Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

NA ZOUBEK
Vítejte v podcastu, kde se podíváme na zoubek rozmanitým tématům ze světa medicíny, fitness & wellness, módy, kosmetiky, seberozvoje, podnikání a cestování. Jmenuji se Kristýna, jsem maminka tří dětí, zubní lékařka, lektorka pilates a zakladatelka stránek www.onlinepila…
2 epizod
0 odběratelů
1.

OH MY CENTURIES Podcast
Dvě studentky filmu zamířily do Londýna a společně vytvořily podcast o životě, filmech, radostech i potížích všedního dne.
8 epizod
0 odběratelů
5.

Jirkova cesta ke svobodě aneb Táta s velkým snem
Jsem šťastný manžel a také táta dvou úžasných dětí, který si dal za cíl dosáhnout finanční nezávislosti dříve, než mu bude 40 let. V mém podcastu sdílím svou cestu, zkušenosti a poznatky, které jsem získal na naší cestě za svobodou prostřednictvím podnikání v síťovém ma…
1 epizoda
0 odběratelů
6.

HR, Business, Leadership a jóga
Moje Podcasty jsou o personálním řízení, péči o zaměstnance, či HR. Občas si pozvu zajímavé hosty. Někdy zabrousím i do světa businessu a řízení firem, protože jsem tento obor vystudovala a sama jsem podnikatelka. Společně s Bárou Bělovou diskutujeme o Leadershipu a j…
50 epizod
26 odběratelů
7.

podcast Z vozovny
Vítejte v Podcastu Z Vozovny! Jsem Tereza Vlnářová, průvodkyně světem Vozovny Motol pod záštitou Střední průmyslové školy dopravní, a.s. 🎓 Podpora školy a inspirace: Podporujeme Střední průmyslovou školu dopravní, a.s. Náš podcast není jen zábava, ale i inspirace pro …
22 epizod
0 odběratelů
8.

Kunsthalle Praha Podcasts
Vítejte na podcastové stanici Kunsthalle Praha. Cyklus rozhovorů Kunsthalle Voices představuje klíčové osobnosti, které se podílí na programu imerzivního místa pro umění, dokumentární minisérie Kam zmizel Pešánek? zase mapuje život a dílo avantgardního umělce Zdeňka Peš…
11 epizod
0 odběratelů
10.

#oŽivote
Volám sa Daniela a vo svojom blogcaste #oŽivote sa delím o vlastné zamyslenia a skúsenosti z materstva, kariéry aj osobného rastu. Po rokoch v korporáte ma materstvo postavilo pred nové otázky – o identite, rovnováhe a tlakoch, ktoré ženy denne zažívajú. Tento podcast j…
46 epizod
2 odběratelé
11.

FILIP VLKANOVA: Podcast Show
Protože nevydržím dlouho zticha a chci tvořit, budovat něco co má smysl, podcast byl jasnou volbou. Kolem sebe mám spoustu skvělých lidí, proto se můžete těšit na doufám zajímavé rozhovory a nejen to. Jakožto spolumajitel agentury FIRA Media s.r.o. bych čas od času rád …
7 epizod
5 odběratelů
12.

Ze života DéHáček
Dvě kamarádky dentální hygienistky, vždy jedno téma a dva úhly pohledu, nejen o tom, ale i po tom a spoustu jiného. Prostě DéHáčka. Lenka Berkiová https://instagram.com/lenickaberkiova?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Veronika Libra https://instagram.com/d.hygienistka_na_ceste…
15 epizod
0 odběratelů
14.

Toulky za hradby
Vydejte se s námi na toulky za známými i méně známými českými a moravskými hrady.
12 epizod
106 odběratelů
15.

Full Stack Radio
A podcast for developers interested in building great software products. Every episode, Adam Wathan is joined by a guest to talk about everything from product design and user experience to unit testing and system administration.
153 epizod
6 odběratelů
16.

Vrcholový podcast
Jaké je to být studentem Fakulty tělesné kultury? Zajímají vás příběhy úspěšných sportovců a pedagogů z této fakulty? Jste na správném místě. Podcastem provází dvojice studentů Barbora Suchánková a Václav Kovář.
7 epizod
0 odběratelů
17.

ArrowSphere
Podcast kladoucí si za cíl mapovat vášeň a lásku, jež panují v Ostravě okolo pálkovacích her, a přinášet rozhovory s lidmi, kteří klub Arrows Ostrava formují a posouvají kupředu již od roku 1973. Protože toto je atmosféra okolo Arrows, toto je ArrowSphere.
5 epizod
0 odběratelů
18.

Dobrodružství poznávání
Tento podcast se zaměřuje na popularizaci vědy, politickou literaturu a literaturu faktu. Součástí podcastu jsou též záznamy veřejných debat a přednášek na různá aktuální témata a archivní nahrávky již neexistujících rádií. Pro nejmenší posluchače jsme přichystali pohád…
369 epizod
51 odběratelů
19.

Velký čísla
Vydejte se na vrcholy žebříčků s Radiem Wave. Čerstvý hudební pořad, ve kterém se počítadla světových i tuzemských hitparád nepřestávají točit. Všechny díly podcastu Velký čísla můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujR…
81 epizod
5 odběratelů
20.

Marat ve vaně
Podcast Marat ve vaně. Aneb politika očima mladých. Dva studenti zabývající se politikou každý týden rozebírají aktuální politickou situaci se speciálním zaměřením na mladé. Přidejte se k nám! Je to zdarma...
2 epizod
0 odběratelů
21.

naBOSo mluVÍ
V podcastu naBOSo mluVÍ se ptáme fyzioterapeutů, podologů, podiatrů a dalších odborníků specializujících se na lidské zdraví. Zaměřujeme se na témata psychomotorického vývoje dětí, zdravé chůze dospělých i dětí, vývojových i získaných vad nohou. Věnujeme se i ryze žensk…
57 epizod
20 odběratelů
22.

Dan Bárta: Nevinnosti světa
Dan Bárta jako zapisovatel a předčítač. To je vltavský podcast Nevinnosti světa. V deseti půlhodinkách Bárta vypráví o cestování, o focení vážek, o světě a o tom, co v něm viděl a cítil. Jak mu skoro explodovala páteř při konzumaci jakéhosi indického povzbuzováku, jak v…
14 epizod
84 odběratelů
23.