Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Moje cesta k Bohu

Moje cesta k Bohu

Bůh ke mne promluvil poprvé před 5 lety. Od té doby jsem na té úžasné cestě k němu. Poznávám ho. Hledám ho. Vím, ze je uvnitř mě. Vím ze mě tělo je bozi chrám. Vím ze jsem v Nem. A tak se učím naslouchat. Ten tichý šepot v mem srdci. Duch svatý mě vede. Ježíš je Pán a K

42 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Postup(ně)

Postup(ně)

Postup(ně) je podcast pro všechny, kteří chtějí růst vlastním tempem. Je to jako švédský stůl osobního rozvoje. Vybereš si přesně to, co v tu chvíli potřebuješ a na co máš chuť. Podíváme se na širokou škálu témat, jako je zdraví, vztahy, práce, plánování, mindset nebo s

12 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Astrální Akademie

Astrální Akademie

Tvůj plán k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a klidu na duši. 🤍 Vítej ve tvém novém životě.⚡️

30 epizod

23 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Poker podcast by Adél

Poker podcast by Adél

V pokeru jsem už od roku 2010. Vyzkoušela jsem si snad všechny pokerové joby. Byla jsem pokerovou novinářkou, blogerkou, marketingovou manažerkou v poker roomu, pokerovou učitelkou, moderátorkou i sponzorovanou hráčkou. Slyšela jsem nespočet pokerových sehrávek, nadávek

54 epizod

10 odběratelů

4.

Obrázek podcastu CB Havířov

CB Havířov

záznam bohoslužeb sboru Církve Bratrské v Havířově

93 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...

Achcik-23/4-[5].M.D.F.K CrEw...

Pořád já..pro sebe sám sebou.... Střed, průměr,půlka, do doby než zhebnu....

3 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Právníkova sestra

Právníkova sestra

Jsme dva studenti, kteří si řekli, že podcastů není nikdy dost a proto jsme si nahráli svůj. EDIT 2022: Už nejsme studenti, ale podcastů je furt málo, proto jsme se k tvorbě vrátili.

19 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Přes Pysky

Přes Pysky

Dva Petrové, dva mikrofony a názory, o které se nikdo neprosil. 🎙️🔥 Jsme kluci z osmdesátek, co přežili videopůjčovny, vytáčené připojení i první mobily velikosti cihly. 📼📟 Teď jsme se rozhodli, že nastal čas pustit si „přes pysky“ všechno, co nás pálí, baví nebo vy

6 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Eurovizní pokec

Eurovizní pokec

Podcast oficiálního českého eurovizního fanwebu ESCArena.cz. Novinky, detailní analýzy, neformální rozhovory, ale i drby o největší hudební soutěži na světě Eurovision Song Contest. Moderuje Štěpán Strejček.

80 epizod

5 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Tvořím jinak, tvořím srdcem

Tvořím jinak, tvořím srdcem

Tvořím jinak, tvořím srdcem je projekt, který rozvíjí naši osobnost komplexně a používá nejmodernější nástroje osobního rozvoje, včetně nových metod, jako je tvůrčí koučink založený na hormonech štěstí, meditace, cvičení Chi-Kung, vizualizace záměru a mnoho dalších.

9 epizod

2 odběratelé

10.

Obrázek podcastu Expres Drive

Expres Drive

Expres Edrive – podcast plný energie a zábavy Podcast Expres Edrive přináší to nejlepší z oblíbeného odpoledního pořadu rádia Expres FM, který můžete posluchat každý všední den od 16 do 19 hodin. Průvodci pořadem jsou Petr Novák a Michal Plšek, kteří vás v odlehčeném te

20 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu ZPRÁVY i-Vysočina.CZ

ZPRÁVY i-Vysočina.CZ

Zprávy z Vysočiny

35 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Buďte vidět a slyšet

Buďte vidět a slyšet

INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uni

33 epizod

18 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Klub NESMRTELNÝCH

Klub NESMRTELNÝCH

Podcast o zdraví, dlouhověkosti a nesmrtelnosti. 5 dnů v týdnu očekávej krátkou epizodu v rozsahu 5-10 min na jedno téma (filosofie, trénink, energie, regenerace, biohacking). Pro více informací sleduj IG @klubnesmrtelnych nebo web www.klubnesmrtelnych.cz Tyto podcasty

73 epizod

6 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Pařanský ráj

Pařanský ráj

Český youtuber a streamer herního kanálu Pařanský ráj. 🎥 YouTube: https://www.youtube.com/ParanskyRaj 🌐 Web: https://www.paranskyraj.cz

4 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu iDNES LOUNGE

iDNES LOUNGE

V pořadu iDNES LOUNGE se setkávají lidé z byznysu, politiky a odborné veřejnosti, aby společně s moderátory Vladimírem Vokálem nebo Elen Černou otevřeli nejpalčivější témata dneška.

12 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu RobStark

RobStark

Podcast Martina Hampla, podnikatele a investičního mentora. Rozhovory na téma byznys, investování, sázení a sport.

55 epizod

7 odběratelů

17.

Obrázek podcastu O.N.CAST

O.N.CAST

Platforma, na které se baví celý Královehradecký kraj🎙️🔥 Dávka příběhů, které nechceš zmeškat🎧

34 epizod

3 odběratelé

18.

Obrázek podcastu Podcast do Ludwig

Podcast do Ludwig

Aqui você vai ouvir política e variedades

1 epizoda

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Needo Talks

Needo Talks

Podcast NEEDo TALKs je o potřebě mluvit, zejména o tématech, kterým se většinová společnost často vyhýbá. Jak vypadá život s handicapem? Eva Nemčková a Lenka Bártová jej díky svým dětem prožívají každý den, stejně jako jejich hosté. NEEDo TALKs přináší rozhovory o vážný

144 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Podcast ČESKÉ STAVBY.cz

Podcast ČESKÉ STAVBY.cz

Nový podcast o všem, co vás zajímá a co byste měli znát v oblasti stavby, bydlení a zahrady. 🏠 Čeká vás stavba či rekonstrukce domu? ⛏️Chcete zrekonstruovat byt, nebo jen načerpat inspiraci, jak ho útulně a prakticky zařídit? 🪴 Nebo máte chatu, zahradu, milujete př

100 epizod

27 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Tipy pro začínající podcastery

Tipy pro začínající podcastery

Audio příručka základních pravidel pro začínající podcastové tvůrce. Co by vás zajímalo? IG @jakubvilis

51 epizod

1 odběratel

22.

Obrázek podcastu Tran B Anh's show

Tran B Anh's show

6 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu První podcast

První podcast

Toto je můj první podcast

1 epizoda

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Afrika

Afrika

O Africe kolují nejrůznější nepřesnosti a je opředena mnoha stereotypy. Reportér Voxpotu Filip Brychta vás jí provede bez příkras a klišé. Zaměří se na nejpalčivější otázky i aktuální dění. Vydejte se s ním za poznáním kontinentu budoucnosti.

6 epizod

0 odběratelů

25.