Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Mergado To Go
Podcast MERGADO To Go Vám přináší žhavé novinky a rozhovory ze světa e-commerce. Powered by Mergado | www.mergado.cz
113 epizod
6 odběratelů
1.

Být koučem
Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají…
16 epizod
20 odběratelů
5.

Máme jasno
Hraný komediální podcast o světech v bublinách aneb v cizí bublině jsi vždycky za ufona Všechny díly podcastu Máme jasno můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
5 epizod
0 odběratelů
8.

Potápěčský podcast POD VODOU
Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.
18 epizod
14 odběratelů
9.

OK BREAK
Podcast Jaroslava Homolky trenéra profesního a osobního rozvoje. Přístup na rozvoji konkrétních dovedností a schopností se za měřením na měřitelné výsledky a funkcionalitu.
40 epizod
5 odběratelů
10.

Směsný KABARET
Pravidelný podcast s hosty směsné odrůdy, který moderují sestry Zuzana a Denisa
8 epizod
0 odběratelů
11.

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)
Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,…
101 epizod
29 odběratelů
12.

Korona deníky aneb. nahrávky z online výuky
Sdílíme se zájemci nahrávky našich učitelů z výuky online. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11 epizod
0 odběratelů
14.

Čulíkoviny
Rozhovory s vinařkami a vinaři o jejich práci, motivaci, historii a budoucnosti, provoněné vínem a cinkáním skleniček. Interviews with winemakers about their work, motivation, history and future, scented with wine and clinking glasses. Once in a while in English.
8 epizod
0 odběratelů
15.

IMcast
Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc…
2 epizod
1 odběratel
17.

Dům pro Julii
Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p…
20 epizod
5 odběratelů
18.

Život podle Michaely
Ahoj, jmenuji se Míša a vítám vás u mého podcastu „Život podle Michaely“. Jsem člověk zvídavý a mezi mé záliby patří zejména cestování, beauty a móda, zdravý životní styl a investování. Z toho vyplývá, že také tento podcast bude nejvíce právě vycházet z těchto témat. Hl…
9 epizod
0 odběratelů
19.

Maty ve hvězdách
Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh
4 epizod
6 odběratelů
20.

PINKÁNÍ Honzy Porta
Rozhovory o raketových sportech. Racketlon (stolní tenis, badminton, squash a tenis), padel, beach tenis, touch tenis, speedminton, atd... S českými hráči racketlonu a padelu. Bavíme se prostě o "pinkání". 🏓🏸🎾🙂
7 epizod
0 odběratelů
22.

Brdění
Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
2 odběratelé
24.

Každý detail
Podcastová série o průběhu léčby akutní lymfoblastické leukémie PH+ detailně popsaný pacientkou Térou Konupčíkovou. Radost, smutek, bolest, přátelství, vzdělání a vše okolo popsáno v epizodách podcastu Každý detail. instagram: https://www.instagram.com/konupcikova.tera…
8 epizod
0 odběratelů
25.