Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

6 krát fotrem
Když jsem měl dvě děti, kamarádi se mi smáli. Říkali: „Dvakrát sis vrznul a máš hned dvě děti. Ty jsi neuvěřitelný smolař.“ Nepřišlo mi to vtipné ani trochu. Teď mám dětí šest a kamarádi se již nesmějí. Asi jsem si vrznul víckrát než oni. A co se může honit hlavou šesti…
15 epizod
20 odběratelů
1.

Renata Novotná | Čistá hlava & volné ruce
Jsem konzultantka týmové efektivity, procesů a delegování práce. Pro moderní advokátní kanceláře a menší firmy. Vylepšuji systém práce. Nastavuji procesy, pomáhám efektivně delegovat práci a stavět týmy, které fungují. Jako podnikatel totiž nemusíte pracovat 24 hodin 7…
23 epizod
4 odběratelé
2.

Spolupráce se zvířaty (dříve "Pozitivně k veterináři")
Podcast o etickém tréninku zvířat ke spolupráci a o tom, jak udělat z návštěvy veterináře i denní péče doma méně stresující událost (pro všechny), jak naučit zvíře tolerovat ošetření, nebo při něm spolupracovat a jak zajistit, aby si zvířecí pacient odnesl pozitivní zku…
17 epizod
1 odběratel
3.

567a
Seznam se s osobnostmi nejen české taneční scény, nahlédni do zákulisí profesionálního nebo soutěžního tanečního světa, zjisti, co vše se s tancem dá spojit, nech se pozvat na nejrůznější taneční eventy. Podcast nejen o tanci a nejen pro tanečníky vznikl v produkci tane…
30 epizod
0 odběratelů
4.

Ředitelé ředitelům | RobertNemec.com
Naše podcasty jsou ve formátu „Ředitelé ředitelům“. Jdeme vždy hodně do hloubky, povídáme si, sdílíme zkušenosti a ukazujeme si věci, které většinou zajímají jenom ředitele firem. Abychom mohli do hloubky pokrýt určité téma, věnujeme se na webináři jenom jednomu tématu…
19 epizod
10 odběratelů
6.

CS - Evropa a já
Demokracie a obránci lidských práv v hlavní roli V tomto podcastu se dozvíte poslední novinky o prestižních cenách, jako je Sacharovova cena za svobodu myšlení, Cena diváků LUX, Cena Karla Velikého pro mladé Evropany a Cena Daphne Caruanové Galiziové za žurnalistiku. Sl…
15 epizod
0 odběratelů
7.

Svět podnikatelek
Rozhovory s tvůrkyněmi vzdělávací a networkingové platformy Svět podnikatelek a se zajímavými podnikatelkami. Spolu jsme silnější.
85 epizod
12 odběratelů
8.

Honzovy Příběhy
Ahoj, jsem bláznivý mladý kluk, co se rozhodl sdílet svůj neuvěřitelně zajímavý život. V mých podcastech většinou uslyšíte příběhy z cest, jenž jsem podnikl, rozhovory s lidmi, kteří zažili, někdy i mnohem zajímavější příběhy na cestách než já nebo si prožili zajímavý ž…
49 epizod
47 odběratelů
9.

Kulturní telegraf
Zvukový průvodce mapující kulturu, historii a zajímavé osobnosti z Bělé pod Bezdězem
19 epizod
0 odběratelů
10.

Křemíkové nebe
Novinář Filip Brož a analytik Jura Ibl rozebírají svět technologických firem. Kam běží zajíc, kdo je hlavní hlava a kdo už míří do křemíkového nebe?
5 epizod
0 odběratelů
11.

Bitvy slavné i neznámé
Audio pořad se zaměřením na malé i velké bitvy lidské historie, převážně z 20. století. Vždy čerpá z relevantních zdrojů a věnuje se historickému a politickému kontextu, průběhu bitvy a následným dopadům.
8 epizod
148 odběratelů
12.

