Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu In Women We Believe

In Women We Believe

Ahoj! Moje jméno je Klaudie (@klaudie___) a cílem tohoto projektu je dělat rozhovory s úspěšnými ženami z Česka, Slovenska i jiných zemí a takto inspirovat ostatní holky k tomu, aby si šly za svými sny. V každé epizodě se nějáká žena podělí o svůj příběh. Doufám, že se

17 epizod

9 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Rozhovory pro učení na dálku

Rozhovory pro učení na dálku

Učení na dálku vytváří mnoho výzev nejen pro učitele, ale také děti a jejich rodiče. Jak často si uvědomujeme, že žádný učený z nebe nespadl? Informačními rozhovory s různými osobnostmi – odborníky, učiteli nebo i rodiči, chceme reagovat na současnou situaci ve společno

11 epizod

1 odběratel

2.

Obrázek podcastu #mojeargo na vlnách

#mojeargo na vlnách

Podcast nakladatelství Argo s lidmi, kteří knihami žijí.

37 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu StyleBrunch

StyleBrunch

Satire. Wine. and Art. Aneb články lifestylového magazínu v audio podobě pro každého, kdo nemá čas na čtení nebo chuť. Populární rubriky namluvené samotnými autory. Příběhy, vztahy, móda i vážnější témata. Protože brunch nemusí být pouze v sobotu.

17 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu For Czech speakers (Pro česky mluvící)

For Czech speakers (Pro česky mluvící)

Our audiobooks and podcasts for Czech speakers Naše audioknihy a podcasty pro česky mluvící https://penguinaudiobook.com/cs/ https://persepolisvillage.com/product-category/for-czech-speaking-people/

0 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Sales & byznys s Davidem Kolářem

Sales & byznys s Davidem Kolářem

Byznysová témata, zkušenosti, návody a postupy z praxe. Sales, social selling, obchodní strategie a procesy, digitalizace a automatizace obchodu.

15 epizod

17 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Zelenobílý podcast

Zelenobílý podcast

Podcast o Bohemians Praha 1905

5 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Past Gas by Donut Media

Past Gas by Donut Media

Donut's Nolan Sykes and Joe Weber walk you through incredible stories behind your favorite cars and manufacturers. Episodes include underground Japanese racing clubs, bitter racing rivalries, and how some of your favorite classic cars came to be. Listen and find out why

329 epizod

8 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Dvě deci a chlebíček

Dvě deci a chlebíček

Podcast, ve kterém vás budeme zvát do divadla 3x za minutu. Na instagramu nás najdete jako @dvedeciachlebicek. Dvě deci a chlebíček je první nezávislý podcast o divadle. Lavíruje mezi klábosením o kvalitě chlebíčků a reflexí českých scén. Podcast vznikl i proto, že tuze

45 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Příbram v podcastu

Příbram v podcastu

Představení osobností z oblasti kultury a sportu, které mají blízko k Příbrami

10 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Driskeho podcast

Driskeho podcast

Pokec o Fifě, o fotbalovém dění se speciálními hosty.

23 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu ROZHOWORY

ROZHOWORY

Hovory o tom, jaké to je, když se vám waldorf dostane pod kůži, trefí vás do hlavy, nebo se vám jen tak připlete do cesty.

6 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Potterless

Potterless

Join Mike Schubert, a grown man reading the Harry Potter series for the first time, as he sits down with HP fanatics to poke fun at plot holes, make painfully incorrect predictions, and bask in the sassiness of the characters. Schubes and his guests cover a portion of t

229 epizod

21 odběratelů

13.

Obrázek podcastu BaNaNaDUBSTEP

BaNaNaDUBSTEP

Úvodní epizoda českého podcastu o dubstepu

1 epizoda

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu KUMST

KUMST

KUMST je kreativní hub v centru Brna, kde se zaměřujeme na podporu podnikání v kulturních a kreativních průmyslech. Poskytujeme konzultační podporu, kultivujeme komunitu zasídlených tvůrců a součástí našeho obsahu je i kurátorovaný program přednášek, diskusí a workshopů

6 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Četkast na Filmovce

Četkast na Filmovce

Podcast z Letní filmové školy v Uherském Hradišti.

9 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu EDUZOR

EDUZOR

Eduzor je platfoma, kde se setkávají názory a zkušenosti týkající se vzdělání, výchovy a mezilidských vztahů. Eduzor nabízí prostor všem, kteří chtějí pokročit kupředu, vystoupit ze zajetých kolejí a dál se vzdělávat.

3 epizod

1 odběratel

17.

Obrázek podcastu Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Podcast žáků Vyšší odborné školy herecké

Vyšší odborná škola herecká má za sebou již dvacet dva absolventských ročníků. Řada bývalých studentů nalezla po absolutoriu angažmá v renomovaných pražských či regionálních divadlech (L. Špiner, P. Mikeska, R. Zima, T. Kostková, M. Šimůnek a další), jiní vykonávají prá

12 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

pavel ondra, podcast o nevidomých pro vidomé.

Podcast by pavel ondra

4 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu PotCast

PotCast

Podcast ze zákulisí našich zhulených sessions z pražské metropole. Moderátoři: Michael Falta, Filip Hromas, Tibor Svoboda

2 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Jsem DIVNEJ

Jsem DIVNEJ

Můj pohled na svět, moje reakce a záznam mých myšlenek.

7 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu můj malý život

můj malý život

můj malý život. podcast především o knihách a psaní, ale zároveň o mně. způsob spojení se s mými čtenáři a mé ranty na knížky. vítejte! můj wattpad: laheyx

3 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Truecast

Truecast

Truecast vznikol pre všetkých marketérov či brand manegérov, ktorý sa zaujímajú o svet influencer marketingu. Venovať sa budeme aktuálnym trendom, sociálnym sieťam, tvorbe obsahu, ai rozoberieme si i niektoré z našich case studies. Prizveme si zaujímavých hostí z radov

2 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu REDEFINING RECRUITMENT

REDEFINING RECRUITMENT

Chcete se stát moderním odborníkem v oblasti lidských zdrojů? Chcete flexibilní pracovní poměr a jisté uplatnění na trhu práce? Recruitment Academy vám pomůže s otázkami ohledně nejmodernějších postupů a nástrojů v HR.

12 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Lidovky.cz

Lidovky.cz

Podcast serveru Lidovky.cz

73 epizod

0 odběratelů

25.