Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu 6 krát fotrem

6 krát fotrem

Když jsem měl dvě děti, kamarádi se mi smáli. Říkali: „Dvakrát sis vrznul a máš hned dvě děti. Ty jsi neuvěřitelný smolař.“ Nepřišlo mi to vtipné ani trochu. Teď mám dětí šest a kamarádi se již nesmějí. Asi jsem si vrznul víckrát než oni. A co se může honit hlavou šesti

15 epizod

20 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Renata Novotná | Čistá hlava & volné ruce

Renata Novotná | Čistá hlava & volné ruce

Jsem konzultantka týmové efektivity, procesů a delegování práce. Pro moderní advokátní kanceláře a menší firmy. Vylepšuji systém práce. Nastavuji procesy, pomáhám efektivně delegovat práci a stavět týmy, které fungují. Jako podnikatel totiž nemusíte pracovat 24 hodin 7

23 epizod

4 odběratelé

2.

Obrázek podcastu Spolupráce se zvířaty (dříve "Pozitivně k veterináři")

Spolupráce se zvířaty (dříve "Pozitivně k veterináři")

Podcast o etickém tréninku zvířat ke spolupráci a o tom, jak udělat z návštěvy veterináře i denní péče doma méně stresující událost (pro všechny), jak naučit zvíře tolerovat ošetření, nebo při něm spolupracovat a jak zajistit, aby si zvířecí pacient odnesl pozitivní zku

17 epizod

1 odběratel

3.

Obrázek podcastu 567a

567a

Seznam se s osobnostmi nejen české taneční scény, nahlédni do zákulisí profesionálního nebo soutěžního tanečního světa, zjisti, co vše se s tancem dá spojit, nech se pozvat na nejrůznější taneční eventy. Podcast nejen o tanci a nejen pro tanečníky vznikl v produkci tane

30 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Šťastně vdaná

Šťastně vdaná

Štastně vdaná herečka, která tak úplně není na mateřské.

1 epizoda

2 odběratelé

5.

Obrázek podcastu Ředitelé ředitelům | RobertNemec.com

Ředitelé ředitelům | RobertNemec.com

Naše podcasty jsou ve formátu „Ředitelé ředitelům“. Jdeme vždy hodně do hloubky, povídáme si, sdílíme zkušenosti a ukazujeme si věci, které většinou zajímají jenom ředitele firem. Abychom mohli do hloubky pokrýt určité téma, věnujeme se na webináři jenom jednomu tématu

19 epizod

10 odběratelů

6.

Obrázek podcastu CS - Evropa a já

CS - Evropa a já

Demokracie a obránci lidských práv v hlavní roli V tomto podcastu se dozvíte poslední novinky o prestižních cenách, jako je Sacharovova cena za svobodu myšlení, Cena diváků LUX, Cena Karla Velikého pro mladé Evropany a Cena Daphne Caruanové Galiziové za žurnalistiku. Sl

15 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Svět podnikatelek

Svět podnikatelek

Rozhovory s tvůrkyněmi vzdělávací a networkingové platformy Svět podnikatelek a se zajímavými podnikatelkami. Spolu jsme silnější.

85 epizod

12 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Honzovy Příběhy

Honzovy Příběhy

Ahoj, jsem bláznivý mladý kluk, co se rozhodl sdílet svůj neuvěřitelně zajímavý život. V mých podcastech většinou uslyšíte příběhy z cest, jenž jsem podnikl, rozhovory s lidmi, kteří zažili, někdy i mnohem zajímavější příběhy na cestách než já nebo si prožili zajímavý ž

49 epizod

47 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Kulturní telegraf

Kulturní telegraf

Zvukový průvodce mapující kulturu, historii a zajímavé osobnosti z Bělé pod Bezdězem

19 epizod

0 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Křemíkové nebe

Křemíkové nebe

Novinář Filip Brož a analytik Jura Ibl rozebírají svět technologických firem. Kam běží zajíc, kdo je hlavní hlava a kdo už míří do křemíkového nebe?

5 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Bitvy slavné i neznámé

Bitvy slavné i neznámé

Audio pořad se zaměřením na malé i velké bitvy lidské historie, převážně z 20. století. Vždy čerpá z relevantních zdrojů a věnuje se historickému a politickému kontextu, průběhu bitvy a následným dopadům.

