Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Sampi Talkeshow
Podcast ze světa esportu. Profesionální herní organizace Sampi.Tipsport přináší pravidelné podcasty s hráči, komentátory a lidmi z online prostředí.
46 epizod
0 odběratelů
1.

Víkendový podcast
Podcast ze Švýcarska po každé na jiné téma! Připojte se k nám, když se bavíme o našich každodenních zkušenostech v této úchvatné zemi i mimo.
1 epizoda
0 odběratelů
2.

MakroMixér Jana Bureše a Roberta Břešťana
MakroMixér: O penězích, byznyse, ekonomice a trzích. S nadhledem a chytrými hosty.
56 epizod
18 odběratelů
3.

Judikatúra
Vydejte se na túru světem aktuální judikatury s Filipem Melzerem a Petrem Bezouškou.
124 epizod
31 odběratelů
4.

Travel Bible podcast
Praktické tipy a triky. Cestovatelská inspirace. Rozhovory s dobrodruhy i know-how autorů Travel Bible. Informace k digitálnímu nomádství, dobrovolnictví, travelhackingu i cestování s dětmi.
151 epizod
297 odběratelů
5.

behind andyindustries
Nahlédnutí do nitra andyindustries trochu jinak, aneb co se děje v mým životě kromě vtipů a nekonečný zábavy. Moje ambice a cíle v akci.
68 epizod
6 odběratelů
6.

Vše a Nic Podcast
Ahoj já jsem David a v mém podcastu se věnuji spoustu tématům od osobních světových až po tajemno a duchařinu, takže se tu máš na co těšit.😏
1 epizoda
1 odběratel
8.

Otázky pro Člověka
Kdyby to bylo jednoduché, poslouchal by to každý! Podcast Člověka v tísni o důležitých společenských tématech.
10 epizod
12 odběratelů
9.

MNOHO SVĚTŮ
Lidskoprávní podcast! Upozorňujeme na problémy, které hýbou naším světem. Zajímavé rozhovory, názory i postřehy.
7 epizod
0 odběratelů
10.

Baví nás učit..
Říkali jsme si, že bychom moc rádi dostali téma montessori do éteru. Rádi bychom přiblížili montessori vzdělávání veřejnosti, nahráli inspirativní rozhovory s pedagogy, psychology nebo třeba i manažery, obohatili odbornějšími tématy zkušené pedagogy a třeba s troškou št…
3 epizod
2 odběratelé
11.

Semináře Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR
Záznamy pravidelných seminařů Ústavu pro soudobé dějiny AV ČR, kde se věnujeme především základnímu výzkumu československých a českých dějin po roce 1938 v tuzemském, mezinárodním a interdisciplinárním kontextu.
40 epizod
40 odběratelů
12.

Koncovka
Podcast ze zákulisí stolního tenisu 🏓, ve kterém budete mít možnost uslyšet mnoho užitečných rad, úspěšných i neúspěšných příběhů z různých kariér a nebo se podívat do samotného fungování Českého stolního tenisu.
11 epizod
0 odběratelů
13.

Kafe s vizážistkou Janou
Vše na co se mě ptáte, ale u práce není prostor odpovědět. Dáme spolu virutální kafe a ráda vše zodpovím :-)
1 epizoda
0 odběratelů
16.

Investice srozumitelně
Podcast společnosti In Invest pro finanční profesionály o investicích odborně a přesto srozumitelně. V rámci jednotlivých epizod si bude Lukáš Paldus zvát zástupce poradenských firem a vzdělávacích společností. Dále také jednotlivé úspěšné investiční poradce. Mezi hlavn…
64 epizod
77 odběratelů
18.

Na rovinu o podnikaní
Inšpirácie a praktické rady od podnikateľov, ktorí začali z nuly a vybudovali úspešné firmy na Slovensku, ale aj vo svete.
184 epizod
6 odběratelů
20.

Pojďme za vílami!
Pojďme za vílami! www.zelenacarodejka.webnode.cz Podcast o vílách. Pojďme spolu prohloubit lásku k přírodě skrze kouzelný svět přírodních bytostí. Vypráví pro Tebe @zelena_carodejka. Podcast najdeš i v psané formě na blogu. Pod každý článek přikládám i mnoho zdrojů …
2 epizod
3 odběratelé
21.

Hudební podcast VoP
Rozhovory s pozoruhodnými postavami české hudební scény. Podcast je prázdninovou zábavou studenta žurnalistiky, snažím se být produktivní, znáte to. Zvukové předěly od Pete Production: https://www.youtube.com/channel/UC1M7xECsHJx7WKtZ3Zp1ZEQ
1 epizoda
0 odběratelů
22.

Věř v to co děláš
Podcast o všech možných tématech od životního stylu, přes sport, trénink, zdraví až po psychiku, mindset a osobní příběhy.
13 epizod
0 odběratelů
23.

TichaCheck✓ podcast
V pořadu TICHACHECK ✅ vyzpovídám úspěšné a zajímavé lidi z našeho okolí. Tímto bychom vám chtěli předat inspiraci, motivaci a reálné příběhy z praxe.
12 epizod
0 odběratelů
24.

Jirkova cesta ke svobodě aneb Táta s velkým snem
Jsem šťastný manžel a také táta dvou úžasných dětí, který si dal za cíl dosáhnout finanční nezávislosti dříve, než mu bude 40 let. V mém podcastu sdílím svou cestu, zkušenosti a poznatky, které jsem získal na naší cestě za svobodou prostřednictvím podnikání v síťovém ma…
1 epizoda
0 odběratelů
25.