Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Mám na to olej
Vítej u mého podcastu, ve kterém ti povím mé postřehy a zkušenosti ohledně esenciálních olejů. Vše hezky česky, srozumitelně, bez příkras a snad i s dávkou humoru. 🙂 Takže pokud tě lákají úžasně voňavé oleje a taky všechna jejich kouzla a čáry, tak jsi tady naprosto sp…
16 epizod
0 odběratelů
1.

Fotbalově s Bielsistou
Milujeme fotbal a vzhledem k tomu, že bychom o něm stejně mluvili tak jak tak, rozhodli jsme se naše myšlenky jednou za čas shrnout prostřednictvím podcastu. Chceme otevírat originální témata, kterým bude společným jmenovatelem právě fotbal. Kromě prezentace našich úvah…
7 epizod
7 odběratelů
2.

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké
Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá…
12 epizod
0 odběratelů
5.

Fitness věda
Věda je kámoš, my jí žijeme a převádíme do podoby, kterou pochopí každý. Naším revírem je fitness, proto se můžeš těšit na témata, která ti pomůžou správně trénovat,,zorientovat se ve světě kalorií, naučit se pracovat s motivací, i pochopit, které doplňky stravy by ti d…
38 epizod
115 odběratelů
6.

Meaning of (Skeptical) Life
Pan Psax, El léñas, Ameely a Lichlelle vážně a převážně nevážně hovoří o skepticismu, skeptickém hnutí, vědě a pseudovědě, a věcech podobných. Amatérský podcast - snížená kvalita vynahrazována nadšením tvůrců. Poslech doporučuje jeden z 9,766×10na46. homeopatů! Kontakt…
25 epizod
1 odběratel
8.

(S)TALK
Dámy & pánové, je mi ctí vás přivítat u mého pořadu s názvem (S)TALK. Jedná se o podcastovou serii pořadů, ve které si budu zvát hosty, odborníky či jiné zajímavé osobnosti a budu s nimi diskutovat na různá témata. Mimo jiné jsem také YouTuber, streamer a tvůrce dalšího…
3 epizod
0 odběratelů
9.

Neděkuj.cz
Krátké a výživné podcasty převážně o třech oblastech: Oblast peněz si maximálně zjednodušíme a procvičíme jak co nejrychleji dostat do stavu obezity, ne naší postavu, ale naší peněženku. Navíc bez hledání investičních šamanů, ale prostým zapojením svého mozku. Oblast p…
56 epizod
113 odběratelů
10.

Deník.cz - Evropa pro Čechy
Projekt Evropa pro Čechy, který řídí evropský editor Deníku Luboš Palata, je nejdéle vysílaný podcast o Evropské unii v českých médiích. V prosinci vstoupí do svého čtvrtého roku vysílání. Svým rozsahem jde o projekt, který nemá v českých médiích obdobu.
0 epizod
1 odběratel
11.

Hofburg Vídeň – Císařská apartmá, Sisi Museum, Stříbrná komnata
Až do roku 1918 byl rozlehlý hradní komplex v srdci Vídně politickým centrem monarchie. Dnes plní stejnou funkci v demokratickém Rakousku. Tam, kde tvořil osvícenský panovník císař Josef II. své revoluční reformy, kde zasedal a upravoval mezinárodní vztahy Vídeňský kong…
72 epizod
16 odběratelů
12.

O bubnu a lidech
Povídání s bubeníky z našich luhů a hájů nejen o samotném bubnování a tolik milovaném „gearu“. Autory pořadu jsou bubeníci Martin Hrabal (Thom Artway) a Tonda Procházka (teepee). Díky, že nás posloucháte! IG: @obubnualidech FB: @obubnualidech Podněty, připomínky: o…
6 epizod
0 odběratelů
13.

PotCast
Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda
2 epizod
0 odběratelů
14.

Truecast
Truecast vznikol pre všetkých marketérov či brand manegérov, ktorý sa zaujímajú o svet influencer marketingu. Venovať sa budeme aktuálnym trendom, sociálnym sieťam, tvorbe obsahu, ai rozoberieme si i niektoré z našich case studies. Prizveme si zaujímavých hostí z radov…
2 epizod
0 odběratelů
17.

REDEFINING RECRUITMENT
Chcete se stát moderním odborníkem v oblasti lidských zdrojů? Chcete flexibilní pracovní poměr a jisté uplatnění na trhu práce? Recruitment Academy vám pomůže s otázkami ohledně nejmodernějších postupů a nástrojů v HR.
12 epizod
0 odběratelů
18.

můj malý život
můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx
3 epizod
0 odběratelů
20.

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína
Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty…
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Přes Limit - Podcast
Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak často děláte jakoukoli činnost přes limit?
9 epizod
0 odběratelů
22.

Vylíčeno
Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest…
6 epizod
1 odběratel
23.

Marketingová hrana
Podcast Marketingová hrana propojuje témata marketingu, budování zaměstnavatelské značky, lidských zdrojů a všeho, co s tím souvisí. Poslechem získáte přístup k inspirativním příběhům, názorům a příkladům z praxe, které vám pomohou být v těchto oblastech úspěšní. Podcas…
6 epizod
0 odběratelů
24.

Coffee Time
Podcast o udržitelnosti. Eliška a Standa z Fairtrade ČS si do studia zvou hosty, kteří se ve svém životě věnují tématům udržitelné budoucnosti, důstojné práce, globální spravedlnosti a odpovědného spotřebitelství. Rozhovory: Eliška Kratochvílová Produkce: Stanislav Ko…
2 epizod
0 odběratelů
25.