Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

M&MReality.cz
Tipy odborníků z M&M Realit, které Ti pomohou prodat nemovitost za nejvíc a navýšit její cenu o stovky tisíc. Například V Ostravě jsme prodali byt 2+1 o 760 000 Kč více, než chtěl prodávající a to díky prodejzanejvic.cz
48 epizod
8 odběratelů
1.

Rozhlasník
Není nám fuk, jak se svět točí, a máme na dění kolem sebe „zralé“ ženské názory. Poslechněte si naše postřehy z každodenního života, snad vás pobaví.
71 epizod
3 odběratelé
2.

IRESTŘÍPKY
#2000hodinviresoftu smysluplně, udržitelně a s radostí! Pojďte se s námi podívat, jak žijeme v IRESOFTu. Nejsme totiž jen obyčejná softwarová společnost z Brna. Podcast IRESTŘÍPKY - o všem, co o nás ještě nevíte!
44 epizod
1 odběratel
4.

Myšlenkář
Moje mise je jednoduchá: podnítit vaše myšlení, probudit vaši zvídavost a poskytnout vám náhledy na svět kolem nás, které jste možná dosud nepostřehli.
3 epizod
1 odběratel
6.

Mezi provazy
Wrestlingový podcast jednoho fanouška. Rozbory, úvahy, aktuální věci i historie.
24 epizod
0 odběratelů
8.

Kafe s vizážistkou Janou
Vše na co se mě ptáte, ale u práce není prostor odpovědět. Dáme spolu virutální kafe a ráda vše zodpovím :-)
1 epizoda
0 odběratelů
9.

Veterina v Uchu
Rádi využíváte svůj čas efektivně? Potřebujete uklidit nebo jít na procházku se psem, ale zároveň byste se rádi dozvěděli něco nového? "Veterina v Uchu" je podcast nejen pro veterinární studenty a lékaře, tvořený studentskou organizací IVSA Brno.
15 epizod
48 odběratelů
10.

Culture Talks's Podcast
Vychutnejte si netradiční rozhovory se zajímavými hosty z oblasti kultury, sportu a životníhu stylu.
11 epizod
3 odběratelé
11.

Síla pro život
Vezmi zdraví do svých rukou. Nikdo jiný to za TEBE neudělá. Vědomý přístup k vlastnímu životu přináší dobrý pocit a také velkou hodnotu pro celou společnost. Vydej se s Melanjí a Štěpánem na cestu k sobě. http://www.silaprozivot.com/
40 epizod
7 odběratelů
13.

OH MY CENTURIES Podcast
Dvě studentky filmu zamířily do Londýna a společně vytvořily podcast o životě, filmech, radostech i potížích všedního dne.
8 epizod
0 odběratelů
17.

Jirkova cesta ke svobodě aneb Táta s velkým snem
Jsem šťastný manžel a také táta dvou úžasných dětí, který si dal za cíl dosáhnout finanční nezávislosti dříve, než mu bude 40 let. V mém podcastu sdílím svou cestu, zkušenosti a poznatky, které jsem získal na naší cestě za svobodou prostřednictvím podnikání v síťovém ma…
1 epizoda
0 odběratelů
18.

INMEE Podcast
Vitaj v INMEE Podcaste. Všetko, čo potrebuješ, máš v sebe. Možno to ešte nepoznáš, možno o tom pochybuješ, alebo nevieš, čo je ozaj to "tvoje". Tina so svojimi hosťami otvára skutočné príbehy ľudí, ktorí našli odvahu ísť za tým, čo ich napĺňa a čo si pre seba prajú.…
74 epizod
3 odběratelé
19.

HR, Business, Leadership a jóga
Moje Podcasty jsou o personálním řízení, péči o zaměstnance, či HR. Občas si pozvu zajímavé hosty. Někdy zabrousím i do světa businessu a řízení firem, protože jsem tento obor vystudovala a sama jsem podnikatelka. Společně s Bárou Bělovou diskutujeme o Leadershipu a j…
50 epizod
26 odběratelů
20.

Ze života DéHáček
Dvě kamarádky dentální hygienistky, vždy jedno téma a dva úhly pohledu, nejen o tom, ale i po tom a spoustu jiného. Prostě DéHáčka. Lenka Berkiová https://instagram.com/lenickaberkiova?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Veronika Libra https://instagram.com/d.hygienistka_na_ceste…
15 epizod
0 odběratelů
21.

Toulky za hradby
Vydejte se s námi na toulky za známými i méně známými českými a moravskými hrady.
12 epizod
106 odběratelů
23.

Vrcholový podcast
Jaké je to být studentem Fakulty tělesné kultury? Zajímají vás příběhy úspěšných sportovců a pedagogů z této fakulty? Jste na správném místě. Podcastem provází dvojice studentů Barbora Suchánková a Václav Kovář.
7 epizod
0 odběratelů
24.

ArrowSphere
Podcast kladoucí si za cíl mapovat vášeň a lásku, jež panují v Ostravě okolo pálkovacích her, a přinášet rozhovory s lidmi, kteří klub Arrows Ostrava formují a posouvají kupředu již od roku 1973. Protože toto je atmosféra okolo Arrows, toto je ArrowSphere.
5 epizod
0 odběratelů
25.