Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Internet s rozumem
Bezpečný internet, kyberšikana, dezinformace, nebezpečí na internetu, falešné zprávy. Tato a další podobná slova jsou v poslední době často skloňována jak v médiích, tak mezi lidmi. A je to dobře. Internet se totiž v posledních letech proměnil z dobrého sluhy na zlého p…
11 epizod
0 odběratelů
1.

Studentské řeči
Podcast tvořený Filipem, Donim, Adamem a Ondrou ze Studentské unie UJEP
4 epizod
0 odběratelů
2.

Rozumování
V podcastu Rozumování se Jan Štern a Jiří Pehe, a jejich pravidelný host Petr Fischer, pokoušejí hledat formou volnych, nemoderovaných rozhovorů odpovědi na zásadní problémy dnešní doby. Nezaměřují se na „politickou pěnu“ dní, jako to činí mnoho jiných podcastů v součas…
13 epizod
0 odběratelů
3.

Vodkamen
Nenásilně násilné povídání dvou mladých mužů, kteří se s lehkou dávkou sarkasmu a nadhledu baví na různá témata běžného života dnešní doby.
1 epizoda
0 odběratelů
4.

Zapni axony
Jmenuji se Iva Vaňková, jsem psycholožka, psychoterapeutka, autorka dokumentárních filmů, všemožných webinářů a především nadšenec. Přes svůj podcastový kanál vám přenáším informace o všem zajímavém ze světa psychologie a dělím se s vámi o inspirativní knihy, tipy, pomů…
60 epizod
36 odběratelů
5.

Slyšíme se?
Táta dvojčat, cestovatel a kluk z médií. Sdílím svoje emoční životní aha momenty i příběhy zajímavých lidí. Podpoř tento podcast a získej přístup k bonusům: https://podcasters.spotify.com/pod/show/slysimese/subscribe
134 epizod
234 odběratelů
6.

zPaměti | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Pořad zPaměti nabídne rozhlasové reportáže vzniklé v rámci projektu Příběhy našich sousedů – vzdělávacího projektu Post Bellum o.p.s. pro žáky 8. a 9. tříd základních škol a tercií a kvart víceletých gymnázií. Mají za úkol vyzpovídat pamětníka, natočit jeho vzpomínky, d…
6 epizod
0 odběratelů
7.

DRM - prázdninové reportáže 2020
Prázdninová dobrodružství dětských redaktorů Dětského rádia Mělník.
8 epizod
0 odběratelů
8.

Katecheze
Zde najdete k poslechu papežské katecheze pronesené při pravidelných generálních audiencích. - Podcast - Radio Vaticana - Vatican News
168 epizod
3 odběratelé
9.

Mattering Talks
Marketing je jedním z nástrojů destrukce. Vytěžuje lidské a přírodní zdroje, manipuluje, odcizuje nás jeden od druhého a využívá k tomu ty nejmodernější psychologické metody. Proč je třeba to změnit, co je mattering a jak mění svět k lepšímu? I o tom je povídání s našim…
20 epizod
0 odběratelů
10.

Ikonická
Jsem Alenka Šafratová a pomáhám ženám vybudovat osobní brand a online byznys, u kterého nemusí trávit 24/7. Ikonický podcast je našlapaný motivací. Každý týden ti do uší přistane povídání, které ti (to je můj sen!) ukáže, že na vysněné cíle a životní změny není nikdy po…
90 epizod
155 odběratelů
12.

Pokusný podcast Tomáše Vychodila
toto je můj historicky první podcast, ve kterém se naučím, jak to vše vlastně dělat. Nahrávat, stříhat, technicky upravit a publikovat. Tak šup šup - jdeme na to :-)
1 epizoda
0 odběratelů
13.

Bohatá žena
Po 12 letech podnikání ve financích jsem se rozhodla věnovat speciální pozornost právě ženám a jejich vnímání financí jako klíči🗝 k osobní svobodě. Solo epizody i rozhovory se zajímavými ženami o financích, podnikání a jejich projektech.
23 epizod
25 odběratelů
14.

Symbijóna
Zaposlouchej se do sdílení o mužsko-ženských tématech, vědomé sexualitě, otevřené komunikaci, hranicích, menstruaci, dechu, józe, meditacích, biohackingu nebo tantře. "Otevřené diskuze a sdílení slovem je pro mně velmi přirozené. Jsem multipotenciálka, a proto je i tent…
8 epizod
5 odběratelů
16.

Cesta Druida
Tento podcast je zaměřen primárně na velšskou mytologii a folklór a je určen primárně pro českého posluchače.
4 epizod
0 odběratelů
18.

Interior Podcast
Rozhovory se zajímavými osobnostmi architektury, designu a umění pod záštitou ocenění "Interiér Roku". Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13 epizod
0 odběratelů
19.

Inventura na duši Mili Kadlčíková
Vnímáte volání své duše po změně? Chcete odložit každodenní stres, obavy a úzkosti? A zažívat opět vnitřní klid, radost a svobodu? Vítejte u své Inventury na duši. Během té své Inventury na duší jsem poznala spoustu skvělých průvodců – koučů, terapeutů, inspirátorů a mn…
50 epizod
88 odběratelů
22.

Hokej Netradičně TV
🎧 Hokejové podcasty netradičním způsobem v podání YouTubové dvojice Libor Novák & Marek Boško. Podívejme se na hokej i jiným pohledem!
9 epizod
0 odběratelů
23.

Kristy&Tyna
Jsme dvě kamarádky, které se poznaly nedávno na univerzitě v UK. Každý den se nám stávají nové vtipné příhody a rozhodly jsme se o ně s vámi podělit. Takže jestli se chcete pobavit, rozhodně se zasmát a zvýšit si sebevědomí tenhle podcast je pro vás. 😄
1 epizoda
0 odběratelů
24.

Škrabadla pro kočky | READ
Audiočlánky z blogu webu skrabadlaprokocky.cz https://skrabadlaprokocky.cz/
1 epizoda
0 odběratelů
25.