Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

SHOW PANA HAĎÁKA
Pan Haďák ve své show zpovídá osobnosti, vycházející hvězdy a legendy POŽÁRNÍHO SPORTU. Pořad plný zábavy, zajímavých informací a také alkoholu.
32 epizod
0 odběratelů
1.

Histor(k)y
Je tady první český podcast o historii, který může bavit každého! :) Histor(k)y jsou podcast jednoho pana učitele o minulosti, která je plná zajímavých, napínavých, neuvěřitelných a bizarních příběhů. Ať už jsi žák odsouzený k dvěma hodinám dějepisu týdně, dějepisář hl…
9 epizod
467 odběratelů
2.

MIKE CHECK
MIKE CHECK. Podcast zaměřující se na témata, která si zaslouží být rozřešena a probrána. Hledáme nové úhly pohledu, jdeme do hloubky a nebojíme se ani palčivých témat. Uvádí Gumi a podcast můžeme registrovat i jako videobsah. Vychází exkluzivně na Klubovně. Bonusou verz…
5 epizod
0 odběratelů
3.

Podcast jako bič
Zvídavý básník Jindra Bíč přichází s Podcastem jako bič. Nechte se poučit a inspirovat nevšedními životními příběhy, které s sebou hosté za mikrofonem do jeho podcastu pravidelně přinášejí. Tento podcast podporuje Modrá Pyramida.
11 epizod
5 odběratelů
4.

5th Quarter Podcast
Přichází zbrusu nový podcast Vysočiny Gladiators! Za mikrofonem se budete potkávat s ostříleným Jirkou Kalembou, který bude zpovídat hráče a členy organizace tak, aby jste se co nejvíce dostali do dění a dozvěděli se i informace a story ze zákulisí. Prvními hosty jsou t…
4 epizod
0 odběratelů
5.

Mirek Pakr
Jsem kameraman regionální televize, tvořím videa, létám s dronem, mluvím na mikrofon, kdysi jsem dělal moderátora v rádiu. Rád k svojí práci používám i mobil iPhone.
1 epizoda
0 odběratelů
6.

Dětské rádio Mělník
Ahoj, jsme dětské internetové rádio z Mělníka, které vysílají samotné děti pro každého koho zajímá jejich názor a pohled na svět.
548 epizod
7 odběratelů
7.

Oooh! Podcast
Regular dose of hiphop, wonky grooves and soul music provided by DTonate & Pauser. Always check for new episodes on www.oooh.cz!
14 epizod
1 odběratel
11.

the World of OOOOX podcast
STUDIO INTERIÉROVÉ ARCHITEKTURY.Vítejte ve světě OOOOX, kde představíme co děláme, co nás baví a čím žijeme.
12 epizod
2 odběratelé
13.

KUMST
KUMST je kreativní hub v centru Brna, kde se zaměřujeme na podporu podnikání v kulturních a kreativních průmyslech. Poskytujeme konzultační podporu, kultivujeme komunitu zasídlených tvůrců a součástí našeho obsahu je i kurátorovaný program přednášek, diskusí a workshopů…
6 epizod
0 odběratelů
14.

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké
Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá…
12 epizod
0 odběratelů
17.

PotCast
Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda
2 epizod
0 odběratelů
19.

můj malý život
můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx
3 epizod
0 odběratelů
21.

Truecast
Truecast vznikol pre všetkých marketérov či brand manegérov, ktorý sa zaujímajú o svet influencer marketingu. Venovať sa budeme aktuálnym trendom, sociálnym sieťam, tvorbe obsahu, ai rozoberieme si i niektoré z našich case studies. Prizveme si zaujímavých hostí z radov…
2 epizod
0 odběratelů
22.

REDEFINING RECRUITMENT
Chcete se stát moderním odborníkem v oblasti lidských zdrojů? Chcete flexibilní pracovní poměr a jisté uplatnění na trhu práce? Recruitment Academy vám pomůže s otázkami ohledně nejmodernějších postupů a nástrojů v HR.
12 epizod
0 odběratelů
23.

Kdo stojí za projektem Dr. Disciplína
Dnes se dozvíte příběh mladého kluka s velkým snem a odhodláním dokázat něco velkého, který si uvědomuje, že bez akce se nikdy nic neudělá samo a proto tento projekt vznikl. Dozvíte se vše o jeho životu od narození až po současnost, od těch nejlepších vzpomínek až po ty…
1 epizoda
0 odběratelů
25.