Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Kulový Blesk

Kulový Blesk

Před Kulovým Bleskem se žádný filmový ani seriálový hit neschová. Každou středu se můžete těšit na zasvěcené a zábavné recenze, jiskřivé tipy a žhavé novinky od Marka Slováka, Marušky Barešové a mnoha hostů. Premium díly, videopodcasty a další bonusy naleznete na Blesk.

60 epizod

12 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Zdraví v kostce

Zdraví v kostce

Když si hodíme kostkou, platí, že ať nám padne jakékoliv číslo, posune nás vždy dál. I v péči o zdraví je důležitější naše aktivita jako taková než její jednorázová velikost. Podcast Zdraví v kostce Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra České republiky se na otázky k

27 epizod

67 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Děláme si to samy

Děláme si to samy

Podcast o všem, co nás zajímá. S humorem, správnou dávkou sebemrskačství a útěchou pro všechny, kteří se rozhodli nebrat se tak vážně. „Život je hrozný – tak kam se půjdem najíst?“ Woody Allen

13 epizod

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Podcast ČEA

Podcast ČEA

Inspirativní podcasty - to nejlepší z projektů a programů České evangelikální aliance

22 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Na plk: Úniky za ptáky

Na plk: Úniky za ptáky

Na plk: Úniky za ptáky je odlehčený podcast Dany a Matyáše Adamových pro ty, kteří milují ptáky a často o tom ještě ani neví. Podloženo seriózními studiemi, plkáno s nadhledem. Jsme zooložka a ekolog, kteří se již dlouhá léta věnují ornitologii, ochraně přírody a cesto

8 epizod

15 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Tvůrce

Tvůrce

Pro všechny, kteří něco tvoří! Pokud se mám popsat jedním slovem, je to určitě "Tvůrce".

19 epizod

2 odběratelé

6.

Obrázek podcastu Procast

Procast

Tohle je Procast – podcast Proficia, který propojuje marketing a byznys. Každý měsíc vám přinášíme rozhovory s profesionály ze současného marketingového světa.

7 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Ondřej Szturc

Ondřej Szturc

Podcast s tématy zejména o české evangelikální a protestantské církvi! / Teologie / Leadership / Správa církve / Sociologie / Psychologie / Pastorace/ Duchovní formace/ https://youtu.be/AIRCBEZ7Yfw Něco o mně. / Šťastně ženatý / Pastor ESK Havířov / Ročník 1989 / Stud

10 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu FUCK YOUU

FUCK YOUU

10 epizod

1 odběratel

9.

Obrázek podcastu Discast

Discast

2 GOATS co si neberou servítky

1 epizoda

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Mentoring VŠCHT Praha

Mentoring VŠCHT Praha

Audiomedailonky mentorů v programu Poradenského a kariérního centra VŠCHT Praha

18 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Velo fokus ČT sport

Velo fokus ČT sport

Sezónní podcast stanice ČT sport, který se věnuje především silniční cyklistice. Moderátorské duo Saša Tinková a Vojtěch Jírovec pravidelně rozebírá novinky ze závodů i cyklistické komunity. Během velkých závodů přinášejí analýzy už pár minut po skončení jednotlivých et

131 epizod

1 odběratel

12.

Obrázek podcastu Kolektiv

Kolektiv

Prohlédněte si pestrobarevné chodby jedinečné školy skrze podcast Kolektiv. S Barborou Slavíkovou a Emílií Válkovou o studentech, učitelích, tvorbě a životě na waldorfském lyceu v Semilech.

5 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Vika Vell's podcast

Vika Vell's podcast

5 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Kulturní okénko | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Kulturní okénko | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Velikán českého divadla, Jan Werich, za svého života prohlásil: „Já myslím, že civilizace není dobrá, když je bez kultury. Člověk potřebuje ke štěstí a spokojenosti nejenom pohodlí tělesné, ale i duševní. Kultura a civilizace musí jít ruku v ruce.“ A právě této myšlenk

23 epizod

4 odběratelé

15.

Obrázek podcastu Za hranicí peněz

Za hranicí peněz

Podcast, který Vás dostane za hranice financí, protože těmi to jen začíná. Právo, daně, nemovitosti, byznys a nebo prostě život. One man show, ve které sdílím s pokorou mé zkušenosti a znalosti, které jsem nasbíral jak sám, tak hlavně při správě majetků u více než 70 ml

12 epizod

1 odběratel

16.

Obrázek podcastu Pohovory Martina Čermáka

Pohovory Martina Čermáka

Jaká jsou povolání budoucnosti a která v nejbližší době zaniknou? Do čeho investovat čas a peníze? To nám prozradí hosté z řad odborníků a známých osobností.

46 epizod

23 odběratelů

17.

Obrázek podcastu IT a TAK

IT a TAK

ROZHOVORY SE ZAJÍMAVÝMI HOSTY NEJEN Z IT

33 epizod

22 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Cestuj s Mírou

Cestuj s Mírou

Rádi cestujete? Chcete se někam podívat? Nechte se mnou inspirovat, seznamte se s mou zkušeností a třeba vám ona pomůže si užít váš výlet o něco více.

3 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu LAHODNÝ BENEDIKT

LAHODNÝ BENEDIKT

Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové

6 epizod

1 odběratel

20.

Obrázek podcastu DixTalk

DixTalk

Nenáročný pokec s kolegy z Dixons Carphone o tématech spojených s osobním rozvojem a vedením lidí.

3 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Buď ZaVodou

Buď ZaVodou

Rozhodli jsme se to dělat jinak! Měníme způsob, jakým vnímáte penzi. Složité pojmy vysvětlíme, celým procesem vás provedeme a nic neskrýváme. Navíc jednodušeji už to snad ani nejde. Celý proces zabere pár minut a zvládnete ho z pohodlí domova. Nejedeme v tom sami. Jsm

7 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Alterna | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Alterna | Rádio VYŠŠÍ HLAS

Studentské hudební projekty, alternativní kapely. To všechno je náplň pořadu Alterna na rádiu VYŠŠÍ HLAS. Provázet vás budou Mišák Ransdorf, Miky O' Sullivan, Christine Hla Shwe a Jan Skořepa.

30 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Chvilky naděje

Chvilky naděje

Podcastová série o demokracii 🔍 Rozhovory s odborníky, novináři i politology 📜 Historické souvislosti a aktuální dění 🎙Moderuje: Amálie Kovářová Co je to vlastně demokracie? Kdo byl první český aktivista? Je naše společnost opravdu rozdělená? A jakou roli hraje pol

7 epizod

0 odběratelů

24.