Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Rozumování
V podcastu Rozumování se Jan Štern a Jiří Pehe, a jejich pravidelný host Petr Fischer, pokoušejí hledat formou volnych, nemoderovaných rozhovorů odpovědi na zásadní problémy dnešní doby. Nezaměřují se na „politickou pěnu“ dní, jako to činí mnoho jiných podcastů v součas…
13 epizod
0 odběratelů
1.

MK Mentoring
Tento podcast jsem se tvořit a začít, z jednoho prostého důvodu - vnímám totiž, že pokud člověk něco umí a zná, tak je jeho povinnosti předávat dál.🙏 Díky zkušenostem ze svého života - ať už osobního či toho podnikatelského, jsem si potvrdil, že rozjet projekt, který j…
14 epizod
1 odběratel
2.

Jaký si to uděláš?
Podcast o životě. O tom, že se nám jen tak neděje, ale že si ho tvoříme sami. Tím jak o něm a o sobě přemýšlíme.
9 epizod
67 odběratelů
3.

Po sametu
Od listopadu 1989 uplyne už 30 let. Radio Wave připravilo k výročí takzvané sametové revoluce dokumentárně-reportážní sérii Po sametu. Chceme přiblížit polistopadové události posluchačům, kteří je nezažili nebo je vnímali dětskýma očima. Vybrali jsme deset zásadních mil…
21 epizod
83 odběratelů
5.

Ostravska Nota's Podcast
Ostravská Nota je zapsaným spolkem působící v Ostravě od roku 2021. Snahou je usilovat o zlepšování soužití a vzájemné komunikace mezi většinovou společností a romskou menšinou. Zabýváme se organizací multižánrových kulturních akcí, literaturou nebo vzdělávacím a osvěto…
1 epizoda
0 odběratelů
6.

Plánování svatby
Pusťte se do plánování vašeho svatebního dne s naším novým podcastem. Tím vás provede zkušená koordinátorka Jana Kubáčová a kameraman Petr Šrom, kteří v 17 dílech představí 17 svatebních témat. Můžete se také těšit na speciální hosty, díky kterým se na plánování svatby …
30 epizod
3 odběratelé
7.

Cena srandy
Zábavný český podcast o strastech a bizarnostech, které dvěma komikům přináší vystupování před lidmi. Dan a Libor probírají všechno, od stand-upu, přes historky až po cestování. A to všechno místy vtipně.
203 epizod
85 odběratelů
8.

Bohatá žena
Po 12 letech podnikání ve financích jsem se rozhodla věnovat speciální pozornost právě ženám a jejich vnímání financí jako klíči🗝 k osobní svobodě. Solo epizody i rozhovory se zajímavými ženami o financích, podnikání a jejich projektech.
23 epizod
25 odběratelů
11.

FoCast - Technologické Novinky
Technologie jsou nám bližší a brzy je budeme používat každý den. Tobias Rakovčík vám bude dávat tipy, triky, zajímavosti. Nové epizody každou středu. Tak co, už tento podcast sjíždíte?
11 epizod
0 odběratelů
12.

Symbijóna
Zaposlouchej se do sdílení o mužsko-ženských tématech, vědomé sexualitě, otevřené komunikaci, hranicích, menstruaci, dechu, józe, meditacích, biohackingu nebo tantře. "Otevřené diskuze a sdílení slovem je pro mně velmi přirozené. Jsem multipotenciálka, a proto je i tent…
8 epizod
5 odběratelů
14.

Cesta Druida
Tento podcast je zaměřen primárně na velšskou mytologii a folklór a je určen primárně pro českého posluchače.
4 epizod
0 odběratelů
16.

Interior Podcast
Rozhovory se zajímavými osobnostmi architektury, designu a umění pod záštitou ocenění "Interiér Roku". Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13 epizod
0 odběratelů
17.

Inventura na duši Mili Kadlčíková
Vnímáte volání své duše po změně? Chcete odložit každodenní stres, obavy a úzkosti? A zažívat opět vnitřní klid, radost a svobodu? Vítejte u své Inventury na duši. Během té své Inventury na duší jsem poznala spoustu skvělých průvodců – koučů, terapeutů, inspirátorů a mn…
50 epizod
88 odběratelů
20.

Hokej Netradičně TV
🎧 Hokejové podcasty netradičním způsobem v podání YouTubové dvojice Libor Novák & Marek Boško. Podívejme se na hokej i jiným pohledem!
9 epizod
0 odběratelů
21.

Kristy&Tyna
Jsme dvě kamarádky, které se poznaly nedávno na univerzitě v UK. Každý den se nám stávají nové vtipné příhody a rozhodly jsme se o ně s vámi podělit. Takže jestli se chcete pobavit, rozhodně se zasmát a zvýšit si sebevědomí tenhle podcast je pro vás. 😄
1 epizoda
0 odběratelů
22.

Škrabadla pro kočky | READ
Audiočlánky z blogu webu skrabadlaprokocky.cz https://skrabadlaprokocky.cz/
1 epizoda
0 odběratelů
23.

Ďábelský Pokec
Jsme Podcastový kanál fanklubu NHL týmu New Jersey Devils. Pravidelný Pokec o tom co se děje u Ďáblů, informace o hráčích, organizaci. Budeme se snažit přinést i zákulisní informace a "historky z natáčení", rozhovory s fanoušky a interview s hráči.
61 epizod
4 odběratelé
24.

ProjektSYPO
Podcasty SYPO pro učitele, ředitele a členy vedení škol, školní správce, ICT koordinátory, metodiky. A nejen pro ně. KIMcasty - novinky z oblasti kyberbezpečnosti a správy ICT ve škole. Ještě více informací a doplňující materiály na https://www.projektsypo.cz/bezpecnos…
50 epizod
6 odběratelů
25.