Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Roman Mlejnek
Pro studenty Pražské konzervatoře v době opatření proti COVID-19.
9 epizod
0 odběratelů
1.

PMS | Péťa & Mikoláš Show
Ahoj! Jsme Péťa a Mikoláš - manželé, kteří spolu dělají mraky věcí. Od spárování na tatami, přes cestování až po hraní videoher a vysedávání v hipster kavárnách. Oba jsme kreativní duše a tahle "show" je takovej náš menší projekt, ve kterém bychom s tebou rádi sdíleli n…
23 epizod
2 odběratelé
2.

Řekni příběh i ty!
Cílem projektu „Řekni příběh i ty!“ je sdílet osobní zkušenost s onkologickou diagnózou přímo z pohledu léčeného či vyléčeného dítěte, dospívajícího či již dospělého s ostatními, které postihl podobný osud jako nás. Díky příběhům lze lépe pochopit svět dětské onkologie …
5 epizod
0 odběratelů
3.

Filmová Vata
Filmový podcast o klasických blockbusterech 80. a 90. let vyprávěný s láskou pro nesmrtelné americké hrdiny své doby, alias zajímavosti filmů, které utvořily moje / naše dětství. By Renáta L., @filmova_vata Podcast obsahuje spoilery.
12 epizod
6 odběratelů
4.

Čekání na srdce
S Jirkou Králem a jeho bratrem Petrem o tom, jaké je to čekat na nové srdce a co všechno čekání předcházelo. Minisérie o zdraví, pobytu v nemocnici a naději. Nový díl každé úterý.
6 epizod
35 odběratelů
5.

Tož tak
Podcast folklorního souboru z Valašska, který se nenechal umlčet dobou covidovou. Tož tak..
10 epizod
0 odběratelů
7.

Marek Vich - Mindful Podcast
Mindfulness, (sebe)laskavost, osobní rozvoj, terapie. Na mých podcastech se dozvíte jak lépe zvládat výzvy současného světa, jak podpořit své zdraví a jak nacházet skutečnou svobodu a radost.
42 epizod
101 odběratelů
9.

Podcast Podtvrzí
Srdcový projekt plný nadšení. Podtvrzí jsou krásní lidi, který baví nezávislá živá kultura v rozličných podobách. Co za akce momentálně připravujeme? A kam za kulturou se sami v dohledné době chystáme? To se dozvíš v rámci našich podcastů!
19 epizod
0 odběratelů
10.

Od neUNAVENÉ mámy a podnikatelky
Experimentuju se svým životem mámy a podnikatelky a rozhodla jsem se to sdílet s vámi. Nezapadám do klasického konceptu „dospělých“ a přijala jsem svou jinakost - Inspirovat další „blázny“ k naplňování jejich snů a cílů mi dává smysl. Nebuďte v tom sami ✨
75 epizod
23 odběratelů
11.

Totál talkshow
Rozhovory na aktuální téma s Denisou Kimlovou, nejzkušenějšími dětskými moderátory a jejich hosty. Všechny díly podcastu Totál talkshow můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
87 epizod
1 odběratel
12.

Klánovický podcast
Chcete poznat zajímavé lidi se vztahem ke Klánovicím? Tak to jste na správném místě.
75 epizod
0 odběratelů
13.

#janicnechci
Ptejte se na všechno, co potřebujete vědět o prodeji, vedení obchodních týmů a motivaci.
77 epizod
82 odběratelů
14.

Na vlastné nohy
Radosti a úskalia mladých ľudí v období, keď sa stavajú na vlastné nohy. Bez moralizovania rozoberáme ich problémy. Nebudú chýbať ani témy späté s hudbou, street aktivitami, adrenalínom, zábava alebo príbehy inšpiratívnych a talentovaných ľudí.
82 epizod
3 odběratelé
16.

Oldřich Svoboda – Ostrava – Radvanice - Oldřich Svoboda
Sbor Církve adventistů sedmého dne
6 epizod
1 odběratel
17.

Cynicc Rádio's podcast
Nezávislé rádio ze Sokolova - témata : rozhovory, hudba, počítačové hry, retro, gamedesign a životní styl
1 epizoda
1 odběratel
18.

Ve znamení blížence
Vítej u mého podcastu! Pokud jsi tu nový/á, doporučuji začít nejnovějším vydaným podcastem, protože se pořád snažím zlepšovat! Tento podcast je o mladý holce, co se narodila ve znamení blížence. Charakteristikou tohoto znamení je to, že osoba blížence se skládá z více o…
19 epizod
0 odběratelů
19.

Internet s rozumem
Bezpečný internet, kyberšikana, dezinformace, nebezpečí na internetu, falešné zprávy. Tato a další podobná slova jsou v poslední době často skloňována jak v médiích, tak mezi lidmi. A je to dobře. Internet se totiž v posledních letech proměnil z dobrého sluhy na zlého p…
11 epizod
0 odběratelů
20.

Studentské řeči
Podcast tvořený Filipem, Donim, Adamem a Ondrou ze Studentské unie UJEP
4 epizod
0 odběratelů
21.

Rozumování
V podcastu Rozumování se Jan Štern a Jiří Pehe, a jejich pravidelný host Petr Fischer, pokoušejí hledat formou volnych, nemoderovaných rozhovorů odpovědi na zásadní problémy dnešní doby. Nezaměřují se na „politickou pěnu“ dní, jako to činí mnoho jiných podcastů v součas…
13 epizod
0 odběratelů
22.

Bohatá žena
Po 12 letech podnikání ve financích jsem se rozhodla věnovat speciální pozornost právě ženám a jejich vnímání financí jako klíči🗝 k osobní svobodě. Solo epizody i rozhovory se zajímavými ženami o financích, podnikání a jejich projektech.
23 epizod
25 odběratelů
23.

Symbijóna
Zaposlouchej se do sdílení o mužsko-ženských tématech, vědomé sexualitě, otevřené komunikaci, hranicích, menstruaci, dechu, józe, meditacích, biohackingu nebo tantře. "Otevřené diskuze a sdílení slovem je pro mně velmi přirozené. Jsem multipotenciálka, a proto je i tent…
8 epizod
5 odběratelů
25.