Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Mergado To Go

Mergado To Go

Podcast MERGADO To Go Vám přináší žhavé novinky a rozhovory ze světa e-commerce. Powered by Mergado | www.mergado.cz

113 epizod

6 odběratelů

1.

Obrázek podcastu ZATcast

ZATcast

Máme spoustu otázek a víme, koho se ptát! Každé 2 týdny se těšte na nového hosta a nové téma.​​​​​​​

24 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Jak Na To

Jak Na To

Kuk.

1 epizoda

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu better call j

better call j

in progress

3 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Být koučem

Být koučem

Pravidelná dávka informací ze světa profesionálního koučování. Podcastem provází Václav Szakál a jeho hosty jsou profesionální koučové, manažeři využívající koučovací dovednosti, klienti koučování z různých oblastí (management, profesionální sport atd.) a lidé využívají

16 epizod

20 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Horizont

Horizont

Nejzajímavější informace z kulturní scény západu Čech! Všechny díly podcastu Horizont můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

20 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Máma mluví

Máma mluví

Relaxační podcast o všem, čím žiju.

26 epizod

20 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Máme jasno

Máme jasno

Hraný komediální podcast o světech v bublinách aneb v cizí bublině jsi vždycky za ufona Všechny díly podcastu Máme jasno můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

5 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Potápěčský podcast POD VODOU

Potápěčský podcast POD VODOU

Potápění v mořích, řekách, jezerech, lomech, zatopených jeskyních, k vrakům nebo pod ledem, reportáže z cest za potápěním, názory na potápěčské vybavení, tipy a zkušenosti, zkrátka vše, co souvisí s potápěním. Podcast Petra Slezáka, Kapr Divers.

18 epizod

14 odběratelů

9.

Obrázek podcastu OK BREAK

OK BREAK

Podcast Jaroslava Homolky trenéra profesního a osobního rozvoje. Přístup na rozvoji konkrétních dovedností a schopností se za měřením na měřitelné výsledky a funkcionalitu.

40 epizod

5 odběratelů

10.

Obrázek podcastu Směsný KABARET

Směsný KABARET

Pravidelný podcast s hosty směsné odrůdy, který moderují sestry Zuzana a Denisa

8 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Moje cesta® (od diagnózy rakovina k pevnému zdraví)

Jmenuji se Pavel Vojtek a jsem hostitelem Podcastu Moje cesta. Uzdravil jsem se z navrátivší se rakoviny v její terminální fázi. Zažil jsem Spontánní uzdravení z rakoviny. Spolu s mými hosty budeme diskutovat palčivé otázky současnosti, jakými jsou naše zdraví, nemoci,

101 epizod

29 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Praha 10

Praha 10

Co se skrývá pod jednotlivými pozicemi na úřadě? Co úředníky na práci na radnici baví a co je nebaví? Dozvíte se v našich podcastech.

17 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Korona deníky aneb. nahrávky z online výuky

Korona deníky aneb. nahrávky z online výuky

Sdílíme se zájemci nahrávky našich učitelů z výuky online. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

11 epizod

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Čulíkoviny

Čulíkoviny

Rozhovory s vinařkami a vinaři o jejich práci, motivaci, historii a budoucnosti, provoněné vínem a cinkáním skleniček. Interviews with winemakers about their work, motivation, history and future, scented with wine and clinking glasses. Once in a while in English.

8 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Symphony Music Show

Symphony Music Show

3 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu IMcast

IMcast

Internet Marketing Srazu již táhne na 10 let a má za sebou přes 73 setkání. V době covidové jsme ho přesunuli na ClubHouse, kde jsme se každé pondělí setkávali na “E-commerce čaji o páté”. A z něj se teď přesouváme do profesionálnější formy, a to do formy podcastu. IMc

2 epizod

1 odběratel

17.

Obrázek podcastu Dům pro Julii

Dům pro Julii

Dětský hospic Dům pro Julii má svou podcastovou sérii o paliativní péči. Dozvíte se nejen o zákulisí celého projektu, ale také o příběhu Julie, lékařské, sociální i psychologické pomoci dětem a rodinám. V audiodokumentárních dílech si můžete poslechnout o individuální p

20 epizod

5 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Život podle Michaely

Život podle Michaely

Ahoj, jmenuji se Míša a vítám vás u mého podcastu „Život podle Michaely“. Jsem člověk zvídavý a mezi mé záliby patří zejména cestování, beauty a móda, zdravý životní styl a investování. Z toho vyplývá, že také tento podcast bude nejvíce právě vycházet z těchto témat. Hl

9 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Maty ve hvězdách

Maty ve hvězdách

Vyhlídky na týden podle hvězd a astrologie. Rady do života a rady s astrologií. Nezapomeňte mě podpořit i na instagramu @matyahhh

4 epizod

6 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Kávička

Kávička

Pravidelný podcast o wrestlingové zábavě, moderovaný více než 10 let sportovním komentátorem Michalem Petrgálem.

176 epizod

1 odběratel

21.

Obrázek podcastu PINKÁNÍ Honzy Porta

PINKÁNÍ Honzy Porta

Rozhovory o raketových sportech. Racketlon (stolní tenis, badminton, squash a tenis), padel, beach tenis, touch tenis, speedminton, atd... S českými hráči racketlonu a padelu. Bavíme se prostě o "pinkání". 🏓🏸🎾🙂

7 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu Brdění

Brdění

Podcast o bláznivé jízdě do Brd za Brďany s užvaněnou Šárkou a svérázným Matoušem. Všechny díly podcastu Brdění můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

11 epizod

2 odběratelé

24.

Obrázek podcastu Každý detail

Každý detail

Podcastová série o průběhu léčby akutní lymfoblastické leukémie PH+ detailně popsaný pacientkou Térou Konupčíkovou. Radost, smutek, bolest, přátelství, vzdělání a vše okolo popsáno v epizodách podcastu Každý detail. instagram: https://www.instagram.com/konupcikova.tera

8 epizod

0 odběratelů

25.