What Jane Read
Jane je holka od knih, která nadevše zbožňuje čtení, kafe & deštivé víkendy. Jednou za čtrnáct dní ve čtvrtek si popovídám s lidmi o knihách a o dalších věcech, co mě ba (od ilustrací až po seriál Přátelé). V tomhle knihomolském audiodoupěti bude dobře každému, kdo ador…
42 epizod
27 odběratelů
13.

Jak vypadá práce v...
Získejte unikátní pohled na firemní kulturu, strategie a výzvy přímo od těch, kteří jsou uprostřed dění. Rozhovory s pracovníky z různých úrovní, včetně jednatelů a ředitelů, vám umožní nahlédnout do každodenní reality firem a ukáží vám, co skutečně znamená pracovat v r…
11 epizod
0 odběratelů
14.

LOOPA Vojty Kovala
Udržitelnost pod LOOPOU - podcast LOOPA vzniká ve splupráci s CIRA Advisory, poradenskou společností v oblasti udržitelnosti a cirkulární ekonomiky.
117 epizod
12 odběratelů
15.

ÚZSVM
Podcast Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových – zajímavosti o státním majetku, právním zastupování a dislokacích. Věděli jste například, že se ÚZSVM stará o dříve týraná zvířata, prodává nepotřebný státní majetek nebo třeba dohledává nedostatečně identifikov…
0 epizod
0 odběratelů
16.

Debatárna
Adéla (@la_adem) a Matyáš (@cotomelesh) rozebírají témata, která hýbou světem a hlavně jimi samotnými! Dva ambiciózní gympláky si můžete pustit každý třetí pátek.
1 epizoda
0 odběratelů
17.

Berka&Peterka: Dolar - proč ho všichni milují a co od něj letos ještě čekat?
Dolar jako bezpečný přístav. Proč? Král dolar – co by ho mohlo sesadit z trůnu? Jak je na tom kurz dolar a co ho podle nás čeká dál? Trhy a ekonomika. Co se dělo, děje a bude dít v podání šéfredaktora Roklen24 Jana Berky a hlavního ekonoma skupiny Roklen Pavla Peterky. …
2 epizod
0 odběratelů
18.

2050
Váš průvodce klimatickou transformací. Chceme, aby se lidé v otázce změny klimatu lépe orientovali. Aby věděli o řešeních, která jsou v současné době už k dispozici a můžeme je použít. Podcast 2050 (https://2050podcast.cz/) má za cíl komunikovat o otázkách spojených s…
111 epizod
129 odběratelů
19.

Bludičky
Bludičky jsou podcastová série Radia Wave o cestování po krajině za neznámými příběhy, v pohorkách a s batohem na zádech. Všechny díly podcastu Bludičky můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
26 epizod
34 odběratelů
20.

JUNIORCAST
JUNIORCAST | Podcast o dění v klubu JUNIOR CHOMUTOV! Rozhovory s trenéry, funkcionáři anebo třeba s hráči. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7 epizod
0 odběratelů
21.

Stackuj: Bitcoinový Podcast
Rozhovory s významnými osobnostmi české a slovenské bitcoinové scény.
95 epizod
66 odběratelů
22.

MYSL POD KAMENEM
Netradiční podcast o netradičních věcech z života tradičních lidí.
1 epizoda
0 odběratelů
23.

GM Talks
Příběhy ze života DJs, producentů, promotérů a dalších zajímavých hostů z nejen České elektronické hudební scény. Přeneste se spolu s Groove Minds (Dave Ripper&Smokebomb) do obýváku na Břevnově a pojdťe se s námi dovědět víc o životech oblíbených figur naší komunity.
12 epizod
0 odběratelů
24.

Návštěvníci
Návštěvníci jsou podcastová série, v které se redaktor Jonáš Zbořil vydává na návštěvy do domácností mladých lidí, aby zjistil, jak bydlí a kde se cítí doma. Ať už je to v garsonce, ve spolubydlení, v mobilheimu, nebo v obytné lodi. Všechny díly podcastu Návštěvníci můž…
12 epizod
1 odběratel
25.