Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Konektor podcast
Hudebně/zábavný, publicistický podcast. Dva mediální matadoři Petr Meškán (ČRo, ČT nebo vydavatelství EMI) a Ondřej Hellebrant (Rock Rádio nebo Rádio Faktor) pravidelně glosují dění nejen na české hudební scéně.
186 epizod
66 odběratelů
2.

můj malý život
můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx
3 epizod
1 odběratel
3.

Na Jedno Kafe
Ahoj, jsem Kristián z Jedno Kafe - Espresso & Brew baru v centru Liberce. Pravidelně u nás v kavárně pořádáme různé akce a chtěli jsme, aby po nich zůstala i jiná památka než vzpomínka. Proto vznikl podcast, díky kterému se můžete spolu s námi zastavit Na Jedno Kafe s v…
18 epizod
14 odběratelů
4.

BuďteYellow! - YellowCouch Podcast
Podcast Filipa Hrkala a Václava Coubala. Pro vrcholové manažery, personalisty a všechny, které zajímá aktuální dění na trhu. Rozhovory se zajímavými osobnostmi z řad majitelů firem, předních manažerů, HR odborníků a novinářů. Hosté vás "na žlutém gauči" seznámí se svým…
4 epizod
0 odběratelů
5.

Finanční rádce Frekvence 1
„Při krachu banky o své peníze nepřijdete, za 7 pracovních dní je máte zpátky“, říká Renáta Kadlecová, výkonná ředitelka Garančního systému finančního trhu. K čemu Garanční systém slouží a co znamená, že je můj vklad pojištěný, se dozvíte v našem podcastu Finanční rádc…
4 epizod
6 odběratelů
6.

Vylíčeno
Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest…
6 epizod
1 odběratel
7.

Icing Podcast
Icing se začátkem nové NHL sezóny slaví první výročí své existence v oblasti rozboru sportu. Bohužel, 15 minut před kamerou vždycky uteče jako voda a my toho máme na jazyku mnohem víc, než kolik můžeme říct. Jelikož nám přišlo, že je škoda obírat vás o detailnější rozbo…
36 epizod
14 odběratelů
8.

Koloběžkový podcast – kolobcast
Všechno, co jste chtěli vědět o koloběžkách, ale báli jste se zeptat. Koloběžkový podcast – kolobcast webu Priblizovadla.cz, který přináší odborné testy koloběžek a příslušenství, rady a tipy, jak vybrat nejlepší model pro různé využití, jak jezdit na těchto skvělých st…
24 epizod
14 odběratelů
10.

PrFcast
Podcast Studentské komory AS PrF MU na témata týkající se studia, fakulty a života na ní. Moderuje Jan Tříska a Michaela Zvancigerová.
8 epizod
0 odběratelů
11.

Budějckej podcast
Otevřete dveře na Budějovicko a poznejte místní obyvatele, kulturu, zajímavá místa a podniky. Ideální k poslechu, až pojedete k nám na jih.
36 epizod
11 odběratelů
12.

Pytlíkov comedy
Komici Norbert Lichý, Jiří Sedláček, David Viktora a Vladimír Mráz v nové komediální show, volně navazující na seriál Pytlíkov, vysílaný v České televizi. Satira, vycházející z reálných zpráv politického a společenského života, investigativní novinařina a skvělý vyšetřo…
153 epizod
49 odběratelů
14.

Tiebreak Tennis Podcast
Novinky, glosy, analýzy a zajímavosti ze světa tenisu - to vše je součástí našich podcastů, které pravidelně tvoří naši redaktoři. Každý tenisový fanoušek si v nich jistě přijde na své. Věříme, že se Vám budou líbit a stanete se jejich stálými posluchači!
35 epizod
1 odběratel
15.

Vařte s námi
Rubrika, ve které se sice vaří, ale recept není tím nejdůležitějším. Všechny díly podcastu Vařte s námi můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
35 epizod
4 odběratelé
16.

Fascinating Academy
16 let se zabývám řízením lidí. Navzdory všem teoriím z oblasti lidských zdrojů jsem přesvědčen, že se s lidmi a k lidem má mluvit. Viděl jsem spoustu manažerů, kteří nemohli vystupovat jako lídři, viděl jsem spoustu obchodníků, kteří neprodávali své produkty, viděl jse…
8 epizod
9 odběratelů
17.

Stěrcast V Housce
Improvizovaný podcast servírovaný v křupavé housce. Nikdy nevíte, co přijde a nevědí to ani samotní moderátoři.
1 epizoda
0 odběratelů
19.

RADOST
Skupina žáků Střední školy JEDNARADOST v Poděbradech. Dělá rozhovory s lidmi ze školy, ze školství. Ptají se na otázky o osobním životě, kariéře.
1 epizoda
0 odběratelů
21.

Talkshow Radia Wave
Razie na bránice slušných lidí, pohřeb historie a znovuzrození dadaismu v osmdesáti minutách. Talkshow Radia Wave se natáčí pětkrát ročně před živým publikem v pražském Divadle Archa. Moderátoři Aleš Stuchlý, Vít Schmarc a Prokop Vejda v ní zpovídají zajímavé hosty z ne…
8 epizod
10 odběratelů
22.

Host Radiožurnálu Sport
Dopolední rozhovory s hosty ze sportovního prostředí, které nikde jinde neuslyšíte. Všechny díly podcastu Host Radiožurnálu Sport můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
73 epizod
38 odběratelů
25.