Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Mám na to olej

Mám na to olej

Vítej u mého podcastu, ve kterém ti povím mé postřehy a zkušenosti ohledně esenciálních olejů. Vše hezky česky, srozumitelně, bez příkras a snad i s dávkou humoru. 🙂 Takže pokud tě lákají úžasně voňavé oleje a taky všechna jejich kouzla a čáry, tak jsi tady naprosto sp

16 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Fotbalově s Bielsistou

Fotbalově s Bielsistou

Milujeme fotbal a vzhledem k tomu, že bychom o něm stejně mluvili tak jak tak, rozhodli jsme se naše myšlenky jednou za čas shrnout prostřednictvím podcastu. Chceme otevírat originální témata, kterým bude společným jmenovatelem právě fotbal. Kromě prezentace našich úvah

7 epizod

7 odběratelů

2.

Obrázek podcastu KryptoVláďa

KryptoVláďa

Novinky a praktické informace ze světa Etherea a DeFi

34 epizod

1 odběratel

3.

Obrázek podcastu HCKY HUNT

HCKY HUNT

Hokejový podcast show HCKY HUNT, kde hosty vyzpovídá Lukáš Svoboda

1 epizoda

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá

12 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Fitness věda

Fitness věda

Věda je kámoš, my jí žijeme a převádíme do podoby, kterou pochopí každý. Naším revírem je fitness, proto se můžeš těšit na témata, která ti pomůžou správně trénovat,,zorientovat se ve světě kalorií, naučit se pracovat s motivací, i pochopit, které doplňky stravy by ti d

38 epizod

115 odběratelů

6.

Obrázek podcastu EuroFotbal.cz

EuroFotbal.cz

Podcast by EuroFotbal.cz

2 epizod

1 odběratel

7.

Obrázek podcastu Meaning of (Skeptical) Life

Meaning of (Skeptical) Life

Pan Psax, El léñas, Ameely a Lichlelle vážně a převážně nevážně hovoří o skepticismu, skeptickém hnutí, vědě a pseudovědě, a věcech podobných. Amatérský podcast - snížená kvalita vynahrazována nadšením tvůrců. Poslech doporučuje jeden z 9,766×10na46. homeopatů! Kontakt

25 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu (S)TALK

(S)TALK

Dámy & pánové, je mi ctí vás přivítat u mého pořadu s názvem (S)TALK. Jedná se o podcastovou serii pořadů, ve které si budu zvát hosty, odborníky či jiné zajímavé osobnosti a budu s nimi diskutovat na různá témata. Mimo jiné jsem také YouTuber, streamer a tvůrce dalšího

3 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Neděkuj.cz

Neděkuj.cz

Krátké a výživné podcasty převážně o třech oblastech: Oblast peněz si maximálně zjednodušíme a procvičíme jak co nejrychleji dostat do stavu obezity, ne naší postavu, ale naší peněženku. Navíc bez hledání investičních šamanů, ale prostým zapojením svého mozku. Oblast p

56 epizod

113 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Deník.cz - Evropa pro Čechy

Deník.cz - Evropa pro Čechy

Projekt Evropa pro Čechy, který řídí evropský editor Deníku Luboš Palata, je nejdéle vysílaný podcast o Evropské unii v českých médiích. V prosinci vstoupí do svého čtvrtého roku vysílání. Svým rozsahem jde o projekt, který nemá v českých médiích obdobu.

0 epizod

1 odběratel

11.

Obrázek podcastu Hofburg Vídeň – Císařská apartmá, Sisi Museum, Stříbrná komnata

Hofburg Vídeň – Císařská apartmá, Sisi Museum, Stříbrná komnata

Až do roku 1918 byl rozlehlý hradní komplex v srdci Vídně politickým centrem monarchie. Dnes plní stejnou funkci v demokratickém Rakousku. Tam, kde tvořil osvícenský panovník císař Josef II. své revoluční reformy, kde zasedal a upravoval mezinárodní vztahy Vídeňský kong

72 epizod

16 odběratelů

12.

Obrázek podcastu O bubnu a lidech

O bubnu a lidech

Povídání s bubeníky z našich luhů a hájů nejen o samotném bubnování a tolik milovaném „gearu“. Autory pořadu jsou bubeníci Martin Hrabal (Thom Artway) a Tonda Procházka (teepee). Díky, že nás posloucháte! IG: @obubnualidech FB: @obubnualidech Podněty, připomínky: o

6 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu PotCast

PotCast

Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda

2 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Jsem DIVNEJ

Jsem DIVNEJ

Můj pohled na svět, moje reakce a záznam mých myšlenek.

7 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Truecast

Truecast

Truecast vznikol pre všetkých marketérov či brand manegérov, ktorý sa zaujímajú o svet influencer marketingu. Venovať sa budeme aktuálnym trendom, sociálnym sieťam, tvorbe obsahu, ai rozoberieme si i niektoré z našich case studies. Prizveme si zaujímavých hostí z radov

2 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu REDEFINING RECRUITMENT

REDEFINING RECRUITMENT

Chcete se stát moderním odborníkem v oblasti lidských zdrojů? Chcete flexibilní pracovní poměr a jisté uplatnění na trhu práce? Recruitment Academy vám pomůže s otázkami ohledně nejmodernějších postupů a nástrojů v HR.

12 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Lidovky.cz

Lidovky.cz

Podcast serveru Lidovky.cz

73 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína

Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty

1 epizoda

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Přes Limit - Podcast

Přes Limit - Podcast

Už jste někdy přemýšleli nad tím, jak často děláte jakoukoli činnost přes limit?

9 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Vylíčeno

Vylíčeno

Podcast od vizážistky nejen pro vizážistky, kde s vámi budu sdílet své zkušenosti nejen ohledně štětců, barev a kosmetiky, ale taky z podnikání, budování své značky a seberozvoje, bez kterého by ani jedno z toho nešlo. Vylíčím vám zkrátka všechno, co jsem během své cest

6 epizod

1 odběratel

23.

Obrázek podcastu Marketingová hrana

Marketingová hrana

Podcast Marketingová hrana propojuje témata marketingu, budování zaměstnavatelské značky, lidských zdrojů a všeho, co s tím souvisí. Poslechem získáte přístup k inspirativním příběhům, názorům a příkladům z praxe, které vám pomohou být v těchto oblastech úspěšní. Podcas

6 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Coffee Time

Coffee Time

Podcast o udržitelnosti. Eliška a Standa z Fairtrade ČS si do studia zvou hosty, kteří se ve svém životě věnují tématům udržitelné budoucnosti, důstojné práce, globální spravedlnosti a odpovědného spotřebitelství. Rozhovory: Eliška Kratochvílová Produkce: Stanislav Ko

2 epizod

0 odběratelů

25.