8 epizod

148 odběratelů

12.

Obrázek podcastu What Jane Read

What Jane Read

Jane je holka od knih, která nadevše zbožňuje čtení, kafe & deštivé víkendy. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek si popovídám s lidmi o knihách a o dalších věcech, co mě ba (od ilustrací až po seriál Přátelé). V tomhle knihomolském audiodoupěti bude dobře každému, kdo ador

42 epizod

27 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Jak vypadá práce v...

Jak vypadá práce v...

Získejte unikátní pohled na firemní kulturu, strategie a výzvy přímo od těch, kteří jsou uprostřed dění. Rozhovory s pracovníky z různých úrovní, včetně jednatelů a ředitelů, vám umožní nahlédnout do každodenní reality firem a ukáží vám, co skutečně znamená pracovat v r

11 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu LOOPA Vojty Kovala

LOOPA Vojty Kovala

Udržitelnost pod LOOPOU -  podcast LOOPA vzniká ve splupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky.

117 epizod

12 odběratelů

15.

Obrázek podcastu ÚZSVM

ÚZSVM

Podcast Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových – zajímavosti o státním majetku, právním zastupování a dislokacích. Věděli jste například, že se ÚZSVM stará o dříve týraná zvířata, prodává nepotřebný státní majetek nebo třeba dohledává nedostatečně identifikov

0 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Debatárna

Debatárna

Adéla (@la_adem) a Matyáš (@cotomelesh) rozebírají témata, která hýbou světem a hlavně jimi samotnými! Dva ambiciózní gympláky si můžete pustit každý třetí pátek.

1 epizoda

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Berka&Peterka: Dolar - proč ho všichni milují a co od něj letos ještě čekat?

Berka&Peterka: Dolar - proč ho všichni milují a co od něj letos ještě čekat?

Dolar jako bezpečný přístav. Proč? Král dolar – co by ho mohlo sesadit z trůnu? Jak je na tom kurz dolar a co ho podle nás čeká dál? Trhy a ekonomika. Co se dělo, děje a bude dít v podání šéfredaktora Roklen24 Jana Berky a hlavního ekonoma skupiny Roklen Pavla Peterky.

2 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu 2050

2050

Váš průvodce klimatickou transformací. Chceme, aby se lidé v otázce změny klimatu lépe orientovali. Aby věděli o řešeních, která jsou v současné době už k dispozici a můžeme je použít. Podcast 2050 (https://2050podcast.cz/) má za cíl komunikovat o otázkách spojených s

111 epizod

129 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Bludičky

Bludičky

Bludičky jsou podcastová série Radia Wave o cestování po krajině za neznámými příběhy, v pohorkách a s batohem na zádech. Všechny díly podcastu Bludičky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

26 epizod

34 odběratelů

20.

Obrázek podcastu JUNIORCAST

JUNIORCAST

JUNIORCAST | Podcast o dění v klubu JUNIOR CHOMUTOV! Rozhovory s trenéry, funkcionáři anebo třeba s hráči. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

7 epizod

0 odběratelů

21.

Obrázek podcastu Stackuj: Bitcoinový Podcast

Stackuj: Bitcoinový Podcast

Rozhovory s významnými osobnostmi české a slovenské bitcoinové scény.

95 epizod

66 odběratelů

22.

Obrázek podcastu MYSL POD KAMENEM

MYSL POD KAMENEM

Netradiční podcast o netradičních věcech z života tradičních lidí.

1 epizoda

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu GM Talks

GM Talks

Příběhy ze života DJs, producentů, promotérů a dalších zajímavých hostů z nejen České elektronické hudební scény. Přeneste se spolu s Groove Minds (Dave Ripper&Smokebomb) do obýváku na Břevnově a pojdťe se s námi dovědět víc o životech oblíbených figur naší komunity.

12 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Návštěvníci

Návštěvníci

Návštěvníci jsou podcastová série, v které se redaktor Jonáš Zbořil vydává na návštěvy do domácností mladých lidí, aby zjistil, jak bydlí a kde se cítí doma. Ať už je to v garsonce, ve spolubydlení, v mobilheimu, nebo v obytné lodi. Všechny díly podcastu Návštěvníci můž

12 epizod

1 odběratel

25.