Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Moje cesta k Bohu

Moje cesta k Bohu

Bůh ke mne promluvil poprvé před 5 lety. Od té doby jsem na té úžasné cestě k němu. Poznávám ho. Hledám ho. Vím, ze je uvnitř mě. Vím ze mě tělo je bozi chrám. Vím ze jsem v Nem. A tak se učím naslouchat. Ten tichý šepot v mem srdci. Duch svatý mě vede. Ježíš je Pán a K

42 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Bez Zkratky Podcast

Bez Zkratky Podcast

Bez Zkratky je podcast o podnikání, kariérním růstu a disciplíně bez iluzí a bez zkratek. Podcastem provází Jan Netolička, co-founder a CEO softwarové agentury Blaze, a Pavel Sedláček, freelancer a tvůrce, který buduje projekty a osobní značku napříč světem. Dva různé p

3 epizod

1 odběratel

2.

Obrázek podcastu odeDna... a dál;)

odeDna... a dál;)

Podcast o skutečných příbězích lidí, kteří se odrazili ode dna a našli cestu vzhůru... Celá verze podcastu na HeroHero.

39 epizod

2 odběratelé

3.

Obrázek podcastu Město pro život

Město pro život

Arnika je česká nezisková organizace, která od roku 2001 spojuje lidi usilující o lepší životní prostředí. Naším posláním je chránit přírodu a zdravé prostředí pro budoucí generace doma i ve světě. Dlouhodobě prosazujeme méně odpadů a nebezpečných látek, živé řeky a pe

12 epizod

3 odběratelé

4.

Obrázek podcastu Prostor

Prostor

Architektura, design, umění

4 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu HOKEJ ZBLÍZKA

HOKEJ ZBLÍZKA

Podcastová série v režii klubu HC Letci Letňany zabývající se aktuálními i dlouhodobými tématy (nejen) uvnitř hokejového prostředí. Hosté se skrze své názory konfrontují v panelové diskuzi, čímž otevírají celospolečenské problémy sportovního s

6 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Zlatá hodinka

Zlatá hodinka

🌅 Zlatá hodinka | Podcast 🎙️ Rozhovory o fotografii, videu a kreativním životě 🗓️ Nový díl každých 14 dní

6 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Richcast...Asi Tak...

Richcast...Asi Tak...

Nezáleží na tom jestli je to fotbalista, herec, zpěvák, zedník nebo třeba prodavačka, s každým rád hodím pokec. Nezávislý, necenzurovaný, prostě přirozený pokec

22 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Tvořím jinak, tvořím srdcem

Tvořím jinak, tvořím srdcem

Tvořím jinak, tvořím srdcem je projekt, který rozvíjí naši osobnost komplexně a používá nejmodernější nástroje osobního rozvoje, včetně nových metod, jako je tvůrčí koučink založený na hormonech štěstí, meditace, cvičení Chi-Kung, vizualizace záměru a mnoho dalších.

9 epizod

2 odběratelé

9.

Obrázek podcastu Thomas Aligher

Thomas Aligher

Jsem obyčejný kluk, který se rád dívá na svět jinak :-) https://www.zemaneclubos.com/

78 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Dvě Křupky

Dvě Křupky

My si na DÁMY NEHRAJEM😎 🎙️Skoro babský podcast *bez cenzury >Byznys, děti a to, o čem se nemluví🤫

35 epizod

2 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Otevřeni umění, otevřeni Evropě

Otevřeni umění, otevřeni Evropě

Podcast ZUŠ Vysoké Mýto, ve kterém vám přiblížíme, co všechno se u nás ve škole děje – nejen umělecké projekty a aktivity našich žáků, ale i to, kam nás v rámci programu Erasmus+ zavede naše cesta Evropou. Těšit se můžete na rozhovory se žáky, absolventy i hosty ze zahr

4 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Před kostelem

Před kostelem

Týdeník přinášející rozhovory s inspirativními lidmi z křesťanského prostředí.

64 epizod

3 odběratelé

13.

Obrázek podcastu Strážce bohatství

Strážce bohatství

Podcast Tomáše Jelínka o financích, nástupnictví a wealth managementu. Zaposlouchejte se do atraktivních příběhů současných českých rentiérů a sami zhodnoťte, nakolik je jejich cesta shodná s tou vaší. Jsou to totiž lidé jako jsme my všichni. Zvládli ale dosáhnout finan

40 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu beautie

beautie

Co pojem krása představuje? Je krása pro dnešní svět důležitá? Podcast Terezy Popovič s názvem beautie je nejen ironickým pohledem na kult krásy kolem nás. Přináší rozhovory s inspirativními hosty, trendy a zodpoví otázky, na které jste hledali odpověď.

53 epizod

8 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Klub NESMRTELNÝCH

Klub NESMRTELNÝCH

Podcast o zdraví, dlouhověkosti a nesmrtelnosti. 5 dnů v týdnu očekávej krátkou epizodu v rozsahu 5-10 min na jedno téma (filosofie, trénink, energie, regenerace, biohacking). Pro více informací sleduj IG @klubnesmrtelnych nebo web www.klubnesmrtelnych.cz Tyto podcasty

73 epizod

7 odběratelů

16.

Obrázek podcastu škola Heřmánek

škola Heřmánek

V podcastu uveřejňujeme otázky, které nás v základní škole a ve střední škole zajímají.

9 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Patrik Šebek

Patrik Šebek

Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)

5 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu UMĚNÍ MOŽNÉHO

UMĚNÍ MOŽNÉHO

Politika pro náročné. Podcast odborníků na českou, evropskou i mezinárodní politiku z Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity.

5 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu MY 2.0

MY 2.0

Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a

1 epizoda

4 odběratelé

20.

Obrázek podcastu NK Podcast

NK Podcast

NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.

9 epizod

14 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Tipy pro začínající podcastery

Tipy pro začínající podcastery

Audio příručka základních pravidel pro začínající podcastové tvůrce. Co by vás zajímalo? IG @jakubvilis

51 epizod

2 odběratelé

22.

Obrázek podcastu Učitelky na Kafíčku

Učitelky na Kafíčku

Tři učitelky češtiny a milovnice dobré kávy se rozhodly začít s podcastem o české a světové literatuře. Disclaimer: Důvěřuj, ale prověřuj. I mistr tesař se někdy utne!

24 epizod

3 odběratelé

23.

Obrázek podcastu Pražská kavárna

Pražská kavárna

Pražská kavárna je podcast o aktivních lidech v Praze, kteří mění naše okolí. Jde o politiky, novináře, moderátory, ale i kapacity ve svých oborech a nadšené mladé lidi.

3 epizod

0 odběratelů

24.