Hodolany
Farní kostel Panny Marie Pomocnice křesťanů
1 epizoda
0 odběratelů
22.

Nežbudeokruh
Spolek AutoMat prosazuje lepší prostředí pro kvalitní život ve městě. Podporujeme veřejnou, pěší a cyklistickou dopravu i rozumné používání aut. Přinášíme inspiraci z evropských metropolí a aktivizujeme lidi k pozitivní proměně ulic a veřejného prostoru. O tom všem také…
5 epizod
1 odběratel
25.