Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Moje cesta k Bohu
Bůh ke mne promluvil poprvé před 5 lety. Od té doby jsem na té úžasné cestě k němu. Poznávám ho. Hledám ho. Vím, ze je uvnitř mě. Vím ze mě tělo je bozi chrám. Vím ze jsem v Nem. A tak se učím naslouchat. Ten tichý šepot v mem srdci. Duch svatý mě vede. Ježíš je Pán a K…
42 epizod
0 odběratelů
1.

Postup(ně)
Postup(ně) je podcast pro všechny, kteří chtějí růst vlastním tempem. Je to jako švédský stůl osobního rozvoje. Vybereš si přesně to, co v tu chvíli potřebuješ a na co máš chuť. Podíváme se na širokou škálu témat, jako je zdraví, vztahy, práce, plánování, mindset nebo s…
12 epizod
0 odběratelů
2.

Astrální Akademie
Tvůj plán k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a klidu na duši. 🤍 Vítej ve tvém novém životě.⚡️
30 epizod
23 odběratelů
3.

Poker podcast by Adél
V pokeru jsem už od roku 2010. Vyzkoušela jsem si snad všechny pokerové joby. Byla jsem pokerovou novinářkou, blogerkou, marketingovou manažerkou v poker roomu, pokerovou učitelkou, moderátorkou i sponzorovanou hráčkou. Slyšela jsem nespočet pokerových sehrávek, nadávek…
54 epizod
10 odběratelů
4.

![Obrázek podcastu Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...](https://i.actve.net/youradio_news/shows/3/f/3f53e78a27ad6034e078d1e5ef79e9f8fdd29a25.png)
Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...
Pořád já..pro sebe sám sebou.... Střed, průměr,půlka, do doby než zhebnu....
3 epizod
0 odběratelů
6.

Právníkova sestra
Jsme dva studenti, kteří si řekli, že podcastů není nikdy dost a proto jsme si nahráli svůj. EDIT 2022: Už nejsme studenti, ale podcastů je furt málo, proto jsme se k tvorbě vrátili.
19 epizod
0 odběratelů
7.

Přes Pysky
Dva Petrové, dva mikrofony a názory, o které se nikdo neprosil. 🎙️🔥 Jsme kluci z osmdesátek, co přežili videopůjčovny, vytáčené připojení i první mobily velikosti cihly. 📼📟 Teď jsme se rozhodli, že nastal čas pustit si „přes pysky“ všechno, co nás pálí, baví nebo vy…
6 epizod
0 odběratelů
8.

Eurovizní pokec
Podcast oficiálního českého eurovizního fanwebu ESCArena.cz. Novinky, detailní analýzy, neformální rozhovory, ale i drby o největší hudební soutěži na světě Eurovision Song Contest. Moderuje Štěpán Strejček.
80 epizod
5 odběratelů
9.

Tvořím jinak, tvořím srdcem
Tvořím jinak, tvořím srdcem je projekt, který rozvíjí naši osobnost komplexně a používá nejmodernější nástroje osobního rozvoje, včetně nových metod, jako je tvůrčí koučink založený na hormonech štěstí, meditace, cvičení Chi-Kung, vizualizace záměru a mnoho dalších.
9 epizod
2 odběratelé
10.

Expres Drive
Expres Edrive – podcast plný energie a zábavy Podcast Expres Edrive přináší to nejlepší z oblíbeného odpoledního pořadu rádia Expres FM, který můžete posluchat každý všední den od 16 do 19 hodin. Průvodci pořadem jsou Petr Novák a Michal Plšek, kteří vás v odlehčeném te…
20 epizod
0 odběratelů
11.

Buďte vidět a slyšet
INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uni…
33 epizod
18 odběratelů
13.

Klub NESMRTELNÝCH
Podcast o zdraví, dlouhověkosti a nesmrtelnosti. 5 dnů v týdnu očekávej krátkou epizodu v rozsahu 5-10 min na jedno téma (filosofie, trénink, energie, regenerace, biohacking). Pro více informací sleduj IG @klubnesmrtelnych nebo web www.klubnesmrtelnych.cz Tyto podcasty…
73 epizod
6 odběratelů
14.

Pařanský ráj
Český youtuber a streamer herního kanálu Pařanský ráj. 🎥 YouTube: https://www.youtube.com/ParanskyRaj 🌐 Web: https://www.paranskyraj.cz
4 epizod
0 odběratelů
15.

iDNES LOUNGE
V pořadu iDNES LOUNGE se setkávají lidé z byznysu, politiky a odborné veřejnosti, aby společně s moderátory Vladimírem Vokálem nebo Elen Černou otevřeli nejpalčivější témata dneška.
12 epizod
0 odběratelů
16.

O.N.CAST
Platforma, na které se baví celý Královehradecký kraj🎙️🔥 Dávka příběhů, které nechceš zmeškat🎧
34 epizod
3 odběratelé
18.

Needo Talks
Podcast NEEDo TALKs je o potřebě mluvit, zejména o tématech, kterým se většinová společnost často vyhýbá. Jak vypadá život s handicapem? Eva Nemčková a Lenka Bártová jej díky svým dětem prožívají každý den, stejně jako jejich hosté. NEEDo TALKs přináší rozhovory o vážný…
144 epizod
0 odběratelů
20.

Podcast ČESKÉ STAVBY.cz
Nový podcast o všem, co vás zajímá a co byste měli znát v oblasti stavby, bydlení a zahrady. 🏠 Čeká vás stavba či rekonstrukce domu? ⛏️Chcete zrekonstruovat byt, nebo jen načerpat inspiraci, jak ho útulně a prakticky zařídit? 🪴 Nebo máte chatu, zahradu, milujete př…
100 epizod
27 odběratelů
21.

Tipy pro začínající podcastery
Audio příručka základních pravidel pro začínající podcastové tvůrce. Co by vás zajímalo? IG @jakubvilis
51 epizod
1 odběratel
22.

Afrika
O Africe kolují nejrůznější nepřesnosti a je opředena mnoha stereotypy. Reportér Voxpotu Filip Brychta vás jí provede bez příkras a klišé. Zaměří se na nejpalčivější otázky i aktuální dění. Vydejte se s ním za poznáním kontinentu budoucnosti.
6 epizod
0 odběratelů
25.